- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.161
Bizi de haberdar et kuzumYarın için randevu aldım zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi de haberdar et kuzumYarın için randevu aldım zaten
Dışları aynı mıydı yoksa benim attığım resimdeki gibi farklı mıydı bu artımedler neden farklı farklı oluyorlar anlamadım. Algılama hassasiyetleri de farklı benceO da artimed bir de evde labudicq var 20 HCG yi algılayan ben bu artimedi Trendyoldan almıştım şöyle bir şey olmuştu 2 tane yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra yaptığım negatifti ama hamileydim
Bence de şimdi labudicq ile yaptım daha pembemsi ama silik çıktı dikkatli bakılınca görülüyor artimed harici bir marka ile deneseneDışları aynı mıydı yoksa benim attığım resimdeki gibi farklı mıydı bu artımedler neden farklı farklı oluyorlar anlamadım. Algılama hassasiyetleri de farklı bence
Benim labudicq bu aşırı silik gölge gibi belki görürsünBence de şimdi labudicq ile yaptım daha pembemsi ama silik çıktı dikkatli bakılınca görülüyor artimed harici bir marka ile denesene
Göremedim ama resimde gözükmemiş olabilir :) genelde hafif gölgeler görünmüyor resimlerde benim de dünkü görünmemiştiBenim labudicq bu aşırı silik gölge gibi belki görürsün
Dünkü testin benim bugünkü testim yumurtlamaya göre başka bir test aldın mıGöremedim ama resimde gözükmemiş olabilir :) genelde hafif gölgeler görünmüyor resimlerde benim de dünkü görünmemişti
Almadım ama şeytan dürtüyor al diyeDünkü testin benim bugünkü testim yumurtlamaya göre başka bir test aldın mı
4 tane almışsın keşke hepsini farklı alsaydınAlmadım ama şeytan dürtüyor al diye
Heryerde aynı marka var Artımed veriyorlar isteyince4 tane almışsın keşke hepsini farklı alsaydın
Dün yaptığın teste sonradan bakınca çizgi hafif koyulasmiydiHeryerde aynı marka var Artımed veriyorlar isteyince
erken gebelik testi alıp kafamdaki soru işaretine son vermek istedim. Koca bir negatif…. 3. Ayımız ve hamile kalkamamak beni korkutmaya başladı. Ben bir süre buralardan uzak kalacağımDün yaptığın teste sonradan bakınca çizgi hafif koyulasmiydi
Adet olana kadar umut vardır canım kendini üzmeerken gebelik testi alıp kafamdaki soru işaretine son vermek istedim. Koca bir negatif…. 3. Ayımız ve hamile kalkamamak beni korkutmaya başladı. Ben bir süre buralardan uzak kalacağım
Sanmıyorum erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar çıkarıyor çünkü kaset test olsa dediğin gibi olurdu da…. SanmıyorumAdet olana kadar umut vardır canım kendini üzme
Umut vermek istemem ama erken gebelik testleri en yanıltıcılari bugün senin kaset testinden pozitifi ben de gördüm biraz daha bekleSanmıyorum erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar çıkarıyor çünkü kaset test olsa dediğin gibi olurdu da…. Sanmıyorum
İyi akşamlar 23 ocakta son reglimi oldum ve gayet normaldi. 23 ocaktan birkaç gün önce korunmalı bir ilişkim olmuştu fakat son adetimden sonra hiçbir birlikteliğim olmadı. 18 şubat cumartesi yani dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce hamilelik şüphesi var mıdır test yapmalı mıyım? Ve adet söktürmek için ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürlerAdet olana kadar umut vardır canım kendini üzme
Belki bebektirYa kızlar kasıklarımda adet olacakmışm gibi bir ağrı var. Normalde 30-32. Gün arası adet görürüm geçen ay 28. Günde gördüm yani 4 gün erken. Bu ay da daha 9 gün var yine mi erken olacam acaba ya :/
Ah kuzum keşke ama tıpkı adet ağrısı gibi bebek olsaydı ne bileyim tek taraflı bir ağrı falan olurdu genelde öyle oluyor yorumlarda öyle diyor hep. Benim ki adet öncesi böyle kasıklarda genel bir gerginlik ve hafif ağrı olur ya öyle.Belki bebektir
Canım kan testi verdin miBelki bebektir