- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.121
9 gün geçtiYumurtamanin üzerinden ne kadar geçmişti b
9 gün geçti
Benim de 23 Şubat i bekliyorum seninkini okuyunca bende merak ettim9 gün geçti
10. Günde HCG başlamıştır yükselmeyeÇok pardon 10 gün geçmiş
Acayip silik gölge gibi bişey var çok dikkatli bakarsan görünüyor ışıkta… Yani doğruysa eğer test Max 5 falandır herhalde değerim . Pazartesi tekrar yapacağım sabah idrarımla :)10. Günde HCG başlamıştır yükselmeye
10 olmadan HCG göstermez diyorlar kaset test içinAcayip silik gölge gibi bişey var çok dikkatli bakarsan görünüyor ışıkta… Yani doğruysa eğer test Max 5 falandır herhalde değerim . Pazartesi tekrar yapacağım sabah idrarımla :)
Kafadan attım belki de 10dur bilmiyorum hiççç10 olmadan HCG göstermez diyorlar kaset test için
İnsan sabırsızlasiyorKasıklrımda yanma dışında hiç bir belirtim yok aslında.
Kendime söz vermiştim adetime 3 gün kalana kadar test yapmayacağım diye bugün 1 tanecik alıp denemek istedimİnsan sabırsızlasiyor
Ben de adet günüm geçene kadar beklemeye çalışıyorum bazıları erken öğreniyorKendime söz vermiştim adetime 3 gün kalana kadar test yapmayacağım diye bugün 1 tanecik alıp denemek istedimof napıyım . Negatif çıkacağını bile bile aldım üstelik çünkü varsa bile çok erken daha .
Bence minimum 2 gün öncesi belli olur az çok eğer düzenli adet görüyorsan. Ama düzenli değilse geç döllenme olabilir o zaman beklemek daha iyi sonuç verirBen de adet günüm geçene kadar beklemeye çalışıyorum bazıları erken öğreniyor
Düzenlidir çok şükürBence minimum 2 gün öncesi belli olur az çok eğer düzenli adet görüyorsan. Ama düzenli değilse geç döllenme olabilir o zaman beklemek daha iyi sonuç verir
Yani 3 gün kalmış? Benim de inşallah pazartesi 3 gün kalmış olacak. Çok da heveslenmek istemiyorum gerçi ama merak ediyorumDüzenlidir çok şüküraz önce forumda bayi 21 olan birinin testini gördüm baya koyuydu olabiliyor
Hayırlısi olsun inşallah yaYani 3 gün kalmış? Benim de inşallah pazartesi 3 gün kalmış olacak. Çok da heveslenmek istemiyorum gerçi ama merak ediyorum
Canım yaptığın testin fotoğrafı varsa at istersen biz de bakalımYani 3 gün kalmış? Benim de inşallah pazartesi 3 gün kalmış olacak. Çok da heveslenmek istemiyorum gerçi ama merak ediyorum
Burdan belli olmuyor çektim de , çıplak gözle ışıkta bakmak lazım. Ama ilk 15 dakika içinde belirdi gölge gibi çok hafif bişey. Bilmiyorum belki de çok dikkate alınacak birşey değildir. Heveslenmemeliyim heveslenmemeliyimCanım yaptığın testin fotoğrafı varsa at istersen biz de bakalım
Anladım canımBurdan belli olmuyor çektim de , çıplak gözle ışıkta bakmak lazım. Ama ilk 15 dakika içinde belirdi gölge gibi çok hafif bişey. Bilmiyorum belki de çok dikkate alınacak birşey değildir. Heveslenmemeliyim heveslenmemeliyim
Anladım canım
Kızlar regle son 4 gün. sabah idrarıyla, normal kaset test. Çok hassas ölçmeyebilir… var mı?Hayırlısi olsun inşallah ya