-
- Konu Sahibi Aysegul6712
- #1.101
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah. Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah hepimizeBende altı haftalık olucam yarın ayın başında gidecem bebek varmı yok mu diye 5+3 kese gördüm bakalım bebek oluşmuşmu bana dua edin kızlarsiz benim hep dualarimdasiniz
İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaBende altı haftalık olucam yarın ayın başında gidecem bebek varmı yok mu diye 5+3 kese gördüm bakalım bebek oluşmuşmu bana dua edin kızlarsiz benim hep dualarimdasiniz
Canım nasılsın var mı belirtinİnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Hafif kasıklarım gergin başka da bişey yok var gibi hissetmiyorum hiç zaten bu ay çok üşüttüm yumurtalıklarım çok ağrıdı hem de yumurtlama zamanı üşüttüm bayaCanım nasılsın var mı belirtin
Hmm yine de belli olmaz canım sabret bakalım bende çatladığı gün dışında degerlendiremedim bu ay hiç bir belirtim yok kısmetHafif kasıklarım gergin başka da bişey yok var gibi hissetmiyorum hiç zaten bu ay çok üşüttüm yumurtalıklarım çok ağrıdı hem de yumurtlama zamanı üşüttüm bayaşuan 6 gün kaldı test yapsam çıkmaz zaten . Bekliyorum
Canım benim 5 gün kaldı acaba test yapsam çıkar mı? Senin 5 gün kala son nasıldıCanım ben adetime beş dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim adette on gün varken belirti yaşadım ama yedi gün kala ram belirtilere emin olmistum daha yoğundu
Canım ben üç gün kala yapmıştım beş gün kala çok silikti hata çoğu kişi kuruma çizgisi diyordu üç gün kala tam beliydi şimdi bulursam foto atarimCanım benim 5 gün kaldı acaba test yapsam çıkar mı? Senin 5 gün kala son nasıldı
Silik olan beş gün vardı diğeri eşime sürpriz yapmıştım üç gün kalaydiCanım benim 5 gün kaldı acaba test yapsam çıkar mı? Senin 5 gün kala son nasıldı
Hangi markayı kullanmıştın bana eczanede önerdikleri test 100küsür lira senin ki de bu kadar pahalı mı tanesi?Silik olan beş gün vardı diğeri eşime sürpriz yapmıştım üç gün kalaydi
Ben elli liraya almıştım peridok markası tam belli olmustu silik olan ise comport testiydiHangi markayı kullanmıştın bana eczanede önerdikleri test 100küsür lira senin ki de bu kadar pahalı mı tanesi?
Comfort olanı kaça almıştınBen elli liraya almıştım peridok markası tam belli olmustu silik olan ise comport testiydi
35tlComfort olanı kaça almıştın
Canım o dediğin markalar yokmuş var olan marka içinde 105₺ istedi tanesi. Bende normal kaset test aldım Artımed markalı 15₺ dayanamayıp yaptım 15 dk içinde aşırı hayalet bir çizgi gördüm ama bilmiyorum. Çok su içmiştim zaten idrarım da baya berraktı. Pazartesi sabah idrarı işe tekrar yapacağım ama hiç hissetmiyorum yaa hamile gibi hissetmiyorum bu ay
Aaa aşırı silik olması ilk idrarla yapmamışsn ondan da olabilir. İlk idrarla yap mutlakaAma aşırı silik olması normal hatta ben negatif bekliyordum çünkü daha 5 gün var az değil
Kimyasal olabilir test bozuk olabilir kötüyü düşünüyorum ki heveslenmeyeyimAaa aşırı silik olması ilk idrarla yapmamışsn ondan da olabilir. İlk idrarla yap mutlaka
Yok çok da kötüyü düşünüp kendini moral olarak eksileme umutlanma da ikisi de kötü en mantıklısı pazartesi ilk idrarla test yapmakKimyasal olabilir test bozuk olabilir kötüyü düşünüyorum ki heveslenmeyeyim
Hayırlısı olsun kuzumYok çok da kötüyü düşünüp kendini moral olarak eksileme umutlanma da ikisi de kötü en mantıklısı pazartesi ilk idrarla test yapmak
Yumurtamanin üzerinden ne kadar geçmişti bAma aşırı silik olması normal hatta ben negatif bekliyordum çünkü daha 5 gün var az değil