• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Tsk ederim verdiginiz morel icin iste soylerken kolayda basaramiyorum bir turlu aklimdan cikaramiyorum allaha surekli el acip dua ediyorum sadece sizinde duaniza ihtiyacim var yagrin iyi haber verebilirim insallah tabi gitmeye cesaret bulup gidersem :KK43:((
Kötü bir şey olmayacağına inan.Kafanı dağıtmak için film izle bence ya da kitap oku hem dikkatin dağılır hem biraz rahatlarsın canım.Dualarım seninle.Gerçeklerle yüzleşmektense hiçbir zaman çekinme.Belki de kendine boşuna eziyet ediyorsundur:KK66:

Kötü bir şey olmayacağına inan.Kafanı dağıtmak için film izle bence ya da kitap oku hem dikkatin dağılır hem biraz rahatlarsın canım.Dualarım seninle.Gerçeklerle yüzleşmektense hiçbir zaman çekinme.Belki de kendine boşuna eziyet ediyorsundur:KK66:
Evet belkide eziyet ediyorum bu elimde degilki sonuc alamadigim icin muaynelerden belkide ondan gerci kotu birsey olsa soylerdi herde diyedusunuyorum.takiliyo iste her annenin oldugu gibi bende korkuyorum olumsuzluk yasamaktan heleki boyle bir konu icin cunki ben bu aciyi cok cok iyi tattim hemde 7 aylik 5 aylik gibi hamileliklerde o yuzden ben cok korkuyorum bebek konusu en hassas konu benim icin cok hemde daha cok hassas tabi :KK43:( rabbime dua ediyorum minicikte olsa gostersin onu bana rahat bi nefes alayim ustumden bu yuk icimden bu korku gitsin rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin allahim kimseyi evladiyla sinamasin:KK43:(

Arkadaslar merhaba bende 5. Haftamın içindeyım. Arada vuran karın agrım var. Ve korkumdan doktora gıttı m. Oda vajınal baktı kesemı zorlada olsa gordu. Vajınal bakıldıgı ıcın bıraz korktum bsy olurmu melegıme dıye? Bırde sızde agrı cekıyormusunuz arada

6+3 kalp atisi ne duyulmasi karin ultrasyonundan bakti zaten kese gorundu bebekte gorunmedi kesemiz buyumus guzel dedi :KK43:(((( ya bilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim icim icime sigmiyo yeminle.
kalp atışlarının duyulması gerekli kese göründüyse kalp atışları 6 haftadan sonra duyulabilir hala gelirmş bişey olmaz sen içini ferah tut

Arkadaslar merhaba bende 5. Haftamın içindeyım. Arada vuran karın agrım var. Ve korkumdan doktora gıttı m. Oda vajınal baktı kesemı zorlada olsa gordu. Vajınal bakıldıgı ıcın bıraz korktum bsy olurmu melegıme dıye? Bırde sızde agrı cekıyormusunuz arada
benimde karnım çok agrıyor bende korkuyorum doktor ne dedi size?

5+5 haftalığım aşırı derece karnım acıkıyor cok sık aralıklarla bazen açlıktan mide bulantısı yapıyor. süt yoğurt ve cevize önem verin . dr. gittiğimde 14mm bir kese göründü gayet iyi olarak konuştu 6 haftalık olunca gdicem inş görünür bebeğim .
benımde mıdem ağrıyor açlıktan olduğunu düşünüyorum başka hıcbır sıkıntım yok gayet normalım allahım herkeze kolaylıklar versın inşallah.

Bende de oluyor bi suredir.oyle Boyle diil hem de.hamileliginin 9 ayini Boyle gecirenler duydum.doktorla konustum sorun olmadigini soyledi.rahim ici genisledigi icin olabiliyor.ben birazda Yeme icme aliskanliklarinin degismesine,tuvalet aliskanliklarinin degismesine bagliyorum.karnim surekli gergin Ve agrili.ihlamur icmeye baslayacagim aksamlari.
gecmis olsun.

benimde karnım çok agrıyor bende korkuyorum doktor ne dedi size?
canım 1 tane yumurta dollenırken yanındakı küçük yumurtalar kıste donebılır mıs..normal kıst onlarda karın ağrısı yaparmıs çok normal mıs bana aynen boyle soyledı.çok az leke gelırse bıle korkma dedı.. yeterkı ani haraketler yapma dedı otorup kalkma ıçın okadar korkma yanı normalmıs :)herkes yasıyormus

Herkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi :((( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum IMG-20150528-WA0000.jpeg

Herkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi :KK43:(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
Canım nedesek boş tesellisi yoktur eminim.Umarım bu sefer sonu iyi olur bir hafta daha sabret bakalım.

Herkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi :KK43:(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
Aaaaaaaa :( hcg olculdumu canim?

benimde satım 19 nisan cnm geç döllenme yaşıyorum muhtemelen. normalde 5+4 olmam lazım ama dr 2 gün önce keseyi göremedi sanırım geriden gidiyoruz. salı günü kontrolüm war umarım bizde keseyi görürüz. çok stresli bir bekleyiş helede ilk olunca

Haklısın nedesen haklısın...Umarım her şey yolunda gider güzel haberlerini bekliyor olacağım
Gercekten suan caresiz hissediyorum kendimi bunu kabul etmeya calisiyorum suan bebek yok kesede ve olmazsa haftaya o masaya dogum icin yatmam gerekirken bense kurtaj icin yaticam kabullenene kadar ben ne yapcam bilmiyorum :((

Herkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi :((( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
daha once de oldu mu canım sana boyle bos gebelık mı oluyo yanı..vajınal ultrasonda da gözükmedı mı bebek...b hcg değerın nasıl

Canım
seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan o kadar yakınki yani hislerimiz. bende geçen hafta 7+4 te kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelişmediği için:( yazını okuyunca gözlerim doldu zor tutuyom kendimi.İnsan olumsuz bişilerin olduğunu hisseediyor biliomusun çünkü ben de senin gibi tedirgindim hep bişiler olucak kötü hissi vardı içimde hep herşey yolunda gittiğini kalp atışlarını gördüğünü söylerken bile doktor.O yüzden seni büyük bir tedirginlikle izliyordum:( Ne derlerse desinler şuan moralini yerine getircek bişi olamaz biliyorum dedim ya yaşadım bu kaybı bende.Ama genede ümidini kırma sen tatlım böle olanlarda çok var sonradan gelişen filan.İnşallah öyle olur.Olmazsa da elinden bişi gelmio insanın. Annem bana dediki hiç unutamıyorum bu lafını ''yapacak bişi yok allahın takdiri, iyi olacaksa hepimiz birer parçamızı verelim , ama elden bişi gelmez '' hala gözlerim doluyor hatırladıkça:(( Şimdi korunma evresindeyim.Ama kurduğum hayaller peşimi bırakmıyor bende çok istiyordum anne olmayı çünkü şu korunma evresinin bir an önce bitmesini istityorum.Eğer olumsuz sonuçlanırsa -ki inşşaallah bebeğin sağlıkla görünür önümüzdeki hafta dualarım senle- bi sonraki gebeliklerimizde aynı şeyleri yaşamayacağımıza canı gönülden inanıyorum ben ..

Back