• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Kizlar benim 3.5 haftalik bebegim ama karnim kasiklarim agriyo ve cok feci gazim var normal mi sizce????
Cnm ben biraz once drdan geldim 6+2ymisiz kalp atisina duyduk yanliz dr adet sancisi gibi cok sancin olursa haberim olsun dedi sen vakit kaybetmeden bi dra gorun istersen.

Aradim canim pazartesi gel dedi dun de gttim bebek cok kicuk ultrasanda gorunmuyo dedi degerim daha 129.2ydi dun
Ii yapmissinsin cnm hamilelikte hicbisi ihmale gelmio Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins. Gelismeleri yaz buraya :)

Ii yapmissinsin cnm hamilelikte hicbisi ihmale gelmio Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins. Gelismeleri yaz buraya :)
Amin canim sende kucagina hayirlisiyla alirsin insallah. Iste doktorum once dis gebelik olabilir dedi onun icin bekliyelm dedi pazartesiyi allah buyuk ya

Senin adına çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah 6+5 olacağız
Cok tsk ederim cnm korka korka gittim walla bu sefer hemsire 5+5 keseyi bile goremeyebiliriz dedi dr bakti 6+2 dedi kalp atisini duyduk cok sukur seninkinide merakla bekliyorum ins sende duyarsinn cnm :))

Cok tsk ederim cnm korka korka gittim walla bu sefer hemsire 5+5 keseyi bile goremeyebiliriz dedi dr bakti 6+2 dedi kalp atisini duyduk cok sukur seninkinide merakla bekliyorum ins sende duyarsinn cnm :))

Ne güzel ya hiç beklemediğin anda pıt pıtları duymak masaşallah pıtırcığa... Ayrıca benim sata göre değil geç yumurtlama oldu o yüzden henüz 6+5 olacak diye düşünüyorum inş. kese ölçümünden falan daha iyi çıkar... Çok sağol canım inş. yarın yazarım bende

Ne güzel ya hiç beklemediğin anda pıt pıtları duymak masaşallah pıtırcığa... Ayrıca benim sata göre değil geç yumurtlama oldu o yüzden henüz 6+5 olacak diye düşünüyorum inş. kese ölçümünden falan daha iyi çıkar... Çok sağol canım inş. yarın yazarım bende
Gercekten oyle daha once karnimda kalbi duran bi bebegim oldugu icin cok korkuorum ayni seyleri yasicam die ama kucuk bir mucizeyi gormek duymak com heyecan verici Allah isteyen herkeze yasatir bu duyguyu ins.kins.kese olcumu daha doru sonuc verio cnm Allah yardimcin olsiolsun ins :)

Selam canım şimdi geldim doktordan bebişim 7 haftalık çıktı, kendisini ve kalp atışlarını gördük çok şükür. Minicik ama kıpır kıpırdı :KK68: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back