- 16 Mart 2015
- 438
- 291
- 18
- 34
- Konu Sahibi loveandhope
-
eşin haklı canım.perşembe günü git muayneni ol aksatma canınıda sıkma lütfenVajinal ultrasyona hic girmedim karindan bakti ilk gittigimdede ogrendigimde hamile oldugumu keseyi gormustuk 4 haftalikken simdi yine kese var ama bebek icin daha erken dedi persenbe gunu nu bekliyorum bakalim ozaman ne cikcak 3 gun sonra 6 haftalik olcak 6+1 olcak belki gorurum fakat korkuyorum doktora gitmeye bile insan piskoliji olarak uzuyo cessaretim yok persenbe gitmeye esime diyorum gitmeyelim persenbe ben kendimi hazir hissedince gidelim o da diyo eger yasiycagmiz varsa simdi yada sonra gercekle biran once yuzlesmeliyiz ben senden bile cok istiyorum belki ama gidip ne varsa kaderde yasamaliyiz diyo bilmiyorum ne yapcagmi.
Sag salim o gjnleri goruruz insallah23.01.2016 ne güzelll bende 23.01 doğumluyum kova burcu
Galiba baska caremde yok sizin aklinizdada olumsuz bir dusuncemi var. Hani ters giden birsey varda benmi goremiyorum benmi oyle hissettimeşin haklı canım.perşembe günü git muayneni ol aksatma canınıda sıkma lütfen
hayır tatlım ama şöyle düşün 40 haftalık bir sürece giriyosun zaten 40 hafta boyunca bu endişeyi yaşayacaksın çünkü sen annesin.gebeliği öğreniyosun tutunmuşmu kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı ikili testler üçlü testler ense kalınlıkları ohoo doktorlar herşeyi göz önünde bulundurmak zorundalar senin endişelenmen çok normal canını sıkma olumlu düşün olumlu olsun bu zor bir süreçGaliba baska caremde yok sizin aklinizdada olumsuz bir dusuncemi var. Hani ters giden birsey varda benmi goremiyorum benmi oyle hissettim
Canim kacinci hafta kalp atisi duyuluyo bebisinKuzum ben 7+4um kesemizi gorduk kalp.atisi da gorduk cok sukur ama bana bile hamileyimderken tuhaf gelio anlamadm daha hamile.oldugumu.
6+2ydik biz yani gecen hafta persembe gordukCanim kacinci hafta kalp atisi duyuluyo bebisin
Ama vajinal ultrasondan gorduk karindan gorunmedi6+2ydik biz yani gecen hafta persembe gorduk
Darisi bana inşallah yaaaaAma vajinal ultrasondan gorduk karindan gorunmedi
Gebeligi sonlandirmayi duusnme... cabalayan ve cocuk sahibi olanayan bi suru insan var onlari dusun... cefanin sefasini surceksin InsaAllah biraz sabir ve duaMerhaba ablalarım kardeşlerim aranıza yeni katıldım . Tahmini 7 haftalık hamileyim fakat sanki yıllardır hamileymişim gibi günler geçiriyorum. 5+3 de aşırı bulantım başladı o gece uyuyamadım ertesi sabah eşimin ısrarı üzerine ailesinin yanına gittik yolda sayısız kez arabayı Durdurup kusmuşumdur hamile olduğumu uzun bi süre söylemicektik kimseye ama bu kusmayla anlamaları zor olmaz diye söyledik kahvaltıdan sonra biraz uyumaya karar verdim elimi Yüzümü yıkamak için lavaboya girdiğimde müthiş bir şekilde kanamam başladı korkudan ne yapacağımı bilemedim hemen acile gittik pregesteron biraz düşükmüş kese falan iyi durumda yine de düşük riski var dedi doktor o gün hastanede yattım ve o günden bu güne kadar hergün yatalak durumdayım verdiği ilaçlardan mıdır dedim azaltarak kullandım ama bi türlü ne bulantılarım ne kurmalarım azaldı ne de bana güç geldi o gün 74 kiloydum şuan 68 kiloya düştüm iki günde bir hastanede yatıyorum ne bulantı iğneleri kar ediyor ne serumlar hatta geçenlerde Gebeliği sonlandırmayı bile düşündüm ağlama krizine girdim. Aranızda benim gibi ağır geçiren var mı ? Bu dönemler de ne yapmak gerekir ? 6 aylık Evliyim ve acemi derler ya Öyleyim ne yapacağımı edeceğimi bilmiyorum yarın doktora gideceğim Bebeğin kalp atışı var mı yok mu diye heyecandan daha çok korku yaşıyorum orda beklerken fenalaşırsam diye
Gebeligi sonlandirmayi duusnme... cabalayan ve cocuk sahibi olanayan bi suru insan var onlari dusun... cefanin sefasini surceksin InsaAllah biraz sabir ve dua
Herkeze hayirli geceler arkadaslar ben 5+5 hamileyim 4 haftalikken ogrendimhamile oldugumu yani keseyi gordukdoktor muaynesinde gecen hafta yani 5 haftalikken de gittim progestan verdi fakat ara ara wc den tam kalken idrar sonrasi bir iki damla kahverengimi desem kehverenginin cok acik sefaf rengi iki damla birsey damliyo adinin ne oldugunu bilmiyorum sizce bir sorun mu var.persenbe gunu muaynem var allah nasip ederse yinde sabredemedim icinizde tecrubesi olan varsa lutfen bilgilendirsin acaba bebege birseymi oldu olustumu olusmadimi onuda bilmiyorum soru isaretleriyle dolu bir donem geciriyorum cnm cok sikiliyo bu durumlara((
Bende yine peceteye kan geldi demin napcam bilmiyorum artık doktorum da bekle diyo hep
Valla cikdiricam ya boyle sey olmaz ne kadar rahatlar icim icimi yiyo benimMaalesef onlar alışkın olduğundan bekle demesi kolay geliyor benimde bugün kontrolden sonra iki kez kahverengi akıntım geldi doktoru aradık hemen olur olur kalbi atıyor şimdilik sorun yok bekle dedi
Cok geçmiş olsun sorun neydi canim allah yardimcin olsunMerhabalar,
Bebeğimi kaybettim 7. haftada. narkoz vererek kürtaj yaptılar.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?