- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.181
Canım benim adetime bir hafta kala hiç umudum yoktu adet ağrıları gelip gidiyordu kısa sürüyordu megersem bebek miş umudunu kesme canımYa şeyden korkuyorum aslında benim adetlerim son 3 ,4 aydır düzene girdi öncesinde 1.5 sene boyunca bozuktu adet düzenim. Geçen ay 4 gün erken gördüm bu ay yine erken görürsem adet düzenim yine bozulacak diye korkuyorum
Vermedim dün negatifi görünce iptal ettim bugün sabah yaptım erken gebelik testi ile 20dk içinde aşırı hafif gölge belirdi ama bence hamile değilim hiç hissetmiyorum. Birde erken gebelik testleri çok düşük değerleri algılıyormuş demek ki değerim 5 bile değil belki de. 3 günüm kaldı adete.Canım kan testi verdin mi
Canım benim adetime bir hafta kala hiç umudum yoktu adet ağrıları gelip gidiyordu kısa sürüyordu megersem bebek miş umudunu kesme canım
Canım kan testi verdin mi
Umut vermek istemem ama erken gebelik testleri en yanıltıcılari bugün senin kaset testinden pozitifi ben de gördüm biraz daha bekle
Ben erken gebelik testi yapmadimArtımed erken gebelik testi yapam var mı aranızda ? Erken gebelik testlerinde böyle kuruma çizgisi çıkıyor mu? Kaset testler kadar güvenilir mi
Ya bilmiyorum ki canım şuan yok mesela hiçbir şeyim ama dün akşam kesin adet olacam gibiydiCanım benim adetime bir hafta kala hiç umudum yoktu adet ağrıları gelip gidiyordu kısa sürüyordu megersem bebek miş umudunu kesme canım
Canım bana da nedense adetine 3 gün varsa silik olması normal geliyor yani geç döllenme ihtimali falan da olabiliyor. Bence adetin gecikirse hemen bir kan testi yapVermedim dün negatifi görünce iptal ettim bugün sabah yaptım erken gebelik testi ile 20dk içinde aşırı hafif gölge belirdi ama bence hamile değilim hiç hissetmiyorum. Birde erken gebelik testleri çok düşük değerleri algılıyormuş demek ki değerim 5 bile değil belki de. 3 günüm kaldı adete.
Geçen ay 4 gün gecikti kan testi negatifti o yüzden her gecikmede kan testi de yapmak istemiyorumCanım bana da nedense adetine 3 gün varsa silik olması normal geliyor yani geç döllenme ihtimali falan da olabiliyor. Bence adetin gecikirse hemen bir kan testi yap
İnşallah bebektir canımYa bilmiyorum ki canım şuan yok mesela hiçbir şeyim ama dün akşam kesin adet olacam gibiydi
Anlıyorum canım o zaman çok takmamak adına bence adet gününe kadar artık test yapma. Zaten varsa adet günü yapacağın idrar testi fikir verir bizeGeçen ay 4 gün gecikti kan testi negatifti o yüzden her gecikmede kan testi de yapmak istemiyorumidrar testi yaparım eğer çizgi koyulaşırsa kan veririm . Adet sancılarım başladı bugün bende
İnşallah ne diyim o kadar çok olmadı ki umut edemiyorum artıkİnşallah bebektir canım
Doğru canım ama insan umudunu kaybetmemeliİnşallah ne diyim o kadar çok olmadı ki umut edemiyorum artık
Yoktu canımCanım kan verdin mi ne yaptın?
Ya benimde beş gün var kramp değilde bugün itibariyle kasığımda Ağrı'da değil değişik bı durum var yani umudum yok çünkü burada öyle belirtiler duyuyorum kiCanım benim adetime bir hafta kala hiç umudum yoktu adet ağrıları gelip gidiyordu kısa sürüyordu megersem bebek miş umudunu kesme canım
Ya benimde beş gün var kramp değilde bugün itibariyle kasığımda Ağrı'da değil değişik bı durum var yani umudum yok çünkü burada öyle belirtiler duyuyorum ki
Ağrı değil ama orda bişey var gibi hissediyorum yada kendi kendime bişey arıyorum malesef beklemek ayrı zor olumsuz sonuç almak ayrı zorCanim benim sağ kasıkta kramp adet ağrıları kısa süreli gelip geçiyordu uzun değildi ve sık sık olmazdi
Canım ne yaptın varmı bir gelismeArtımed erken gebelik testi yapam var mı aranızda ? Erken gebelik testlerinde böyle kuruma çizgisi çıkıyor mu? Kaset testler kadar güvenilir mi
Yarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım negatif canım olsa çıkardı muhakkak. Karnım ağrıyor zaten adet olcam belli. Senin şu soğan kürünü deneyeceğim nasipse bu ay sen adet olduğun gün başlamış mıydın içmeyeCanım ne yaptın varmı bir gelisme
Hayırlısı canım.. şu soğan kürünü bende düşünmüyorum değil benim de en fazla 1 hafta kaldı işte adetimeYarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım negatif canım olsa çıkardı muhakkak. Karnım ağrıyor zaten adet olcam belli. Senin şu soğan kürünü deneyeceğim nasipse bu ay sen adet olduğun gün başlamış mıydın içmeye
Şu geç döllenme olayına takığım ya. Sadece adet düzensizliği olanlarda mı oluyormuş bu durum bilginiz varmıHayırlısı canım.. şu soğan kürünü bende düşünmüyorum değil benim de en fazla 1 hafta kaldı işte adetime
Evet adet günü içmiştim YouTube İbrahim Saraçoğlu izle canım inşallah bu ay olur canımYarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım negatif canım olsa çıkardı muhakkak. Karnım ağrıyor zaten adet olcam belli. Senin şu soğan kürünü deneyeceğim nasipse bu ay sen adet olduğun gün başlamış mıydın içmeye