Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım ❤ sen neyaptın tahlil yapabildin mi
bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah

bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah
Ayyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum

Ayyyyyyy hadi inşallah kuzum ALLAHIM sen nasip et güzel haberlerini bekliyorum
Acile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar

Acile gidersen normalde kan testi yapmıyor gebelik diye balık yedim mide bulantım var zehirlendim acaba gebelik şüpem de var de o zaman yapıyorlar
ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicamm

ahahha bu harika bilgi için çok teşekkür ederim valla kahkaha attım.İnan düşünmüyor değildim acaba boşamı giderim belli bi saattn snra almazlarmı diye.Bu dediğini uygulicamm
Uygula uygula canım işe yarıyor inşallah güzel haber alır ve güzel haberle ellerin heyecandan titreyerek yazarsın

bu dabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine 2.dakikayı beklemeden çizft çizgi çıktı.Eşimle paylaştım ağlaştık ☺ bikaç saat snra kan vermeye gidicem inşAllah

Yaaa bende seni cok merak ettim ama kesin var bebis

e iyide kız sonra balıkla alakalı bişi yapmazlarmı gerum falan valla sonra itiraf ederim nick adını verir bu aklı bana sbl verdi yardım yataklıkdan alın derim
Yaaa bende seni cok merak ettim ama kesin var bebis
bir aksilik oldu gidemedm hasmye ama yarn kesn inşAllah

Yok kuzum hamilelik süpem de var dediğin zaman hiç bir şekilde vermiyorlar ne serum ne iğne kan değerine bakıyorlar bşrşey yok ise zaten hiç birşey yapmıyorlar hadi hayırlısı olsun kuzum

Ee artk gidebildin mi hastaneye

Rabbim Kucagınıza almayı nasip etsin

Şahsen ben denedim camasır suyunu kopurdu hatta bardaktan dısarı cıkacak kadar ama sonuc husrandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…