- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
-
Doktor simdilim bi problem yok ama risk olabilir haftaya keseyi görmek nasipnolur inşallahcanım kimyasalda olabilir bence bi doktora gitmelisin.
Canim senin su alttaki bebis ayrintilrni nasil yapabilirm yaKisiden kkisiye degisiO derler adrt zamanlarinda hafif.kanama.leke yadaadet.sancisi.olur diolar ama dedigim.gibi kisiden kiisiye degisio
inşallah canımDoktor simdilim bi problem yok ama risk olabilir haftaya keseyi görmek nasipnolur inşallah
Insallahinşallah canım
git canım hiç vakit kaybetme inşallah hayırlı haberler verirsin bize bu mübarek günde.
AyarlamissinCanim senin su alttaki bebis ayrintilrni nasil yapabilirm ya
Arayip buldum yaAyarlamissin
canım ya üzme kendini nolur her şerde bir hayır vardır Rabbim hayırlı zamanda nasip eder bunu unutma inşallah cuma günü güzel haberler alırsın.Gittim malesef ozeldeki doktorda cumaya kadar sans verelim yine gorunmuyorsa kurtajla temizliyelim dedi yolk kesesi gorunmuyo dedi bos gebelikten suphelendi moralim cok kotu
sayfanın sağ üst köşesinde bildirmler kısmı var canım oradan bakabilirsinArkadaslar gunaydin yazdigim ve cevaplanan msjlari nerden gorcem kullanmayi bilmiyorum
23.01.2016 ne güzelll bende 23.01 doğumluyum kova burcuInsallah
rica ederim canımCok tsk ederim cansu..
canım endişelenicek birşy yok bol bol dinlenmem gerekiyor bebeğinide kesede görüceksin allahın izniyle hiç endişelenme böyle korkup bebeğinide üzme mercimeğin çok küçük ama herşeyi hisseder üzme onuda olurmuMerhaba araniza yeni katildim 5+4 gunluk hamileyim 2 gun once sancilandim gece gittik hastaneye doktor bana tekrar gebelik testi yapti hcg 5448 cikti sinirda dedi tekrar konusmaya inmedi bile assaya nobetci doktor neyin sınıri anlamadim tabi ertesi gun yani dun kendi doktoruma gittim dun muaynede sorun cikmadi keseyi gosterdi fakat progestan verdi folikacit zaten kullaniyodum.cok hafif lekelemem olmustu ilk acile gittigimde var yok arasi tuvalete oturup tam kalkerken kahverengi bir iki damla birsey gelmisti diye verdi kendi doktorum heralde.dogeride asssayabile inmeden sinirda dedi neyin siniri anlamadik zaten biliyoruz hamile oldugumu adam tekrar test yapti .kizlar size sunu sorcam aklima takilan tek su ki acaba o kesenin icinde bende bir bebekgorebilcekmiyim haftaya persenbe tekrar gitcem.skler..
canım vajinal ultrasonla baktımı doktorun ? bakmadıysa normal ultrasonla 6 haftayı doldurduktan sonrasında gözüküyor doktorun değer sınır derken ne demek istedi anlam veremedim sonuç itibariyle kese gözüktükten sonra benim bildiğim kadarıla gebelik klinikte tespit edildikten sonra ultrasonografik kontrollerine göre değerlendirme yapabilir ama canını sıkma Rabbim sağlıklı bir şekile kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bol bol içine ferah tut herşey allahtan yaradanda o alanda o.ben pazartesi günü düşük yaptım senin korkularını çok iyi anlayabiliyorum ama olacakların önüne geçemezsin kendini yiyip bitirme tatlımInsallah gercekten istiyoruz onu gormeyi var oldugunu bilmeyi kesemiz var icinde bebegim olcakmi onu merak ediyorum..5448 siz ce hcg testine gore normalmi sat 7 nisan 5+4 haftalik hamileyim yani hamileyim derken bile olmayan bi hamilelige hamileyim diyomusum gibi hissediyorum yani bos k
kese ya goremedik ya.tuhaf oldum herseyin hayirlisi olsun rabbime dua ediyorum saglikli sihatli eli ayagi duz bebeklerimiz olsun insallah.icindede benim
Kuzum ben 7+4um kesemizi gorduk kalp.atisi da gorduk cok sukur ama bana bile hamileyimderken tuhaf gelio anlamadm daha hamile.oldugumu.Insallah gercekten istiyoruz onu gormeyi var oldugunu bilmeyi kesemiz var icinde bebegim olcakmi onu merak ediyorum..5448 siz ce hcg testine gore normalmi sat 7 nisan 5+4 haftalik hamileyim yani hamileyim derken bile olmayan bi hamilelige hamileyim diyomusum gibi hissediyorum yani bos k
kese ya goremedik ya.tuhaf oldum herseyin hayirlisi olsun rabbime dua ediyorum saglikli sihatli eli ayagi duz bebeklerimiz olsun insallah.icindede benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?