Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah değerin artar kuzum stres yapma

17sinde randevum var hayırlısı olsun ederim tabi RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah

ya işte ben ne yağcğmı bilmiyorum iacaba yanlşmı çıktı test diyorum mide bulantısı baş dönmesi vs yok hamile olduğumu konduramıyorum kendime ya çok değişik inanmıyorm hala

Hayırlı olsun canim kan ver ve bana dua et lutfen
kanı yarın vermeye gidicem canım yarın sabah bidaha test yapıcan o da çift çukarsa eşimede söyliycm öyle kana gidicem...Dualarımda olucaksınn söz veriyırum

canm bnm testide görmüşsndr sanırım önce silik çıktı sonra zaman geçtikçe netleşti.Silik çizgi çıkml sninde hem belirtilerinde var gidip hemen kan ber bnde belirti pek yok diye hala teste inanamıyorum

canm bnm testide görmüşsndr sanırım önce silik çıktı sonra zaman geçtikçe netleşti.Silik çizgi çıkml sninde hem belirtilerinde var gidip hemen kan ber bnde belirti pek yok diye hala teste inanamıyorum
Benim belirtilerde dün den beri var adetime 2 gün var ondanda olabilir diyorum test yaptığım zaman hiç belirttim yoktu 2 kez test yaptım 1gün arayla silik çıkınca gittim doktora sende git belli olmaz

Senin testin benden daha koyu çıkmış telefonda görülmiyordu bile

Benim belirtilerde dün den beri var adetime 2 gün var ondanda olabilir diyorum test yaptığım zaman hiç belirttim yoktu 2 kez test yaptım 1gün arayla silik çıkınca gittim doktora sende git belli olmaz
10 dakikadan sonra görülen çift çizgiye çok güvenilmiyomuş ama testte negatif çıkıp hamile olanları bile biliyorum.Yarın gidicem inşAllah ikimizde hamişizdir

En geç 20 dk sonra diye biliyorum bende
10 dakikadan sonra görülen çift çizgiye çok güvenilmiyomuş ama testte negatif çıkıp hamile olanları bile biliyorum.Yarın gidicem inşAllah ikimizde hamişizdir
Ben 20 dk sonra test doğru sonuç vermiyor diye biliyorum gecen aylar ne kadar 3 saat beklediğim oluyordu silik bili gözükmüyordu bu ay 6ndk sonra silik çıktı

Bende inanmadım canım hala inanamıyorum o derece inşallah nasip olur yarın gidicem brn tekrar değerler yüksek çıkıp geliriz inşallah

En geç 20 dk sonra diye biliyorum bende

Ben 20 dk sonra test doğru sonuç vermiyor diye biliyorum gecen aylar ne kadar 3 saat beklediğim oluyordu silik bili gözükmüyordu bu ay 6ndk sonra silik çıktı
sen ne zamn gidicen kan vermeye

Doktor 17 sinde gel dedi ama dayanamayıp yarın gidicem tekrar yükseliyormu diye bu seviyeler de kimsal gebelikte oluyormuş arkadaşım dedi korktum valla

Doktor 17 sinde gel dedi ama dayanamayıp yarın gidicem tekrar yükseliyormu diye bu seviyeler de kimsal gebelikte oluyormuş arkadaşım dedi korktum valla
evet kimyasal olurda değer düşüyomuş Allah korusun.Yarın haberlerini bekliyorumbnde akşam gibi haber veririm zatn

ya işte ben ne yağcğmı bilmiyorum iacaba yanlşmı çıktı test diyorum mide bulantısı baş dönmesi vs yok hamile olduğumu konduramıyorum kendime ya çok değişik inanmıyorm hala

Canim mide bulanmasi bas donmesi hemen olmuyo 6 7 haftalarda basliyo sen en dogrusu kan ile anlarsn ama ilk 10 dk icince ciktiysa hamilesin teste gore ama en dogru sonucu kan verir

Daha regline 2 gun varmis 2 gune bi ikiye yakin katlanmasini takip edilir erken ogrenmissin :)) ben 10 gun gecince ogrenebilmistim degerim 13.311 di

Kızlar selam benim de adetim 2 gün gecikti yumurtlamadan beri göğüslerim inanılmaz ağrıyor ve acıyor, ara ara kasık ağrısı sancılanma yokluyor belirtilerim bu şekilde. Adetten bir gün önce test yaptım negatif çıktı o yüzden umudum yok ama belirtilerin devam etmesi ve adet olmamak acaba dedirtiyor siz ne düşünüyorsunuz yarın sabah bi test daha yapsam mı acaba

testi adet geçmesinden 5 gün sonra yap daha garanti bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…