• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Vajinal ultrasyona hic girmedim karindan bakti ilk gittigimdede ogrendigimde hamile oldugumu keseyi gormustuk 4 haftalikken simdi yine kese var ama bebek icin daha erken dedi persenbe gunu nu bekliyorum bakalim ozaman ne cikcak 3 gun sonra 6 haftalik olcak 6+1 olcak belki gorurum fakat korkuyorum doktora gitmeye bile insan piskoliji olarak uzuyo cessaretim yok persenbe gitmeye esime diyorum gitmeyelim persenbe ben kendimi hazir hissedince gidelim o da diyo eger yasiycagmiz varsa simdi yada sonra gercekle biran once yuzlesmeliyiz ben senden bile cok istiyorum belki ama gidip ne varsa kaderde yasamaliyiz diyo bilmiyorum ne yapcagmi.:KK43:
eşin haklı canım.perşembe günü git muayneni ol aksatma canınıda sıkma lütfen

Galiba baska caremde yok sizin aklinizdada olumsuz bir dusuncemi var. Hani ters giden birsey varda benmi goremiyorum benmi oyle hissettim
hayır tatlım ama şöyle düşün 40 haftalık bir sürece giriyosun zaten 40 hafta boyunca bu endişeyi yaşayacaksın çünkü sen annesin.gebeliği öğreniyosun tutunmuşmu kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı ikili testler üçlü testler ense kalınlıkları ohoo doktorlar herşeyi göz önünde bulundurmak zorundalar senin endişelenmen çok normal canını sıkma olumlu düşün olumlu olsun bu zor bir süreç

Gercekten tsk ederim konusmalariniz beni biraz daha rahatlatti..acik konusmak gerekirse benim zaten iki tane cocugum var ellerinizden oper kiz 14 erkek 10 yasinda ikinci evliligimi yaptim suan evlendigim kisi bi evin bi oglu kardesi filan yok kendisinin anneside daha once evlilikleri olmus esimin babasindan tek cock annesinin ve cocugunun olmasini cok istiyo hatta ona kalsa hemen birtane daha yapmak istiyo kardesi olsun tamam senin cocuklar da kardesi ama onun da oz kardesi olsun benim olmadi eksikligini yasadim diyo.ona bir cocuk vermeyi cok istiyorum beni cok seviyo hemde cok esimin ilk evliligi benim se iki cocugum var fakkat sevgi oyle birseyki o iki cocugum bile sorun olmadi ailesi haric o yuzden ona bir bebek verme heycani var istegi var bendede.yoksa zaten kocaman cocuklarim var benim :) onunda olsun istiyorum benim cocuklarim bile hamile olduguma cok hemde cok sevindiler esimide seviyolar insallah hepside bende mutlu oluruz bebegimiz sonuclaninca.cansu cok tsk ederim gercekten kizimin adi ceyda oglumun adi erhan :)

Merhaba ablalarım kardeşlerim aranıza yeni katıldım . Tahmini 7 haftalık hamileyim fakat sanki yıllardır hamileymişim gibi günler geçiriyorum. 5+3 de aşırı bulantım başladı o gece uyuyamadım ertesi sabah eşimin ısrarı üzerine ailesinin yanına gittik yolda sayısız kez arabayı Durdurup kusmuşumdur hamile olduğumu uzun bi süre söylemicektik kimseye ama bu kusmayla anlamaları zor olmaz diye söyledik kahvaltıdan sonra biraz uyumaya karar verdim elimi Yüzümü yıkamak için lavaboya girdiğimde müthiş bir şekilde kanamam başladı korkudan ne yapacağımı bilemedim hemen acile gittik pregesteron biraz düşükmüş kese falan iyi durumda yine de düşük riski var dedi doktor o gün hastanede yattım ve o günden bu güne kadar hergün yatalak durumdayım verdiği ilaçlardan mıdır dedim azaltarak kullandım ama bi türlü ne bulantılarım ne kurmalarım azaldı ne de bana güç geldi o gün 74 kiloydum şuan 68 kiloya düştüm iki günde bir hastanede yatıyorum ne bulantı iğneleri kar ediyor ne serumlar hatta geçenlerde Gebeliği sonlandırmayı bile düşündüm ağlama krizine girdim. Aranızda benim gibi ağır geçiren var mı ? Bu dönemler de ne yapmak gerekir ? 6 aylık Evliyim ve acemi derler ya Öyleyim ne yapacağımı edeceğimi bilmiyorum yarın doktora gideceğim Bebeğin kalp atışı var mı yok mu diye heyecandan daha çok korku yaşıyorum orda beklerken fenalaşırsam diye

