- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
Cok deil canim ara sira yokluyogazın olmaı normalmiş canım ama sancın çoksa bi doktora görün derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok deil canim ara sira yokluyogazın olmaı normalmiş canım ama sancın çoksa bi doktora görün derim
ozaman bol bol dinlen kuzummCok deil canim ara sira yokluyo
Cnm ben biraz once drdan geldim 6+2ymisiz kalp atisina duyduk yanliz dr adet sancisi gibi cok sancin olursa haberim olsun dedi sen vakit kaybetmeden bi dra gorun istersen.Kizlar benim 3.5 haftalik bebegim ama karnim kasiklarim agriyo ve cok feci gazim var normal mi sizce????
hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al bebeğiniCnm ben biraz once drdan geldim 6+2ymisiz kalp atisina duyduk yanliz dr adet sancisi gibi cok sancin olursa haberim olsun dedi sen vakit kaybetmeden bi dra gorun istersen.
Aradim canim pazartesi gel dedi dun de gttim bebek cok kicuk ultrasanda gorunmuyo dedi degerim daha 129.2ydi dunCnm ben biraz once drdan geldim 6+2ymisiz kalp atisina duyduk yanliz dr adet sancisi gibi cok sancin olursa haberim olsun dedi sen vakit kaybetmeden bi dra gorun istersen.
Ii yapmissinsin cnm hamilelikte hicbisi ihmale gelmio Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins. Gelismeleri yaz buraya :)Aradim canim pazartesi gel dedi dun de gttim bebek cok kicuk ultrasanda gorunmuyo dedi degerim daha 129.2ydi dun
Amin canim sende kucagina hayirlisiyla alirsin insallah. Iste doktorum once dis gebelik olabilir dedi onun icin bekliyelm dedi pazartesiyi allah buyuk yaIi yapmissinsin cnm hamilelikte hicbisi ihmale gelmio Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins. Gelismeleri yaz buraya :)
Cnm ben biraz once drdan geldim 6+2ymisiz kalp atisina duyduk yanliz dr adet sancisi gibi cok sancin olursa haberim olsun dedi sen vakit kaybetmeden bi dra gorun istersen.
Aminnn canim sahol aminnhayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al bebeğini
Cok tsk ederim cnm korka korka gittim walla bu sefer hemsire 5+5 keseyi bile goremeyebiliriz dedi dr bakti 6+2 dedi kalp atisini duyduk cok sukur seninkinide merakla bekliyorum ins sende duyarsinn cnm :))Senin adına çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah 6+5 olacağız
Cok tsk ederim cnm korka korka gittim walla bu sefer hemsire 5+5 keseyi bile goremeyebiliriz dedi dr bakti 6+2 dedi kalp atisini duyduk cok sukur seninkinide merakla bekliyorum ins sende duyarsinn cnm :))
Gercekten oyle daha once karnimda kalbi duran bi bebegim oldugu icin cok korkuorum ayni seyleri yasicam die ama kucuk bir mucizeyi gormek duymak com heyecan verici Allah isteyen herkeze yasatir bu duyguyu ins.kins.kese olcumu daha doru sonuc verio cnm Allah yardimcin olsiolsun ins :)Ne güzel ya hiç beklemediğin anda pıt pıtları duymak masaşallah pıtırcığa... Ayrıca benim sata göre değil geç yumurtlama oldu o yüzden henüz 6+5 olacak diye düşünüyorum inş. kese ölçümünden falan daha iyi çıkar... Çok sağol canım inş. yarın yazarım bende
Canim bh 6+2falan noluyo bana aciklayin ogrenhim ya cahilim benAradim canim pazartesi gel dedi dun de gttim bebek cok kicuk ultrasanda gorunmuyo dedi degerim daha 129.2ydi dun
Cnm 6+2 6 hafta 2 gunluk demek giderekte 6+3 filen die artar hergun 6+6dan sonrada 7+0 olarak bole bole artarak ggider :)Canim bh 6+2falan noluyo bana aciklayin ogrenhim ya cahilim ben
Hay cok yasaCnm 6+2 6 hafta 2 gunluk demek giderekte 6+3 filen die artar hergun 6+6dan sonrada 7+0 olarak bole bole artarak ggider :)
Rica ederim gule gule hesapla cmm :)))Hay cok yasa
Ayy insallah o gunleri de gorurum bakalim pzrtesi doktrm ne dicekRica ederim gule gule hesapla cmm :)))
Cok tsk ederim cnm korka korka gittim walla bu sefer hemsire 5+5 keseyi bile goremeyebiliriz dedi dr bakti 6+2 dedi kalp atisini duyduk cok sukur seninkinide merakla bekliyorum ins sende duyarsinn cnm :))
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinSelam canım şimdi geldim doktordan bebişim 7 haftalık çıktı, kendisini ve kalp atışlarını gördük çok şükür. Minicik ama kıpır kıpırdı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin