- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
Hanimlar 36 saatte 129.2 den 244 e yukselmis degerim normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ya çok sevindimm hadi hayırlı olsunHanimlar 36 saatte 129.2 den 244 e yukselmis degerim normal mi sizce
Evet cnm normal hayirli olsun.Hanimlar 36 saatte 129.2 den 244 e yukselmis degerim normal mi sizce
Tesekkur ederim sagol yaaevet canım ya çok sevindimm hadi hayırlı olsun
Saol canim teşekkür ederim bu arada kacinci hafta kese gorunuyorEvet cnm normal hayirli olsun.
Walla ben oglumu 5+3te gormustum bunuda 5+5 die gittim 6+2 idi hem keseyi hem kalp atisini gordum.Saol canim teşekkür ederim bu arada kacinci hafta kese gorunuyor
Hadi insallah pazartesi gorurum bndeWalla ben oglumu 5+3te gormustum bunuda 5+5 die gittim 6+2 idi hem keseyi hem kalp atisini gordum.
canım degerın normal gorunuyor dıcem ama benım dr deger konusunda once uzdu benı sonra hafıf artınca degere takılma onemlı olan ultrason dedı...bakalım kalp atısı pazartesı inşallah demem o ki sende hıc takılma hersey zamanevet canım ya çok sevindimm hadi hayırlı olsun
Ins cnm :)Hadi insallah pazartesi gorurum bnde
Guzelim duphalac surup Kesinlikle kabiza bire 1. Bende cekiyorum :'-(Kızlar bu kabızlık ve gaz için gaz doktorlarınız etkili bşi önerdimi yaa ölüyorum baskıdan
canım kimyasalda olabilir bence bi doktora gitmelisin.Kizlar gebeligkmin 4. Haftasi adetimden once farkettim gebeligi bugun regl gunjm ve cok az kan geldi acik pembe buna benzer biaeyler yasayan var mi iki uc defadir oluyo bu
git canım hiç vakit kaybetme inşallah hayırlı haberler verirsin bize bu mübarek günde.Arkadaslar ben yine kotuyum lekelenmeler kirmiziya dondu carsamba gunu 2698 di bugun yine yaptirdim 2994 cikti devlet hastanesinde saglikki gebelik degil dediler vajinal ultrasondada kese gornuyo ama yolk sac gorunmuyo bos gebelik olabilir sonu kurtaj gibi gornuyo dediler cok kotuyum simdi ozele gidicem