- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Baştan sona okudum mesaglarnızı bende merak etdim benim bat 7 siCanim nasılsın naptın merak ettim
Canım misafirlerim var yarın belki kan vericem yarın öğlenden sonra sabah ilk idrarla yaptımCanim nasılsın naptın merak ettim
Hayırlısı canım haber etCanım misafirlerim var yarın belki kan vericem yarın öğlenden sonra sabah ilk idrarla yaptım
Bende gördüm qaliba varCanım misafirlerim var yarın belki kan vericem yarın öğlenden sonra sabah ilk idrarla yaptım
ben de bazı belirtiler yaşıyorum ama korkuyorum yine negatif çıkar sen ne durumdasınHayırlısı canım haber et
Ben bu ayı da pas geçtim.. klomene başladım yine klomen ile 3. Ayım olacak.. bakalımben de bazı belirtiler yaşıyorum ama korkuyorum yine negatif çıkar sen ne durumdasın
Senin kaç gün var regle canımben de bazı belirtiler yaşıyorum ama korkuyorum yine negatif çıkar sen ne durumdasın
Bende şubatın 7si ben de pek umudum yox ama yinede bekliyorum klomen kist falan oluşturar dikkat et fazla ilaç içme ben folik asit kullandım bi ara ama midemi kötüleştirdi yanma oldu asitten dolayı bıraktım sonraSenin kaç gün var regle canım
Sizde bir gelişme var mı?Sizinle belirtilerimiz aynı regl günüm benimde 4 şubat , ek olarak mide yanmam cok var sürekli acıkıyorum ya . Bir de cıldım cok kurudu
Ben doktor kontrolünde içiyorum canım. Doktorum da en fazla 4. Kutu kullaniriz sonra olmazsa aşılama dedi...Bende şubatın 7si ben de pek umudum yox ama yinede bekliyorum klomen kist falan oluşturar dikkat et fazla ilaç içme ben folik asit kullandım bi ara ama midemi kötüleştirdi yanma oldu asitten dolayı bıraktım sonra
anladım canım o zaman sorun yokBen doktor kontrolünde içiyorum canım. Doktorum da en fazla 4. Kutu kullaniriz sonra olmazsa aşılama dedi...
Kaç günde oluuorsunuzBen doktor kontrolünde içiyorum canım. Doktorum da en fazla 4. Kutu kullaniriz sonra olmazsa aşılama dedi...
bi keresinde kimyasal geçirdim testler pozitif göstersi hatda yerleşme kanaması bile yaşadım eşime bile söylemiştim ama adetim geldi çok kötü oldum siz peki kimyasal yaşadızmıBen doktor kontrolünde içiyorum canım. Doktorum da en fazla 4. Kutu kullaniriz sonra olmazsa aşılama dedi...
Ya valla normalde ben 32. Gün oluyordum. Bu ay erken oldum 28. Gün oldum.Kaç günde oluuorsunuz
Ah canım yok kimyasal bile yaşayamadım.. yani bilmiyorum rahim filmi bile çekildi tüpler açık çıktı falan. Problem ne bende bilmiyorumbi keresinde kimyasal geçirdim testler pozitif göstersi hatda yerleşme kanaması bile yaşadım eşime bile söylemiştim ama adetim geldi çok kötü oldum siz peki kimyasal yaşadızmı
Ne zamandır dusunuyorsunuz bir de çocuk var mı oncesinden ?bi keresinde kimyasal geçirdim testler pozitif göstersi hatda yerleşme kanaması bile yaşadım eşime bile söylemiştim ama adetim geldi çok kötü oldum siz peki kimyasal yaşadızmı
Yalnış hatırlammıyoeumsa 4 şubat olacaktınız geldi adetinizYa valla normalde ben 32. Gün oluyordum. Bu ay erken oldum 28. Gün oldum.
Kötü bişey zaten yaşamayında çok mutlu olub hüsran yaşamaktansa geç olub sağlıklı olsunAh canım yok kimyasal bile yaşayamadım.. yani bilmiyorum rahim filmi bile çekildi tüpler açık çıktı falan. Problem ne bende bilmiyorum
3 Şubat canım maalesefYalnış hatırlammıyoeumsa 4 şubat olacaktınız geldi adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?