İnşallah canım amin aminInsallah guzel bi surec gecirirsinsaglijla gelsin bebisin bebisimzz
bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştıkAmin inşallah canım ❤ sen neyaptın tahlil yapabildin mi
Ayyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorumbu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştıkbikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah
bnde kendimden güzel haberler bekliyırum sabırsızımAyyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum❤
Acile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlarAyyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum
ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicammAcile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar
ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicamm
bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık ☺ bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah
e iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derimAcile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar
bir aksilik oldu gidemedm hasmye ama yarn kesn inşAllahYaaa bende seni cok merak ettim ama kesin var bebis
Yok kuzum hamilelik süpem de var dediğin zaman hiç bir şekilde vermiyorlar ne serum ne iğne kan değerine bakıyorlar bşrşey yok ise zaten hiç birşey yapmıyorlare iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derim
bir aksilik oldu gidemedm hasmye ama yarn kesn inşAllah
e iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derim
bir aksilik oldu gidemedm hasmye ama yarn kesn inşAllah
Ee artk gidebildin mi hastaneye
Eki Görüntüle 2578003 hamişimmmm☺☺☺ netim yoktu be zmndr haber veremedim
inşallahh canmm sn kaç haftalıksnYaaa belliydi degerine cok guzel gorunuyo hadi bakalim saglikla gelsin bebis♥
inşallahh canmm sn kaç haftalıksn
Ayyyy maşallah kuzum hayırlı olsun çok sevimEki Görüntüle 2578003 hamişimmmm☺☺☺ netim yoktu be zmndr haber veremedim
Ayyyy maşallah kuzum hayırlı olsun çok sevim
Rabbim Kucagınıza almayı nasip etsinBenim anlaidgim cok bebek dusunmeyeceksinbizde cok istyoduk sonrA baktik hersey planli gibi beraberlik olacak cocuga odaklanyosun direk o bile bi tuhaf geliyo. Tabi bizim surprizli sekilde olaylar gelisti ama bebek fikrini atinca kafadan oluyo diyolar ya buna yuzde yuz katiliyorum☺
Bunun disinda iki tarafin rutin kontrolden gecmesi iyi olur
Ben cok duzensiz regl goren biriydm 39 45 gun arasi bu nedenle adet duzenlesin hormonlara iyi gelsin diye hayit tohumu kullandim. Tabi bilincli kullanmak lazm.ben bitki Cayi gibi abartmadan gunde 1 Bardak ilik olarak ictim 2ci ay hamileligimi ogrendim :)
Şahsen ben denedim camasır suyunu kopurdu hatta bardaktan dısarı cıkacak kadar ama sonuc husrandıayy inşAllahh yaa anladığm kadarıyla snde bebişli değilsin henüz.Ya bide bişey diyecem geçen burdaha doğal yolla hamilelik testi falan gördüm işte karbonatla veya çamaşır suyuyla falan bu konu halkında bir fikrin varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?