Merhaba ablalarım kardeşlerim aranıza yeni katıldım . Tahmini 7 haftalık hamileyim fakat sanki yıllardır hamileymişim gibi günler geçiriyorum. 5+3 de aşırı bulantım başladı o gece uyuyamadım ertesi sabah eşimin ısrarı üzerine ailesinin yanına gittik yolda sayısız kez arabayı Durdurup kusmuşumdur hamile olduğumu uzun bi süre söylemicektik kimseye ama bu kusmayla anlamaları zor olmaz diye söyledik kahvaltıdan sonra biraz uyumaya karar verdim elimi Yüzümü yıkamak için lavaboya girdiğimde müthiş bir şekilde kanamam başladı korkudan ne yapacağımı bilemedim hemen acile gittik pregesteron biraz düşükmüş kese falan iyi durumda yine de düşük riski var dedi doktor o gün hastanede yattım ve o günden bu güne kadar hergün yatalak durumdayım verdiği ilaçlardan mıdır dedim azaltarak kullandım ama bi türlü ne bulantılarım ne kurmalarım azaldı ne de bana güç geldi o gün 74 kiloydum şuan 68 kiloya düştüm iki günde bir hastanede yatıyorum ne bulantı iğneleri kar ediyor ne serumlar hatta geçenlerde Gebeliği sonlandırmayı bile düşündüm ağlama krizine girdim. Aranızda benim gibi ağır geçiren var mı ? Bu dönemler de ne yapmak gerekir ? 6 aylık Evliyim ve acemi derler ya Öyleyim ne yapacağımı edeceğimi bilmiyorum yarın doktora gideceğim Bebeğin kalp atışı var mı yok mu diye heyecandan daha çok korku yaşıyorum orda beklerken fenalaşırsam diye
Gebeligi sonlandirmayi duusnme... cabalayan ve cocuk sahibi olanayan bi suru insan var onlari dusun... cefanin sefasini surceksin InsaAllah biraz sabir ve dua

Gebeligi sonlandirmayi duusnme... cabalayan ve cocuk sahibi olanayan bi suru insan var onlari dusun... cefanin sefasini surceksin InsaAllah biraz sabir ve dua

Buraya yazdıktan sonra yine bir hastane macerası yaşadım doktor bu sefer açık sözlü davranarak gerekirse düzenlene kadar serumla devam edersin pes etme dedi bende en kötü öyle olur diyerek kendimi motive etmeye çalışıyorum , cevabınız için teşekkür ederim

Herkeze hayirli geceler arkadaslar ben 5+5 hamileyim 4 haftalikken ogrendimhamile oldugumu yani keseyi gordukdoktor muaynesinde gecen hafta yani 5 haftalikken de gittim progestan verdi fakat ara ara wc den tam kalken idrar sonrasi bir iki damla kahverengimi desem kehverenginin cok acik sefaf rengi iki damla birsey damliyo adinin ne oldugunu bilmiyorum sizce bir sorun mu var.persenbe gunu muaynem var allah nasip ederse yinde sabredemedim icinizde tecrubesi olan varsa lutfen bilgilendirsin acaba bebege birseymi oldu olustumu olusmadimi onuda bilmiyorum soru isaretleriyle dolu bir donem geciriyorum cnm cok sikiliyo bu durumlara :KK43:((

Herkeze hayirli geceler arkadaslar ben 5+5 hamileyim 4 haftalikken ogrendimhamile oldugumu yani keseyi gordukdoktor muaynesinde gecen hafta yani 5 haftalikken de gittim progestan verdi fakat ara ara wc den tam kalken idrar sonrasi bir iki damla kahverengimi desem kehverenginin cok acik sefaf rengi iki damla birsey damliyo adinin ne oldugunu bilmiyorum sizce bir sorun mu var.persenbe gunu muaynem var allah nasip ederse yinde sabredemedim icinizde tecrubesi olan varsa lutfen bilgilendirsin acaba bebege birseymi oldu olustumu olusmadimi onuda bilmiyorum soru isaretleriyle dolu bir donem geciriyorum cnm cok sikiliyo bu durumlara :KK43:((

Aynı durum bende oldu 5+3 te ilk Başlarda kahverengi akıntı geliyor illa ki sıkıntı yapma doktorun bana dediği bu sadece bunlarla korunacak şey değil genetik faktörlerde önemli düşeceği varsa uzaya git yine düşer ama yoksa istersen atla zıpla bişey olmaz dedi içini ferah tutmaya çalış

Bende yine peceteye kan geldi demin napcam bilmiyorum artık doktorum da bekle diyo hep

Maalesef onlar alışkın olduğundan bekle demesi kolay geliyor benimde bugün kontrolden sonra iki kez kahverengi akıntım geldi doktoru aradık hemen olur olur kalbi atıyor şimdilik sorun yok bekle dedi

Maalesef onlar alışkın olduğundan bekle demesi kolay geliyor benimde bugün kontrolden sonra iki kez kahverengi akıntım geldi doktoru aradık hemen olur olur kalbi atıyor şimdilik sorun yok bekle dedi
Valla cikdiricam ya boyle sey olmaz ne kadar rahatlar icim icimi yiyo benim

Arkadaslar merhaba benim olay coook karisik suan kac haftalik oldugumu bilmiorum cok farkli soylediler tarih bambaska usg de 4+5 demislerdi geride kalip buyumemis ama bos gebelik dediler bugun kanamam cok arttii kucuk parcalar dusuyo cuma gunu kurtaj randewusu war belim cok agriyo adet kanamasi gibi oldu acile gitmekten korkuyorum gidersem direk kurtaj yapicaklar ve narkoz uygulamiyolar dewlette ben ne yapicam sasirdim dusuyomu acaba doktor bu hafta icinde dusuk yasarsan kurtaja gerek kalmaz dedi dusuk nasil olur onu bile bilmiorum

Merhabalar,
Bebeğimi kaybettim 7. haftada. narkoz vererek kürtaj yaptılar.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar

Back