- 19 Eylül 2022
- 26
- 9
- 28
- Konu Sahibi Aysegul6712
Kizlar adetim 3 gun var kaset test yaptim cift cizgi cikti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hemenmi çıktı herhalde erken döllenme olabilir kan verin bence yarinBen bugun kaset test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti aman3 gun kaldi adetime dedigim gibi hamileyim buyuk ihtimalle :)
Hemen cikti canim hatta belki yaniltiyordur diye hemen sonra bi daha yaptim yone pozitif ciktiHayırlısı olsun hemenmi çıktı herhalde erken döllenme olabilir kan verin bence yarin
Hayırlısi olsun canım yarın hemen kan ver bence verirsen bizede bilgi verirsin ne gibi belirtilerin varHemen cikti canim hatta belki yaniltiyordur diye hemen sonra bi daha yaptim yone pozitif cikti
Tamam haber ederim :) valla yaklasik 15 gunden beri bel agrisi cekiyorum her gun agridi ara ara kasik agrisi oldu hafif batmalar oldu akintim fazlaydi baya bi goguslerimde fazla hassasiyet yasamadim ama :)Hayırlısi olsun canım yarın hemen kan ver bence verirsen bizede bilgi verirsin ne gibi belirtilerin var
İnaniki aynı şeyleri yaşıyorum bir tek benim akıntım az sarı oda afedersiniz iç camaşirima yapışmiyor diğer belirtiler aynıTamam haber ederim :) valla yaklasik 15 gunden beri bel agrisi cekiyorum her gun agridi ara ara kasik agrisi oldu hafif batmalar oldu akintim fazlaydi baya bi goguslerimde fazla hassasiyet yasamadim ama :)
Canim bunnlarin yani sira sık idrara cıkma da yasiyorum afedersin gegirme falan cok oluyor hatta benim hickirik cok tutuyor ilk gebeligim de de cok hickirip gegirme oluyordu :) rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin eger gercekten hamileysem ikinci bebegim olacak rabbim evlatlarimizin ayagina taş gozune yaş degdirmesin ..İnaniki aynı şeyleri yaşıyorum bir tek benim akıntım az sarı oda afedersiniz iç camaşirima yapışmiyor diğer belirtiler aynı
Amin inşallahCanim bunnlarin yani sira sık idrara cıkma da yasiyorum afedersin gegirme falan cok oluyor hatta benim hickirik cok tutuyor ilk gebeligim de de cok hickirip gegirme oluyordu :) rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin eger gercekten hamileysem ikinci bebegim olacak rabbim evlatlarimizin ayagina taş gozune yaş degdirmesin ..
Bu ay deneriz biz de. Her regl sonrası yeni bir fırsat bu ay bizim olsunKızlar günaydın az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yaa herhalde bu sefer olmadı
Ayen doğru diyorsun canım daha regl beş gün üm var bu ay çok umutluydum yaa yumurtlama günüm üç gündür üç güne değerlendirdik acaba yarın kanmi versem Perşembe vericektim ama test umudumu kırdı yaBu ay deneriz biz de. Her regl sonrası yeni bir fırsat bu ay bizim olsun
Ben geçen ay bu testten yapmıştım iki çizgi çıkmıştı regl iki gün kala oda haftasonuydu yaptığımda pazartesi kan vericektim sağlık ocağına baktım ki adet oldum acaba yanılmış olabilirmi bu test forumlarda bu testin baya yanildigini söylüyorBu ay deneriz biz de. Her regl sonrası yeni bir fırsat bu ay bizim olsun
yaa çok üzüldüm Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır..Yine ben yine sevincim kursağımda kaldı kimyasal gebelik değerim dusuyor çok kötüyüm yani
İnşallah çıkar belli olmuştur aslında kan hemen çıkıyor bir kaç saateBende bu sabah kan verdim
İnşallah canım dua edin sağlık ocağina verdim yarın çıkar dedi bende e nabizdan bakiyorumİnşallah çıkar belli olmuştur aslında kan hemen çıkıyor bir kaç saate