- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- Konu Sahibi Aysegul6712
Biraz daha bekleyin bence belirtiniz varsaPerşembe günü vermem lazım o zaman adet tarihine göre uygulamaya göre Çarşamba günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekleyin bence belirtiniz varsaPerşembe günü vermem lazım o zaman adet tarihine göre uygulamaya göre Çarşamba günü
Çok sevindimmm inşallah aylar sonra gelen mutluluk olmuştur size dua edin bana da inşallah. Ben bugün adet oldum gitti benim bu ay :)Biraz daha bekleyin bence belirtiniz varsa
Merhabalar yumurtlmadan sonra belirtileriniz nelerdi ? Bır kere kımyasal yaşadım sonra 3 ay psıkolojık herakde kasık agrıları yaşadım. Bu ay tekrar bı dneme yaptık . Aynı kımyasaldakı gıb ımeme hassasıyetı var ve aşırı sarı akıntı gelıyor afedersınız bılemıyorum. Hem olur dıye umut edıyorum hemde yıne kımyasal olursa dıye uzuluyorumInanki ettim ederimde rabbim sağlıkla kucagima almami nasip etsin sizlerede
Yani kasık batmalari var ilk defa böyle uzun kasık batmasi oluyor belim falan ağrıyor bekleyim o zama. Perşembe gunu veririmBiraz daha bekleyin bence belirtiniz varsa
Adetinize kaç gün varMerhabalar yumurtlmadan sonra belirtileriniz nelerdi ? Bır kere kımyasal yaşadım sonra 3 ay psıkolojık herakde kasık agrıları yaşadım. Bu ay tekrar bı dneme yaptık . Aynı kımyasaldakı gıb ımeme hassasıyetı var ve aşırı sarı akıntı gelıyor afedersınız bılemıyorum. Hem olur dıye umut edıyorum hemde yıne kımyasal olursa dıye uzuluyorum
Kimyasaldan sonra benimde kasık ağrım olmuştu stres yapmayin şuan yine daha reglime var kimyasal olmasimdan yine korkuyorum açıkçası ama hayirlsii ilk gebeliklerde olabiliyormus yumurtlamadan 1 2 gün sonra baş dönmesi ve öğürme hissi bulanti ve aşırı göğüs hassasiyeti baya dolgunlastida bazen kaşık ağrısı bu şekildeMerhabalar yumurtlmadan sonra belirtileriniz nelerdi ? Bır kere kımyasal yaşadım sonra 3 ay psıkolojık herakde kasık agrıları yaşadım. Bu ay tekrar bı dneme yaptık . Aynı kımyasaldakı gıb ımeme hassasıyetı var ve aşırı sarı akıntı gelıyor afedersınız bılemıyorum. Hem olur dıye umut edıyorum hemde yıne kımyasal olursa dıye uzuluyorum
Aynen hayırlısı inşallah sağlıklı olurKimyasaldan sonra benimde kasık ağrım olmuştu stres yapmayin şuan yine daha reglime var kimyasal olmasimdan yine korkuyorum açıkçası ama hayirlsii ilk gebeliklerde olabiliyormus yumurtlamadan 1 2 gün sonra baş dönmesi ve öğürme hissi bulanti ve aşırı göğüs hassasiyeti baya dolgunlastida bazen kaşık ağrısı bu şekilde
10 gün var dahaAdetinize kaç gün var
Benım 7 .gunden berı kasıklarım ağrıyor, değerlendirdik tabi çünkü aralıklı aralıklı bir ağrıydı. Ben gecen ay sonu folık asite başladım yumurtalara etkısı ıyı oluyor dıye duymuştum10 gün var daha
Hakinizda hayırlısı olsun bizde bekliyoruz her türlü belirti var ancak kan verirsek ogrenicez onada daha var yaBenım 7 .gunden berı kasıklarım ağrıyor, değerlendirdik tabi çünkü aralıklı aralıklı bir ağrıydı. Ben gecen ay sonu folık asite başladım yumurtalara etkısı ıyı oluyor dıye duymuştum
Bize belirtilerini ve yaptığın testleri atma imkanın var mı bir de normal dollenmemiBence bekleyin 4 gun kala 36ysa diğer günler cikmayabilir
Allah analı babalı sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsinBence bekleyin 4 gun kala 36ysa diğer günler cikmayabilir
Normal doğal yollarla 31 günde bir reglim var ınsallah sizlerede nasip olur Aslında beklenen Regl öncesi belirti buradaki Çoğu kişi imkansız dese de ben çok fazla belirti yaşıyorum Kimyasal gebelik yaşadığımda da aynı şekilde hep yumurtlamadan Bir iki gün sonra başlıyordu bu sefer baş dönmesi ve mide bulantısı ile başladı daha sonra birkaç gün kasık ağrılarım oldu ve göğüs ağrılarım vardı Çok fazla hassaslaşmıştı ve dolgunlaşmıştı hala öyle bu sekildeBize belirtilerini ve yaptığın testleri atma imkanın var mı bir de normal dollenmemi
Sana dua edeceğim kimyasal olmaması için kendine uzun uzun oku, seninle dongumuz aynı cumayı bekliyorum. Hadi bakalimmmNormal doğal yollarla 31 günde bir reglim var ınsallah sizlerede nasip olur Aslında beklenen Regl öncesi belirti buradaki Çoğu kişi imkansız dese de ben çok fazla belirti yaşıyorum Kimyasal gebelik yaşadığımda da aynı şekilde hep yumurtlamadan Bir iki gün sonra başlıyordu bu sefer baş dönmesi ve mide bulantısı ile başladı daha sonra birkaç gün kasık ağrılarım oldu ve göğüs ağrılarım vardı Çok fazla hassaslaşmıştı ve dolgunlaşmıştı hala öyle bu sekilde
Gözle bakinca belirgin dha ama kamerda çıkmıyorAllah analı babalı sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin
Canımsın gebosumGözle bakinca belirgin dha ama kamerda çıkmıyor
Siz test kan verdiniz miÇıkar çıkmaz ileticem.
Pardon formları kariştirdim sizin beliydiSiz test kan verdiniz mi
Ben bugun kaset test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti aman3 gun kaldi adetime dedigim gibi hamileyim buyuk ihtimalle :)Merhaba sonucunuz ne cikti acaba benim adet gelmeden 15 gun once bel agrisi ara ara kasik agrisi oldu akinti baya bi var merak ediyorum suan adetime 3 gun kaldi