- Emoji Skoru
- 1.696
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Aysegul6712
Var mı yokmu erken ama yapmak istedim ya hep insanın aklında oluyor belli zaten negatif seninle paylaşmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben silik çizgi gördüm amaaa ben mi yanlış görüyorum ay keşke sabahı bekleyip yapsaydın bari ilk idrarlaaaaVar mı yokmu erken ama yapmak istedim ya hep insanın aklında oluyor belli zaten negatif seninle paylaşmak istedim
Kiz ben ilk yaptım silik gördüm azdı kenara koydum bir saat sonra geldim böyleydi bence geçer sizKız ben silik çizgi gördüm amaaa ben mi yanlış görüyorum ay keşke sabahı bekleyip yapsaydın bari ilk idrarlaaaa
Erken gebelik testi miydi bu kuzum istersen 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla biZaten
Kiz ben ilk yaptım silik gördüm azdı kenara koydum bir saat sonra geldim böyleydi bence geçer siz
Canım bazen psikolojik olabiliyor on gün geçince netleşir belki geç döllenmedir stresten gecike bilirBenimde bugün 4. Gün adetim gecikti test yaptım bugün negatif aşırı karin migde ağrıları spazmlar bulantilar halsizlik uyku hali var ne dusunecegimi sasirdimmm...
Yok aritmed diye bir test evvet erken gebelik testiyle tekrarlicamErken gebelik testi miydi bu kuzum istersen 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla bi
Canım normalde 4. Gün artık çıkması lazım ama belli de olmaz bir kaç gün sonra yine yaparsın yine negatif ise bı doktora gidersinBenimde bugün 4. Gün adetim gecikti test yaptım bugün negatif aşırı karin migde ağrıları spazmlar bulantilar halsizlik uyku hali var ne dusunecegimi sasirdimmm...
İlk defa böyle bir gecikme ol 1 senelik evliyim insan ister istemez Acaba diyor Bir kaç gün daha bekleyeceğimCanım bazen psikolojik olabiliyor on gün geçince netleşir belki geç döllenmedir stresten gecike bilir
Kaset testte bile silik çizgi ise 2 gün sabret ve sabah ilk idrarlaaaa tekrarlaaa yinee ay çok heyecan yaptım yaaaYok aritmed diye bir test evvet erken gebelik testiyle tekrarlicam
Aynen canım bir kaç gün bekle her an herşey olabilirİlk defa böyle bir gecikme ol 1 senelik evliyim insan ister istemez Acaba diyor Bir kaç gün daha bekleyeceğim
Rabbim İnşallah Hayırlısını versin bakalım neler olucakAynen canım bir kaç gün bekle her an herşey olabilir
İnşallah vardır canımKaset testte bile silik çizgi ise 2 gün sabret ve sabah ilk idrarlaaaa tekrarlaaa yinee ay çok heyecan yaptım yaaainşallah vardır
![]()
Umutlandirmak istemiyorum ama bir kaç gün sonra yapar da silik çizgi dahi görürsen bence var demektir kuzumBenim göğüslerim sanki dolgun normalde gevsektir birde damarlar biraz belirgin koltuk altında doğru bazen sızı oluyor kasıklarımda batma karnımın aşağısı bazen ağrıyor var birde saniyelik adet sancilarin inşallah psikolojik degilidir
İlk baktiginda da silik görmemiş mıydın kuzumİnşallah vardır canıminşallah sende de çıkar hepinizde ama sence geçersiz değilmi bir iki saat sonra baktım
Hafif vardı çok az ama erken olduğu için dikkatli bakarsan gözüküyorUmutlandirmak istemiyorum ama bir kaç gün sonra yapar da silik çizgi dahi görürsen bence var demektir kuzum
İlk baktiginda da silik görmemiş mıydın kuzum
Canım tamam başta da görünüyormuş işte. Eğer başka görünmeseydi kuruma çizgisi olabilir diyorlwr ama görünüyormuşHafif vardı çok az ama erken olduğu için dikkatli bakarsan gözüküyor
Acaba yarın erken gebelik testi ile yapsam cikarmi yine silk keski yarın ilk idrarla yapsaydımCanım tamam başta da görünüyormuş işte. Eğer başka görünmeseydi kuruma çizgisi olabilir diyorlwr ama görünüyormuş
İçin rahatlayacaksa yap canım. İlk idrarla yap ama mutlakaAcaba yarın erken gebelik testi ile yapsam cikarmi yine silk keski yarın ilk idrarla yapsaydım![]()