• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Arklar ben paso uyuyorum ve migdem bulanio kafami kadiramiorum hic varmi bunun bi cozumu ?

herkese meraba bayanlar bende sata göre 7 haftalık hamıleyım...baslıga bakıcak olursak hıcbır belırtım olmadı halada yok ınsallah kalp atısı duyarım beklıyorum pazartesıyı

bıde bayanlar yazayım tahlıl.com da beta hcg degerını yazıp haftalıgı hesaplayan otomatık sıstem var adı gebematık...tabıkı asagı yukarı yanılma payı olur ama deneyın ısteyen varsa

Kizlar gebeligkmin 4. Haftasi adetimden once farkettim gebeligi bugun regl gunjm ve cok az kan geldi acik pembe buna benzer biaeyler yasayan var mi iki uc defadir oluyo bu

Kisiden kkisiye degisiO derler adrt zamanlarinda hafif.kanama.leke yadaadet.sancisi.olur diolar ama dedigim.gibi kisiden kiisiye degisio

Arkadaslar ben yine kotuyum lekelenmeler kirmiziya dondu carsamba gunu 2698 di bugun yine yaptirdim 2994 cikti devlet hastanesinde saglikki gebelik degil dediler vajinal ultrasondada kese gornuyo ama yolk sac gorunmuyo bos gebelik olabilir sonu kurtaj gibi gornuyo dediler cok kotuyum simdi ozele gidicem

Arkadaslar ben yine kotuyum lekelenmeler kirmiziya dondu carsamba gunu 2698 di bugun yine yaptirdim 2994 cikti devlet hastanesinde saglikki gebelik degil dediler vajinal ultrasondada kese gornuyo ama yolk sac gorunmuyo bos gebelik olabilir sonu kurtaj gibi gornuyo dediler cok kotuyum simdi ozele gidicem
git canım hiç vakit kaybetme inşallah hayırlı haberler verirsin bize bu mübarek günde.

Back