- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
- Konu Sahibi loveandhope
-
Kötü bir şey olmayacağına inan.Kafanı dağıtmak için film izle bence ya da kitap oku hem dikkatin dağılır hem biraz rahatlarsın canım.Dualarım seninle.Gerçeklerle yüzleşmektense hiçbir zaman çekinme.Belki de kendine boşuna eziyet ediyorsundurTsk ederim verdiginiz morel icin iste soylerken kolayda basaramiyorum bir turlu aklimdan cikaramiyorum allaha surekli el acip dua ediyorum sadece sizinde duaniza ihtiyacim var yagrin iyi haber verebilirim insallah tabi gitmeye cesaret bulup gidersem((
Evet belkide eziyet ediyorum bu elimde degilki sonuc alamadigim icin muaynelerden belkide ondan gerci kotu birsey olsa soylerdi herde diyedusunuyorum.takiliyo iste her annenin oldugu gibi bende korkuyorum olumsuzluk yasamaktan heleki boyle bir konu icin cunki ben bu aciyi cok cok iyi tattim hemde 7 aylik 5 aylik gibi hamileliklerde o yuzden ben cok korkuyorum bebek konusu en hassas konu benim icin cok hemde daha cok hassas tabiKötü bir şey olmayacağına inan.Kafanı dağıtmak için film izle bence ya da kitap oku hem dikkatin dağılır hem biraz rahatlarsın canım.Dualarım seninle.Gerçeklerle yüzleşmektense hiçbir zaman çekinme.Belki de kendine boşuna eziyet ediyorsundur
kalp atışlarının duyulması gerekli kese göründüyse kalp atışları 6 haftadan sonra duyulabilir hala gelirmş bişey olmaz sen içini ferah tut6+3 kalp atisi ne duyulmasi karin ultrasyonundan bakti zaten kese gorundu bebekte gorunmedi kesemiz buyumus guzel dedi(((( ya bilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim icim icime sigmiyo yeminle.
benimde karnım çok agrıyor bende korkuyorum doktor ne dedi size?Arkadaslar merhaba bende 5. Haftamın içindeyım. Arada vuran karın agrım var. Ve korkumdan doktora gıttı m. Oda vajınal baktı kesemı zorlada olsa gordu. Vajınal bakıldıgı ıcın bıraz korktum bsy olurmu melegıme dıye? Bırde sızde agrı cekıyormusunuz arada
Bende de oluyor bi suredir.oyle Boyle diil hem de.hamileliginin 9 ayini Boyle gecirenler duydum.doktorla konustum sorun olmadigini soyledi.rahim ici genisledigi icin olabiliyor.ben birazda Yeme icme aliskanliklarinin degismesine,tuvalet aliskanliklarinin degismesine bagliyorum.karnim surekli gergin Ve agrili.ihlamur icmeye baslayacagim aksamlari.Arkadaslar merhaba bende 5. Haftamın içindeyım. Arada vuran karın agrım var. Ve korkumdan doktora gıttı m. Oda vajınal baktı kesemı zorlada olsa gordu. Vajınal bakıldıgı ıcın bıraz korktum bsy olurmu melegıme dıye? Bırde sızde agrı cekıyormusunuz arada
canım 1 tane yumurta dollenırken yanındakı küçük yumurtalar kıste donebılır mıs..normal kıst onlarda karın ağrısı yaparmıs çok normal mıs bana aynen boyle soyledı.çok az leke gelırse bıle korkma dedı.. yeterkı ani haraketler yapma dedı otorup kalkma ıçın okadar korkma yanı normalmıs :)herkes yasıyormusbenimde karnım çok agrıyor bende korkuyorum doktor ne dedi size?
Canım nedesek boş tesellisi yoktur eminim.Umarım bu sefer sonu iyi olur bir hafta daha sabret bakalım.Herkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
AaaaaaaaHerkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
Oyle tabiki diycek birsey yok allaha biraktim biz nedesek ne yapsak bos o neyi takdir ettiyse o olcak fakat insan ogluyuz icimize soz gecmiyo cnm yaniyo elimde olmadanCanım nedesek boş tesellisi yoktur eminim.Umarım bu sefer sonu iyi olur bir hafta daha sabret bakalım.
Haklısın nedesen haklısın...Umarım her şey yolunda gider güzel haberlerini bekliyor olacağımOyle tabiki diycek birsey yok allaha biraktim biz nedesek ne yapsak bos o neyi takdir ettiyse o olcak fakat insan ogluyuz icimize soz gecmiyo cnm yaniyo elimde olmadan(
Gercekten suan caresiz hissediyorum kendimi bunu kabul etmeya calisiyorum suan bebek yok kesede ve olmazsa haftaya o masaya dogum icin yatmam gerekirken bense kurtaj icin yaticam kabullenene kadar ben ne yapcam bilmiyorumHaklısın nedesen haklısın...Umarım her şey yolunda gider güzel haberlerini bekliyor olacağım
daha once de oldu mu canım sana boyle bos gebelık mı oluyo yanı..vajınal ultrasonda da gözükmedı mı bebek...b hcg değerın nasılHerkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
Hcg oranların kaç canım?benimde satım 19 nisan cnm geç döllenme yaşıyorum muhtemelen. normalde 5+4 olmam lazım ama dr 2 gün önce keseyi göremedi sanırım geriden gidiyoruz. salı günü kontrolüm war umarım bizde keseyi görürüz. çok stresli bir bekleyiş helede ilk olunca
ya olur mu çok küçük bebek daha belkı ondandır bı b hcg yapsaydın ya bı bakılsaydı en azından ıçını kemırmezdıYok test filan istemedigorunen koy klavuz istemezmis bos kesenin nesine test yapcakki doktor (
CanımHerkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi(( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?