• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Cok geçmiş olsun sorun neydi canim allah yardimcin olsun[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. Allah sizleri korusun inşallah.
Doktor kesin birşey söyleyemeyiz dedi. Bu çarşamba kontrolümüz var daha detaylı soracağız inşallah.

Valla cikdiricam ya boyle sey olmaz ne kadar rahatlar icim icimi yiyo benim

BİRAZ SERİN KANLI OLMAKTA FAYDA VAR.
BENİMDE ÜZERİME ÇOK DÜŞÜYOLAR, O DA BENİ ÇOK YORUYO.

SUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM SAKINILAN GÖZE ÇÖP BATAR BU KADAR NET.

BENDE HAMİLEYİM. YARIN NE OLACAĞINI HİÇ BİLMİYORUM. BELKİ BENİMDE HÜSRAN OLACAK VE BEN BU BEBEĞİ ÇOK BEKLEDİM ÇOK İSTEDİM.

TEVEKKÜLLÜ DAVRANMAK GEREKİYO, ELİMİZDEN BİŞİ GELMİYO.

DR. LAR RAHAT ELBETTE. BENDE AVUKATLIK YAPIYORUM. CEZA ALIRSIN DİYE LAK DİYE SÖYLÜYORUM İNSANLARIN YÜZÜNE. AYNI HESAP BİZE NORMAL GELİYO, DR.LARA DA BU DURUMLAR NORMAL GELİYO.

LÜTFEN, RİCA EDİYORUM MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN VE ORADA OLDUĞUNA ORADA DURDUĞUNA DURACAĞINA İNANIN.

BİRAZ SERİN KANLI OLMAKTA FAYDA VAR.
BENİMDE ÜZERİME ÇOK DÜŞÜYOLAR, O DA BENİ ÇOK YORUYO.

SUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM SAKINILAN GÖZE ÇÖP BATAR BU KADAR NET.

BENDE HAMİLEYİM. YARIN NE OLACAĞINI HİÇ BİLMİYORUM. BELKİ BENİMDE HÜSRAN OLACAK VE BEN BU BEBEĞİ ÇOK BEKLEDİM ÇOK İSTEDİM.

TEVEKKÜLLÜ DAVRANMAK GEREKİYO, ELİMİZDEN BİŞİ GELMİYO.

DR. LAR RAHAT ELBETTE. BENDE AVUKATLIK YAPIYORUM. CEZA ALIRSIN DİYE LAK DİYE SÖYLÜYORUM İNSANLARIN YÜZÜNE. AYNI HESAP BİZE NORMAL GELİYO, DR.LARA DA BU DURUMLAR NORMAL GELİYO.

LÜTFEN, RİCA EDİYORUM MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN VE ORADA OLDUĞUNA ORADA DURDUĞUNA DURACAĞINA İNANIN.
Duracagina inaniyorum tek korkum dis gebelik olmasin

Doktorum dış gebelik olabilir dedi beta hcg cok yukseliyo

Bu konuda çok bilgim yok ama 2 günde 2 katı kadar artma normal demişti doktorum. Daha az artarsa sorun var demektir ama daha çok artarsa nedir bilemiyorum. Belki de arkadaşın dediği gibi ikiz de olabilir. Dış gebelik dediğin bebeğin rahim yerine tüplerde falan tutunması oluyor. Beta HCG artışıyla nasıl bir ilgisi var bilmiyorum. Bir arkadaşımın başına geldi, HCG değeri ile ilgili herhangi bir şey söylemedi sadece bir süre sonra kanaması oldu , bebek düştü sanıldı, sonradan aşırı kanamalar olunca dış gebelik olduğu ortaya çıktı. Umarım herşey yolundadır, kötü düşünüp kötüyü çağırma, ben 8 haftalık hamileyken doktorum boş gebelik diye alacaktı bebeğimi, meğerse o görememiş. Böyle şeyler sık olan şeyler, üzülme.

Bu konuda çok bilgim yok ama 2 günde 2 katı kadar artma normal demişti doktorum. Daha az artarsa sorun var demektir ama daha çok artarsa nedir bilemiyorum. Belki de arkadaşın dediği gibi ikiz de olabilir. Dış gebelik dediğin bebeğin rahim yerine tüplerde falan tutunması oluyor. Beta HCG artışıyla nasıl bir ilgisi var bilmiyorum. Bir arkadaşımın başına geldi, HCG değeri ile ilgili herhangi bir şey söylemedi sadece bir süre sonra kanaması oldu , bebek düştü sanıldı, sonradan aşırı kanamalar olunca dış gebelik olduğu ortaya çıktı. Umarım herşey yolundadır, kötü düşünüp kötüyü çağırma, ben 8 haftalık hamileyken doktorum boş gebelik diye alacaktı bebeğimi, meğerse o görememiş. Böyle şeyler sık olan şeyler, üzülme.
Cok tesekkur ederim umarim sizin dediginiz gibidir ve mutlu olurum sende saglikla kucagina alirsin bebegini insallah

Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum

Arkadaslar merhabaaa elim ayagim titriyo resmen cok kotuyum 5haftalik hamileyim ama lekelenmem ve dusuk riskim wardi bebegi gorememisti ozeldeki doktorda dewlettekide ozeldeki cumaya kurtaj randewusu werdi dewlett bugun kontrlm wardi gittim ama doktorum yoktu acile grdim kanamam fazlaydi serum yada igne yaparlar die girdim alttan kontrol etti bbegi gordukk ordaydi ama ignede yapmadi serumda wermedi simdi ewe geldim ama öldüm resmen yolda gelirken ewe geldigimde 2 buyuk parca dustu ve cay bardagi kadar 2 sefer kanamam oldu simdide sanci oluyo belli araliklarla geliyoo ter bosaliyo resmen sonra gidiyo noluyo dusukmu yapiyorum cok korkuyorum nolur biriniz bisey soyleyin lutfeenn cok koutuyum
canımm sakin ol lütfen üzme kendini kötü şeyler düşünme :( yat dinlen uyumaya çalış rabbim hakkında hayırlısını versin.. düşük yaparken açık kırmızı rengi olur derler ama bilmiyorum ne kadar doğru.. şükür et ki gebe kalabilen bir bedenin var eşinde de hiçbir sorun yok en yakın zamanda bidaha olur sen moralini yüksek tut yeterki.. bi arkadasımın ablası da senin gibi olmustu poposunun altına yastık koyup yatırmıştık...

Arkadaslar merhaba gecenlerde yazmistim 6+2de kalp atisini duymugumu bebegimin bugun sabah kanamam oldu dra gittim acile kalp atisinin oldugunu ama kesenin cevresinde kanama oldugubu soledi :( ins dusmez bu bebek cok fazla dusuk riskin var dedi. Varmi aranizda bole sorunla karsilasan cok moralim bozuk :( bid3e progestan verdi

Back