- 25 Aralık 2022
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
Tutma ihtimali var tabiki ama ilk aydan hamile kalma orani %25 demisti doktorum benim tutmasina bende sasirdimBenimde yumurtlama günü değerlendirdik ama bilmiyorum yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutma ihtimali var tabiki ama ilk aydan hamile kalma orani %25 demisti doktorum benim tutmasina bende sasirdimBenimde yumurtlama günü değerlendirdik ama bilmiyorum yaaa
Daha 1 aydirmi deniyorsunuz12 yaşımda regl oldum o günden beri gününü sektirmez Dr mueyene oldum gayet iyisiniz hamile kalırsın dedi. Kan testlerim de iyiydi. Ama olmadı bu ay . Bir de eşim baktiracak kendisine.
İlk kez denedik. Yumurtlama dönemi 2 kez ilişki yaşadık . Rahatsizdim hastaydım pek degerlendiremedikDaha 1 aydirmi deniyorsunuz
ben aynı sizin durumunuzda doktora gittim ağustos ayında, doktor da şaşırdı 1 ay denemeyle olmayabilir diye güldü hatta, ama ben 33 yaşındayım 1 yıl sonra gelin olmazsa dedi de bekleyecek takat var mı soran yok:) 4 ay oldu hala tık yok, kan değerlerim temiz çıkmıştı.Kızlar herkes ilk denemesinde hamile kalmaz değil mi ? Yani biz ilk kez denedik 1 yıllık da evliyiz ve ben çok üzüldüm olmadı diye. Aslında sorduğum sorunun cevabını biliyorum. Ama sanırım teselliye ihtiyacım var
12 yaşımda regl oldum o günden beri gününü sektirmez Dr mueyene oldum gayet iyisiniz hamile kalırsın dedi. Kan testlerim de iyiydi. Ama olmadı bu ay . Bir de eşim baktiracak kendisine.
Biraz çekiniyorum yaa korku heycan karışık canım yarın belki giderim sabah bendede batma var hep sağ taraf taEvet batma tarzi yarin sen ver kanda çünkü erkende olsa cikiyor deger canim idrarda daha sonra cikiyor kan en garantisi
Benim iki ay bir deneme oluyor kürtajdan sonra ama diğer ay yumurtlama günü değildi pek umursamadigim bir ay di istekli değildim ama bu ay nedense hevesim varTutma ihtimali var tabiki ama ilk aydan hamile kalma orani %25 demisti doktorum benim tutmasina bende sasirdim
Sizin ne oldu gittinizmi verdiniz mi sonuç ne zaman cikicak kusura bakmayın çok soru sordum ama merak ettimEvime yakın bir tıp merkezi var oraya gideceğim
Çıkmadı daha yaaaSizin ne oldu gittinizmi verdiniz mi sonuç ne zaman cikicak kusura bakmayın çok soru sordum ama merak ettim
Bugünmu cikicak kaç saate çıkıyorkiÇıkmadı daha yaaa
3 saat içinde çıkar dediler 2 saat oldu bakalimBugünmu cikicak kaç saate çıkıyorki
İnşallah3 saat içinde çıkar dediler 2 saat oldu bakalim
Aaa çok sevindim amin amin canım bize bol bol dua okuKizlaaaar hamileyim çok şükür ya 36 cıktı beta zaten daha 4 gunum var regle rabbim isteyen herkese burdaki arkadaşlarımida nasip etsin
Inanki ettim ederimde rabbim sağlıkla kucagima almami nasip etsin sizleredeAaa çok sevindim amin amin canım bize bol bol dua oku
Amin inşallah Allah analı babalı büyüsün inşallah hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah bekleyen bütün anne adaylarına nasıl etsinInanki ettim ederimde rabbim sağlıkla kucagima almami nasip etsin sizlerede
Bendemi yarın versem acabaSonuç cıktı ama bakamiyorum hatali heyecandan olucem zaten bi bu hshshs
Bence bekleyin 4 gun kala 36ysa diğer günler cikmayabilirBendemi yarın versem acaba
Bence bekleyin 4 gun kala 36ysa diğer günler cikmayabilir
Yedi günüm varya uygulamada altı gün pazartesi regl olma tarihim heyecandan meraktan duramıyorum
Perşembe günü vermem lazım o zaman adet tarihine göre uygulamaya göre Çarşamba günüBence bekleyin 4 gun kala 36ysa diğer günler cikmayabilir