- 10 Mayıs 2015
- 43
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi loveandhope
-
inşallah görürsün bebeğini canımArkadaslar merhaban6+2 haftalik hamileyim dun gittim kesemiz buyumus ama bebegimizi goremedik bir hafta daha bekliycez dedi lutfen allah rizasi icin dualriniza ihtiyacim var bebegimi gormek istiyorum allah nasip ederse allah kimseye evlat acisi vermesin daha once bebek kaybettim 7 aylik dogum yaptim ve ikizlerdi dunyaya ses te verdiler uc gun yasayabildirler ve onlari gormeye sadece mezzarliga gidiyorum alip koklayip sarilamadim ucgun boyunca kuvezdeler di cunki..diycem oki allah kimseye evlat acisi vermesin yoklugunu gostermesin lutfen dua edin bana(((
Cnm Allah yardimcin olur ins gercekten cok uzuldum ben 12 haftalik bebegimin karnimda okdugubu ogrendim acisi hala iccimde Allah sana sabir versin senin durumun daha zor ama sjmdi duyamadin die duyamivan anlamina gelmez cnm ben ilk cocugumu normal duyamadilar die vajinal ulturason ile bakip amcak duymuslardi Allahtan umit krsilmez srn sadece dua et cnmmArkadaslar merhaban6+2 haftalik hamileyim dun gittim kesemiz buyumus ama bebegimizi goremedik bir hafta daha bekliycez dedi lutfen allah rizasi icin dualriniza ihtiyacim var bebegimi gormek istiyorum allah nasip ederse allah kimseye evlat acisi vermesin daha once bebek kaybettim 7 aylik dogum yaptim ve ikizlerdi dunyaya ses te verdiler uc gun yasayabildirler ve onlari gormeye sadece mezzarliga gidiyorum alip koklayip sarilamadim ucgun boyunca kuvezdeler di cunki..diycem oki allah kimseye evlat acisi vermesin yoklugunu gostermesin lutfen dua edin bana(((
Tsk ederim desteginiz icin rabbim hayirlisi neyse onu versin insalllah..dularinizi eksik etmeyin..Cnm Allah yardimcin olur ins gercekten cok uzuldum ben 12 haftalik bebegimin karnimda okdugubu ogrendim acisi hala iccimde Allah sana sabir versin senin durumun daha zor ama sjmdi duyamadin die duyamivan anlamina gelmez cnm ben ilk cocugumu normal duyamadilar die vajinal ulturason ile bakip amcak duymuslardi Allahtan umit krsilmez srn sadece dua et cnmm
Yazdiklarinizi okudugumda ve resimini gordugumde bebeginizin icimi bir sevinc kapladi suan insallah bennde gorebilirim..6+2 de gittigimde doktora daha bebek hala yoktu kese buyumus dedi doktor simdi haftaya birdaha cagirdi 7+4 gunluk olcak insallah bebegimi bende gorur kalp atislarini duyabilirimMerhaba arkadaşlar bende 13. Haftamın içindeyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde daha 5 haftalıktım Beta-Hcg hormonum 3211 di ve hemen ertesi gün doktora gittiğimde kesem de görünmüştü. Ayrıca 5. Haftanın sonundan itibaren mide bulantılarım başladı çok kötüydüm sürekli bulantı ve hergün bir defa istifra ediyordum hiçbirşey yiyemiyordum Hatta 2 kg zayıflamıştım. Aslında bu mide bulantıları bebeğin Sağlıklı olduğunu gösterirmiş. Bunu okuduktan sonra içim rahatladı çünkü insan o halsizlik ve mide bulantılarını yaşarken hamileliğinin heyecanını sevincini bile yaşayamıyor. Tüm kokular beni mahvediyordu evim bile çok kötü kokuyordu bir süre mutfağa adım bile atamadım. Bulantılarım bikaç hafta önce geçti Şimdi ara ara aniden bi öğürme gelse de önceki kadar şiddetli olmadığından engelleyebiliyorum çok şükür :) 2 gün önce kontrolümüz vardı bebişimizi gördük bi önceki gittiğimizde fasulye kadardı şimdi şekillenmiş öyle de hareketli ki tabii ben henüz hissetmiyorum. Cinsiyetini öğrenemedik bir sonraki gidişimizde öğrenebilirmişiz merakla bekliyoruz. 