- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Birşey söyleyecem. Ben normalde geğirmezdim az evvel geğirdim afedersin ekşi bişey geldi ağzıma. Mide yanmam yok sayılacak kadar az ama iki üç gündür geğiriyorum sık sık. Şüpheler şüpheler... Umutlanmak istemiyorumm ama çok istiyorum yaaaAcaba yarın erken gebelik testi ile yapsam cikarmi yine silk keski yarın ilk idrarla yapsaydım
Bana bu test geçersiz gibi geldi aklim kaldı comport testiyle yapmak istiyorum ama bir yandan kararsızımİçin rahatlayacaksa yap canım. İlk idrarla yap ama mutlaka
Canım elinde test varsa yapsana sabah ilk idrarla yap bence ne olucak ki ha beş gün önden negatif pozitif gördün ha beş gün sonra öğrendin bu erken gebelik testleri bosami var zamanını bekliyorsak niye erken gebelik testleri var hiç bir şeyden cekinmeyelim bu ay olmasa diğer ay olurBirşey söyleyecem. Ben normalde geğirmezdim az evvel geğirdim afedersin ekşi bişey geldi ağzıma. Mide yanmam yok sayılacak kadar az ama iki üç gündür geğiriyorum sık sık. Şüpheler şüpheler... Umutlanmak istemiyorumm ama çok istiyorum yaaaNolur Allah'ım nasip et hayırlısı ile isteyen herkese
Erken gebelik testi ile ilk idrarla yap canım için rahatlarBana bu test geçersiz gibi geldi aklim kaldı comport testiyle yapmak istiyorum ama bir yandan kararsızım
Bilmiyorum inan normalde geçen aylarda yapıyordum ama bu ay korkuyorum negatif çıkacak diyeCanım elinde test varsa yapsana sabah ilk idrarla yap bence ne olucak ki ha beş gün önden negatif pozitif gördün ha beş gün sonra öğrendin bu erken gebelik testleri bosami var zamanını bekliyorsak niye erken gebelik testleri var hiç bir şeyden cekinmeyelim bu ay olmasa diğer ay olur
KararsizimErken gebelik testi ile ilk idrarla yap canım için rahatlar
Bilmiyorum inan normalde geçen aylarda yapıyordum ama bu ay korkuyorum negatif çıkacak diye
Canım mecburen yuzleşecegiz adet günü yapsakta negatif çıkınca uzulcez ama istersen bekleBilmiyorum inan normalde geçen aylarda yapıyordum ama bu ay korkuyorum negatif çıkacak diye
Haklısın haklısın da.. anliyosun işte beni çok birşey dememe de gerek yok aslına cok tuhaf bir hisCanım mecburen yuzleşecegiz adet günü yapsakta negatif çıkınca uzulcez ama istersen bekle
Aynen canım zaten en iyisi adet geçince vermekHaklısın haklısın da.. anliyosun işte beni çok birşey dememe de gerek yok aslına cok tuhaf bir his
Bi bakmışsın dayanamayıp yaptım. Yaparsam haber ederim sen de haber et kuzumAynen canım zaten en iyisi adet geçince vermek
Tm canım ben yaparsam atarim buraya sende haber etBi bakmışsın dayanamayıp yaptım. Yaparsam haber ederim sen de haber et kuzum
Tmm cnmTm canım ben yaparsam atarim buraya sende haber et
Canım ben adet oldum bugün... Bir kaç gün erken geldiTm canım ben yaparsam atarim buraya sende haber et
Aa ne çabuk daha dört gün yokmu üzülme sakın canım hayırlısi böyleymiş inşallah bu ay olur her ay bir umuttur ben test yapamadım beklemek istedimCanım ben adet oldum bugün... Bir kaç gün erken geldi
3 gün erken geldi işte. Nasıl üzülmeyeyim. İşteydim 20 dk lavabodan çıkamadım ağlamaktan.. Hayırlısı böyleymiş. Senin yüzün gülsün bari inşallah bu ay birimizden birimiz güzel haber alsın bariAa ne çabuk daha dört gün yokmu üzülme sakın canım hayırlısi böyleymiş inşallah bu ay olur her ay bir umuttur ben test yapamadım beklemek istedim
Üzülme canım nasip boylemis ilaki bir ay nasibini alacaksin insan evet çok üzülüyor yinede umudumu bitmedigni bil on beş sene sonra çocuk sahibi olanlar var sen en azından çok şükür sağlıklısin biliyirsun inşallah dilerim bu ay hamilelik yaşarsin bende adet olucam belli ama yinede diğer ay umudum var3 gün erken geldi işte. Nasıl üzülmeyeyim. İşteydim 20 dk lavabodan çıkamadım ağlamaktan.. Hayırlısı böyleymiş. Senin yüzün gülsün bari inşallah bu ay birimizden birimiz güzel haber alsın bari
Olmadan umut bitmez kuzum.. sabret. Olursan da artık kısmet diğer ayaÜzülme canım nasip boylemis ilaki bir ay nasibini alacaksin insan evet çok üzülüyor yinede umudumu bitmedigni bil on beş sene sonra çocuk sahibi olanlar var sen en azından çok şükür sağlıklısin biliyirsun inşallah dilerim bu ay hamilelik yaşarsin bende adet olucam belli ama yinede diğer ay umudum var
Aynen canım inşallahOlmadan umut bitmez kuzum.. sabret. Olursan da artık kısmet diğer aya
Olmadan umut bitmez kuzum.. sabret. Olursan da artık kısmet diğer aya
Üzülme kuzum... Benim erken bile geldi muhtemelen stres yaptım da ondan. Daha adet olmadın olsan bile bir sonraki aya artık..Bende az önce comport test getirdim yaptım negatif tisilik çizgi yoktu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?