• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım ❤ sen neyaptın tahlil yapabildin mi
bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık ☺️ bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah💕

bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık ☺️ bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah💕
Ayyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum 😘❤️

Ayyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum 😘❤️
Acile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar 😊

Acile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar 😊
ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicamm ☺️☺️

ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicamm ☺️☺️
🤣🤣🤣🤣🤣 Uygula uygula canım işe yarıyor inşallah güzel haber alır ve güzel haberle ellerin heyecandan titreyerek yazarsın 😊😘😘😘

e iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derim 😂😂😂
Yaaa bende seni cok merak ettim ama kesin var bebis🙏
bir aksilik oldu gidemedm hasmye ama yarn kesn inşAllah 😘

e iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derim 😂😂😂

Yok kuzum hamilelik süpem de var dediğin zaman hiç bir şekilde vermiyorlar ne serum ne iğne kan değerine bakıyorlar bşrşey yok ise zaten hiç birşey yapmıyorlar 😊 hadi hayırlısı olsun kuzum

Ee artk gidebildin mi hastaneye 😁😁

Ee artk gidebildin mi hastaneye 😁😁
02784ECB-7607-44E7-A2D8-9A0C6B3EBB04.png
hamişimmmm☺️☺️☺️ netim yoktu be zmndr haber veremedim

Benim anlaidgim cok bebek dusunmeyeceksin 🤭 bizde cok istyoduk sonrA baktik hersey planli gibi beraberlik olacak cocuga odaklanyosun direk o bile bi tuhaf geliyo. Tabi bizim surprizli sekilde olaylar gelisti ama bebek fikrini atinca kafadan oluyo diyolar ya buna yuzde yuz katiliyorum☺
Bunun disinda iki tarafin rutin kontrolden gecmesi iyi olur
Ben cok duzensiz regl goren biriydm 39 45 gun arasi bu nedenle adet duzenlesin hormonlara iyi gelsin diye hayit tohumu kullandim. Tabi bilincli kullanmak lazm.ben bitki Cayi gibi abartmadan gunde 1 Bardak ilik olarak ictim 2ci ay hamileligimi ogrendim :)
Rabbim Kucagınıza almayı nasip etsin 🙏

ayy inşAllahh yaa anladığm kadarıyla snde bebişli değilsin henüz.Ya bide bişey diyecem geçen burdaha doğal yolla hamilelik testi falan gördüm işte karbonatla veya çamaşır suyuyla falan bu konu halkında bir fikrin varmııı🤔🤔
Şahsen ben denedim camasır suyunu kopurdu hatta bardaktan dısarı cıkacak kadar ama sonuc husrandı😔

Back