- Emoji Skoru
- 1.696
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Evet canım artık öyle olucak belirtiler vucudunla oynayınca insan umut ediyor bakalım yedi gün var neler olucak artık hayırlısı diyelim insan ne kadar çok isterse olmuyor yaaÜzülme kuzum... Benim erken bile geldi muhtemelen stres yaptım da ondan. Daha adet olmadın olsan bile bir sonraki aya artık..
Evet bende bunu anlamıyorum yani rahim filmi bile çekildi sıkıntı yok, yumurta desen klomen kullandım gelişti ama olmuyorEvet canım artık öyle olucak belirtiler vucudunla oynayınca insan umut ediyor bakalım yedi gün var neler olucak artık hayırlısı diyelim insan ne kadar çok isterse olmuyor yaa
Canım herşey sabır işi beklicez artık ilaki bir ay tutar benimde pek umudum yok bu ikinci deneme kendimizi çok yipratiyoruz gerçekten adet bitik ten sonra yipratiyoruz kendimiziEvet bende bunu anlamıyorum yani rahim filmi bile çekildi sıkıntı yok, yumurta desen klomen kullandım gelişti ama olmuyor
Evet kesinlikle...Canım herşey sabır işi beklicez artık ilaki bir ay tutar benimde pek umudum yok bu ikinci deneme kendimizi çok yipratiyoruz gerçekten adet bitik ten sonra yipratiyoruz kendimizi
Evet kesinlikle...
Evet bunda ikinci çizgi sanki hiç yok .. bilmiyorum çok zor gerçekten beklemek.. Rabbimin bize de bu mutluluğu tattıracagi gün vardır elbetSaat dörtte yapmıştım
Canım gün geçmiyor ya insan bunaliyor yoksa hemen adet olmak istiyor insanEvet bunda ikinci çizgi sanki hiç yok .. bilmiyorum çok zor gerçekten beklemek.. Rabbimin bize de bu mutluluğu tattıracagi gün vardır elbet
Canım gün geçmiyor ya insan bunaliyor yoksa hemen adet olmak istiyor insan
Kuzum ben en son böyle dedim erken adet oldum... Herşeyin hayırlısı de stres yapma bak ben stresten erken oldumCanım gün geçmiyor ya insan bunaliyor yoksa hemen adet olmak istiyor insan
Adete daha var canım bekle istersen biraz dahaKızlar benim de iğne sonrası 10.gün negatifdi bugün iğne ile 12.gün oluyor adetim 8 Şubat'ta test yapmalımıyım korkuyorum da yapmaya hayal kırıklığı çok kötü ya
Çok erken yaptıysanız öyle çıkar. Ben adetime 3 gün kala yapmistim negatif çıkmıştı dayanamadim kan verdim betahcg 10 çıkmıştı yani asirii erkenmos ilk kanda belli oluyor 7 gün var demişsiniz bekleyin birazBende az önce comport test getirdim yaptım negatif tisilik çizgi yoktu bile
İki tane test aldım ilkini bugün yaptım negatif çıktı çok düşünüyor insan Allah'tan kendime uğraşacak bir şeyler buldum adet geçince yaparım artık yorumun ümit verdigin için sago canım senin durumun nedir belirtilerin nelerdiÇok erken yaptıysanız öyle çıkar. Ben adetime 3 gün kala yapmistim negatif çıkmıştı dayanamadim kan verdim betahcg 10 çıkmıştı yani asirii erkenmos ilk kanda belli oluyor 7 gün var demişsiniz bekleyin biraz
Bence adetin geçince kan ver daha kesin sonuç. Benim bebeğim iki buçuk yaşında şu an tekrar korunmayı bıraktım ikisinde de psikolojik belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısıİki tane test aldım ilkini bugün yaptım negatif çıktı çok düşünüyor insan Allah'tan kendime uğraşacak bir şeyler buldum adet geçince yaparım artık yorumun ümit verdigin için sago canım senin durumun nedir belirtilerin nelerdi
Evet geçerse kan vericem ama insan sabredemiyor ya yedek hamilelik testi aldım kafamda sabah ilk idrarla yapmak varBence adetin geçince kan ver daha kesin sonuç. Benim bebeğim iki buçuk yaşında şu an tekrar korunmayı bıraktım ikisinde de psikolojik belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısı
Sizinle belirtilerimiz aynı regl günüm benimde 4 şubat , ek olarak mide yanmam cok var sürekli acıkıyorum ya . Bir de cıldım cok kuruduBenim göğüslerim sanki dolgun normalde gevsektir birde damarlar biraz belirgin koltuk altında doğru bazen sızı oluyor kasıklarımda batma karnımın aşağısı bazen ağrıyor var birde saniyelik adet sancilarin inşallah psikolojik degilidir
Canım benimde öyle şuan elimde bir test var yapma korkuyorumSizinle belirtilerimiz aynı regl günüm benimde 4 şubat , ek olarak mide yanmam cok var sürekli acıkıyorum ya . Bir de cıldım cok kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?