3 ayım dolduğu için hamileliğimin en güzel zamanlarını yaşamaya başlıyorum sanırım. 2. Trimester hamileliğin en dinamik ve rahat geçirildiği dönemmiş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu Mutluluğu hepinize de hayırlı sağ salim ağrısız kolay Doğumlar dilerim... Bu da meleğimin en son verdiği poz Eki Görüntüle 1537187
ayyy maşallahh bizlere de böyle pozlar görmek kısmet olur inşallaahhhhhh :))Merhaba arkadaşlar bende 13. Haftamın içindeyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde daha 5 haftalıktım Beta-Hcg hormonum 3211 di ve hemen ertesi gün doktora gittiğimde kesem de görünmüştü. Ayrıca 5. Haftanın sonundan itibaren mide bulantılarım başladı çok kötüydüm sürekli bulantı ve hergün bir defa istifra ediyordum hiçbirşey yiyemiyordum Hatta 2 kg zayıflamıştım. Aslında bu mide bulantıları bebeğin Sağlıklı olduğunu gösterirmiş. Bunu okuduktan sonra içim rahatladı çünkü insan o halsizlik ve mide bulantılarını yaşarken hamileliğinin heyecanını sevincini bile yaşayamıyor. Tüm kokular beni mahvediyordu evim bile çok kötü kokuyordu bir süre mutfağa adım bile atamadım. Bulantılarım bikaç hafta önce geçti Şimdi ara ara aniden bi öğürme gelse de önceki kadar şiddetli olmadığından engelleyebiliyorum çok şükür :) 2 gün önce kontrolümüz vardı bebişimizi gördük bi önceki gittiğimizde fasulye kadardı şimdi şekillenmiş öyle de hareketli ki tabii ben henüz hissetmiyorum. Cinsiyetini öğrenemedik bir sonraki gidişimizde öğrenebilirmişiz merakla bekliyoruz. 3 ayım dolduğu için hamileliğimin en güzel zamanlarını yaşamaya başlıyorum sanırım. 2. Trimester hamileliğin en dinamik ve rahat geçirildiği dönemmiş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu Mutluluğu hepinize de hayırlı sağ salim ağrısız kolay Doğumlar dilerim... Bu da meleğimin en son verdiği poz Eki Görüntüle 1537187
Yazdiklarinizi okudugumda ve resimini gordugumde bebeginizin icimi bir sevinc kapladi suan insallah bennde gorebilirim..6+2 de gittigimde doktora daha bebek hala yoktu kese buyumus dedi doktor simdi haftaya birdaha cagirdi 7+4 gunluk olcak insallah bebegimi bende gorur kalp atislarini duyabilirim
ayyy maşallahh bizlere de böyle pozlar görmek kısmet olur inşallaahhhhhh :))
Ayy darisi bize de inşallahMerhaba arkadaşlar bende 13. Haftamın içindeyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde daha 5 haftalıktım Beta-Hcg hormonum 3211 di ve hemen ertesi gün doktora gittiğimde kesem de görünmüştü. Ayrıca 5. Haftanın sonundan itibaren mide bulantılarım başladı çok kötüydüm sürekli bulantı ve hergün bir defa istifra ediyordum hiçbirşey yiyemiyordum Hatta 2 kg zayıflamıştım. Aslında bu mide bulantıları bebeğin Sağlıklı olduğunu gösterirmiş. Bunu okuduktan sonra içim rahatladı çünkü insan o halsizlik ve mide bulantılarını yaşarken hamileliğinin heyecanını sevincini bile yaşayamıyor. Tüm kokular beni mahvediyordu evim bile çok kötü kokuyordu bir süre mutfağa adım bile atamadım. Bulantılarım bikaç hafta önce geçti Şimdi ara ara aniden bi öğürme gelse de önceki kadar şiddetli olmadığından engelleyebiliyorum çok şükür :) 2 gün önce kontrolümüz vardı bebişimizi gördük bi önceki gittiğimizde fasulye kadardı şimdi şekillenmiş öyle de hareketli ki tabii ben henüz hissetmiyorum. Cinsiyetini öğrenemedik bir sonraki gidişimizde öğrenebilirmişiz merakla bekliyoruz. 3 ayım dolduğu için hamileliğimin en güzel zamanlarını yaşamaya başlıyorum sanırım. 2. Trimester hamileliğin en dinamik ve rahat geçirildiği dönemmiş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu Mutluluğu hepinize de hayırlı sağ salim ağrısız kolay Doğumlar dilerim... Bu da meleğimin en son verdiği poz Eki Görüntüle 1537187
slm benimde 5 hafta 2 günlük hamile olduğumu ögrendim.kese gözuktu ama bebek gözükmedi.acaba varmı?benimde agrılarım var.Kızlar merhaba.Sat a göre 4 + 2 haftalık hamileyim. Gerçi daha tam olarak bu kelimeyi söyleyemiyorum çünkü henüz keseyi görmedik.benim gibi yeni anne adayları neler yaşıyor merak ediyorum.benim gebelik adına hicbir belirtim yok şuan.sadece inanılmaz gaz problemi yaşıyorum.yani ara sıra karnım ağrıyo, sanciyo bunu gaza vuruyorum.sizlerdede varmı böyle bir problem yoksa hergun içtiğim 1 bardak süt mu beni rahatsız eden?
Kızlar midem ara ara da olsa çok bulanıyor bugün. 4. haftadayım çok erken değil mi? Bunu geçirmenin çaresi var mı?
Evet canım haklısın genelde sabah aç karna bulantılarım oluyor ya da uzun süre bir şey yemediğim de olduğunu farkettim.Şimdi canım çekmese bile 3-4 saatte bir bir şeyler yemeğe içmeye çalışıyorum.Soğuk süt yanında 2-3 ceviz iyi geldi mesela.Canım Benim de Erken başlamıştı bulantılarım ilk üç ay genelde ÇOĞU hamileliklerde olurmuş zaten. Mideni aç Bırakma az ve sık ye. Çok yediğin zaman da çok acıktığın zaman da bulantın olur. Bi de bu dönemde hiçbirşey yiyemesen bile bebek şuan kendi besleniyormuş annenin yedikleri yada yemediklerinden etkilenmiyormuş bu süre içinde o Yüzden moralini de bozma. Üç aydan sonra rahatlayacaksın inşaAllah ben şuan rahatım iştahım açıldı mide bulantılarım gitti :)
Öncelikle Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın.İştahsızlık bende de var sadece midem kazındığında anlıyorum acıktığımı gebeliğin ilk zamanlarında normalmiş.birde ben astım hastasıyım hamile olduğumdan beri gripli gibiyim devamlı hapşırıyorum ağzım ve burnum tıkalı nefes alamıyorum inşallah bu çocuğa zarar vermez bu durum. ilaçta kullanamıyorum geçmek bilmedi bir türlü. iştahımda yok normalde iştahlı biriyimdir hastalıktanmı hamileliktenmi bilmiyorum bu iştahsızlık neden zorla yiyorum hep.
Amin canım seninde inşallah :) seninle yaklaşık aynı günlerimiz sanırım sen keseyi falan gördünmü nedir son durumunÖncelikle Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın.İştahsızlık bende de var sadece midem kazındığında anlıyorum acıktığımı gebeliğin ilk zamanlarında normalmiş.
Hayır canım görmedim henüz.Doğunun küçük bir ilçesindeyim şuan civar illerde iyi bir doktor bulup tüm kontrollerimi ona yaptırma niyetindeyim.O yüzden haftasonunu bekliyorum.Randevum cumartesi.Sen gördün mü keseyi?Amin canım seninde inşallah :) seninle yaklaşık aynı günlerimiz sanırım sen keseyi falan gördünmü nedir son durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?