• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Gittim canim gorduk bebegi cok sukur on bes gun sonra kalp atisini dinlriz insallah
Cok sukur bi sorun yoktur unarim bende bugun gittim kendi doktoruma kanama alanlari dagilmaya baslamis 1 hafta dikkat etsen yeter dedi kalp atisida vatdi harekette edioduu cok sikur hamilelerin duasi kabul okurmis birbirimize dua edelimde bi sorun cikmadan saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza alalim bebeklerimizi :))

Cok sukur bi sorun yoktur unarim bende bugun gittim kendi doktoruma kanama alanlari dagilmaya baslamis 1 hafta dikkat etsen yeter dedi kalp atisida vatdi harekette edioduu cok sikur hamilelerin duasi kabul okurmis birbirimize dua edelimde bi sorun cikmadan saglikli sihhatli bi sekilde kucagimiza alalim bebeklerimizi :))
Cok sevindim canim saglikla kucagina alirsn inşallah sende dua et cok korkuyorum kalbini duyamiycm diye

Cok sevindim canim saglikla kucagina alirsn inşallah sende dua et cok korkuyorum kalbini duyamiycm diye
Ins cnm hepimiz kucagimiza aliriz inss cnm ben 6+2de duydumm ins sende duyarsinnn gec olsun ama sagglikli olsun inss :))

Arkadaslar ALLA'hin selami ve bereketi uzerinize olsun nasilsiniz.benim dun muaynem vardi gittim ama yine bebek gozukmedi sat 7 nisan yani 6+2 di dun kese buyumus dedi ama bebegimiz suan gorunmuyo haftaya tekrar gelin dedi ben bebegimi gorebilecekmiyim:( dualariniza ihtiyacim var

Arkadaslar merhaban6+2 haftalik hamileyim dun gittim kesemiz buyumus ama bebegimizi goremedik bir hafta daha bekliycez dedi lutfen allah rizasi icin dualriniza ihtiyacim var bebegimi gormek istiyorum allah nasip ederse allah kimseye evlat acisi vermesin daha once bebek kaybettim 7 aylik dogum yaptim ve ikizlerdi dunyaya ses te verdiler uc gun yasayabildirler ve onlari gormeye sadece mezzarliga gidiyorum alip koklayip sarilamadim ucgun boyunca kuvezdeler di cunki..diycem oki allah kimseye evlat acisi vermesin yoklugunu gostermesin lutfen dua edin bana :((((

bende sat 12 nisan dr.gözükmez dediği için daha gitmedim.ama çok merak ediyorum.sadece kan testinde var gözüküyo

Hayırlı olsun canım :)
Kan testinde gözükür ve yaklaşık 5-5,5 haftalık oluyor ; bnm bildiğim kesesi de görünür, içindeki yolk sac kesesi ve kalp atışları için 6. veya 7.haftayı beklemek lazım.Doktorun haklı ama bnmkı de kalp atışı ve bebek için daha dün çağırdı ;SAT 6Nisan

Arkadaslar merhaban6+2 haftalik hamileyim dun gittim kesemiz buyumus ama bebegimizi goremedik bir hafta daha bekliycez dedi lutfen allah rizasi icin dualriniza ihtiyacim var bebegimi gormek istiyorum allah nasip ederse allah kimseye evlat acisi vermesin daha once bebek kaybettim 7 aylik dogum yaptim ve ikizlerdi dunyaya ses te verdiler uc gun yasayabildirler ve onlari gormeye sadece mezzarliga gidiyorum alip koklayip sarilamadim ucgun boyunca kuvezdeler di cunki..diycem oki allah kimseye evlat acisi vermesin yoklugunu gostermesin lutfen dua edin bana :KK43:(((

Gözün aydın canım,inşallah hayırlı haberler alırsın ..
6+2 çok erken zaten ,bazısında görünüyor bazısında görünmüyor.Ben 6+5 te filan gördüm mesela .7.haftada veya 8de bile oluyormuş,çok duydum birçok arkadasım da geç gördü o şekilde.Gayet te saglıklıydı ..
Hiç üzme kendini çok dua et, Allah inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin ..İyi haberler inşallah :)
Sevgiler..

Gözün aydın canım,inşallah hayırlı haberler alırsın ..
6+2 çok erken zaten ,bazısında görünüyor bazısında görünmüyor.Ben 6+5 te filan gördüm mesela .7.haftada veya 8de bile oluyormuş,çok duydum birçok arkadasım da geç gördü o şekilde.Gayet te saglıklıydı ..
Hiç üzme kendini çok dua et, Allah inşallah yüzümüzü güldürsün hepimizin ..İyi haberler inşallah :)
Sevgiler..
Bu guzel dilekler ve morel icin tsk ederim dularinizda benide unutmayin allah hepimizin gonlune gore versin insallah...

Hayırlı olsun canım :)
Kan testinde gözükür ve yaklaşık 5-5,5 haftalık oluyor ; bnm bildiğim kesesi de görünür, içindeki yolk sac kesesi ve kalp atışları için 6. veya 7.haftayı beklemek lazım.Doktorun haklı ama bnmkı de kalp atışı ve bebek için daha dün çağırdı ;SAT 6Nisan
Seninle ayniyiz galiba benim sat 7 nisan artik yanliz degilim :)

Back