- 27 Mayıs 2015
- 90
- 40
- 8
- 34
- Konu Sahibi loveandhope
inş herşey güzel olur canım yağmurun arkası güneştir. inş bebiş nazlıdır anca gösterir kendini dua et bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim olursa yagmur koycam ismini demistim ama bebegim daha ortada bile yok butun hayellerim suan suya dustu piskolojim kotu kendimi iyi hissetmiyorum dualariniza ihtiyacim var (inş herşey güzel olur canım yağmurun arkası güneştir. inş bebiş nazlıdır anca gösterir kendini dua et bol bol
Bilmem nederlerse onu yapiyorum test yapmadi istese yapardim zaten istemedi bende ne yapilir ne yapilmasi gerekiyo bilmedigimden bende soyleyemem bana test yap diye arti bilseydim soylerdim inanin suan gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ne yapamm gerekirse yaparimda caresiz hissediyorum kendimiya olur mu çok küçük bebek daha belkı ondandır bı b hcg yapsaydın ya bı bakılsaydı en azından ıçını kemırmezdı
Kizim olursa yagmur koycam ismini demistim ama bebegim daha ortada bile yok butun hayellerim suan suya dustu piskolojim kotu kendimi iyi hissetmiyorum dualariniza ihtiyacim var (
Ilk yasiyorum bu durumu en son yapilan 5.448 hgc testim( suan yapilmadi ama test filandaha once de oldu mu canım sana boyle bos gebelık mı oluyo yanı..vajınal ultrasonda da gözükmedı mı bebek...b hcg değerın nasıl
Ilk yasiyorum bu durumu en son yapilan 5.448 hgc testim( suan yapilmadi ama test filan
allah allah ya değerınde en son yaptığın çok düsük değılmıs yanı değerının artması ya da azalması ıle anlasılmıyomu acaba .... canhım bıze düsen bol dua etmek yapacak bsy yok hep güzel düsün rabbım boyle nasıp ettıyse vardır bı bıldığı belkıde sağlıklı olmıcaktı.rabbım hayırlısını versın ınsallah çok zor tahmın edemıyorum bıle çünkü bebeğın karnında olduğu ve onu hıssettığın ılk andan ıtıbaren çok farklı bır duygu.allah yardımcın olsun ınsallah senın ıçın çok güzel seyler olur zaman herseyın ılacı olur da bu günlerı sadece anarsınIlk yasiyorum bu durumu en son yapilan 5.448 hgc testim( suan yapilmadi ama test filan
Başın sağolsun ccanım büyük acı yaşamışsın Allah sabrını versin inşallah Çok zor. Zaten ssabretmekten başkada bişi gelmio elden. Tevekkül et Allaha sığın ben o sınavı geçemedim çok isyan ettim. İnşallah herşey yoluna girecek bugünleri unutturacak bebeğin bebeklerin olacaktırYasayan bilir diye bosa dememisler gercekten beni anladiginizi hissettim bu cok guzel bi duygu annenizin ellerinden operim dogru soylemis inanin ki kendim icin ilac icmeyen ben bebegim icin yapmam gerekn neyse yaptim ilacimi hic aksatmadim ona zarar vercek seylerden uzk durdum bende yasadim bebek acisi dogup mezarada koydum 7 aylik bebeklerimi cok aci allah kimseye vermesin fakat insanin umudu kaliyo birdaha hamile kaldiginda bu gunleri hatirliyo acaba boyle olcakmis soyle olcakmi diye yiyip bitiriyo kendini insan suanki yasadigimi hic yasamamistin buda ilkim benim endiselerimin icinde artik hamile kaldigimda buda olcak ya bilmiyorum kendimi ifade edemiyorum cok genel bi konu beni anlamaniz icin bunlar bile yeticekdir size ((
Kızlar hcg değeri 6 haftadan sonra bişi ifade etmiyor çok o ilk haftalarda gebeliğin olup olmadığının tespitinde kullanılıyor. Keseyi gördükten sonra çok bi anlamı yok. Benim en son kürtajdan 2 gün önce 60000 küsürdü bikaç saat sonra 75000 civarı yani artıyordu ona göre sorun yok gibi görünüyordu ama öle değilmiş malesef önemli olan kese sonrada kalp atışı.allah allah ya değerınde en son yaptığın çok düsük değılmıs yanı değerının artması ya da azalması ıle anlasılmıyomu acaba .... canhım bıze düsen bol dua etmek yapacak bsy yok hep güzel düsün rabbım boyle nasıp ettıyse vardır bı bıldığı belkıde sağlıklı olmıcaktı.rabbım hayırlısını versın ınsallah çok zor tahmın edemıyorum bıle çünkü bebeğın karnında olduğu ve onu hıssettığın ılk andan ıtıbaren çok farklı bır duygu.allah yardımcın olsun ınsallah senın ıçın çok güzel seyler olur zaman herseyın ılacı olur da bu günlerı sadece anarsın
Arkadasim sabah mide bulantisi ne yaparsan yap okuyo maalesef bende cok cekiorum ama sabah kalkinca agzina hemen biraz kuru ekmek veya cubuk kraker alirsan biraz daha kendine geliosun bide gun icinde az ama sık yemek ye faydasi olucaktir.Herkese merhaba, ben de 7 haftalık hamileyim!! uzun uğraşlar sonucu bu günleri görmek harika.. Yalnız mide bulantısında ölücem.. (( Özellikle sabahları bulantı ve kus Bu duruma iyi gelen bir şey var mı önerebileceğiniz???
Sevindim cnm kanaman nasil oldu devam ediyor muArkadaslar allaha binlerce şükür bugun bebegimin kalp atisini duyduk allahim nazarlardan korusun
Arkadaslar allaha binlerce şükür bugun bebegimin kalp atisini duyduk allahim nazarlardan korusun
arkadaşlar merhaba bende yeni hamileyim benim şuan kasıklarım ağrıyor ara ara ve de çok sık lavaboya gidiyorum bunlar normaldir sanırım inşallah sağlıklı alırız bebeğimizi kucağımıza:)
inş bir hafta sonra görünür bebek bozma morelini sen dicem ama insan nasıl yapsn elinde değil inş sana bi supriz yapar bir hafta sonraHerkeze slm arkadaslar gittim doktora 7+3 haftalik hamileyim fakat yine bebek yok 1 hafta daha bekleyelim bebek gorunmezse yine kurtaj dedi (( ben cok korkuyodum zaten gitmekten kotu birseyle karsilasmaktan suan bebek yok daha ne olsun suan kendimi hic iyi hissetmiyorum Eki Görüntüle 1542314
sevindim için rahatladı çok tşk canım insan herseyden etkileniyo tedirgin oluyorcanım 1 tane yumurta dollenırken yanındakı küçük yumurtalar kıste donebılır mıs..normal kıst onlarda karın ağrısı yaparmıs çok normal mıs bana aynen boyle soyledı.çok az leke gelırse bıle korkma dedı.. yeterkı ani haraketler yapma dedı otorup kalkma ıçın okadar korkma yanı normalmıs :)herkes yasıyormus