- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.141
Çok hafif silik bir çizgi görüyorum gibi ama kuruma çizgisi dedikleri şey olabilir mi acabaKızlar
Hemen çıktı canım ilk 10 dk içindeÇok hafif silik bir çizgi görüyorum gibi ama kuruma çizgisi dedikleri şey olabilir mi acaba
Acaba hcg duyarlıkları mı farklı?Ama aynı markadan 4 tane aldım 2si pozitif 2si negatif çıktı ilginç ki. Pozitif olanlarla negatif olanlar biraz farklı görünüş olarak . Marka aynı ama. Bakın atıyorum
Canım testler yanıltıcı olabiliyor kimi zaman. Şuan heralde çok çok yeni diye kimisinde çıkıp kimisinde çıkmıyor tabi kimyasal olma durumu da var ama bana yeni olma ihtimali daha kuvvetli geliyor çünkü daha adetin bile gecikmedi. Hcg seviyen sanmıyorum ki çok yükselmiş olsunHalbuki dış ambalajları aynı .. aynı zannederek aldım ki inceledim birebir aynı dış ambalajları. Markası artımed
Beklemekten başka yapacak birşey yok kuzumCanım testler yanıltıcı olabiliyor kimi zaman. Şuan heralde çok çok yeni diye kimisinde çıkıp kimisinde çıkmıyor tabi kimyasal olma durumu da var ama bana yeni olma ihtimali daha kuvvetli geliyor çünkü daha adetin bile gecikmedi. Hcg seviyen sanmıyorum ki çok yükselmiş olsun
Evet mecburen bekleyeceğiz..Beklemekten başka yapacak birşey yok kuzum
Var canım hayırlı olsunKızlar regle son 4 gün. sabah idrarıyla, normal kaset test. Çok hassas ölçmeyebilir… var mı?
Var canım hayırlı olsun aklına kötüyu getirme ben de bugün yaptım hafif gölge çıktı ama yumurtlamam senden 1 gün sonraHemen çıktı canım ilk 10 dk içinde
Sağlık ocağına gitcem kan vermeye. Yarın akşam çıkar sonuç. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun inşallah hayırlısı olsunVar canım hayırlı olsun aklına kötüyu getirme ben de bugün yaptım hafif gölge çıktı ama yumurtlamam senden 1 gün sonra
Bugün pazarSağlık ocağına gitcem kan vermeye. Yarın akşam çıkar sonuç. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun inşallah hayırlısı olsun
Yarın için randevu aldım zatenBugün pazar
Bugün pazar
Artimed in kaset testi ile yaptım bundan önceki hamileliğimi artimedle öğrenmiştim kaybettim amaSiz erken gebelik testiyle mi yaptınız kaset testle mi?
Bu testi şimdi mi yaptın yoksa eski testin miArtimed in kaset testi ile yaptım bundan önceki hamileliğimi artimedle öğrenmiştim kaybettim amasana o testimi atayım kızarıklığı kendin kıyasla testi yaptım 10 dakika sonra hemen kan testi yapmıştım 104 çıkmıştı adetimin 1 gün sonrasi
Bu eski testimBu testi şimdi mi yaptın yoksa eski testin mi
Anladım inşallah bu ay olur canım yeni yaptığın test nasıl atabilir misin ? O da mı Artımed.Bu eski testim
O da artimed bir de evde labudicq var 20 HCG yi algılayan ben bu artimedi Trendyoldan almıştım şöyle bir şey olmuştu 2 tane yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra yaptığım negatifti ama hamileydimAnladım inşallah bu ay olur canım yeni yaptığın test nasıl atabilir misin ? O da mı Artımed.
Bir de bu artımedler neden farklı farklı . Duyarlılıkları da farklı bence. Bakıyorum ambalaj aynı içinden çıkam farklı