Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha regline 2 gun varmis 2 gune bi ikiye yakin katlanmasini takip edilir erken ogrenmissin :)) ben 10 gun gecince ogrenebilmistim degerim 13.311 di
Evet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canim dua et bize

Sağol canim bende ortalık hastalığı tutmuşum kaburgam sancılanıyor aksam acile gidecem adetim ya yarın yada perşembe çıkar değil mi

Varsa çıkar canım ama hastalıgı söylediğin zaman direk de hamilelik süpem var diye kan değerine baksınlar öyle ilac versinler yoksa direk ilac veriyor yada iğne yapıyorlar hamile olursan çok zararlı arkadşım acile gitti mide bulantısından direk iğne yapıcak tı şüpem var değince kan testi yaptı değer yüksek çıktığından iğnede vuramam ilac da veremem demişti acildeki doktor

Öyle yapacam canim çok umudum yok yine de riske atmayacam

hadi hayırlı olsun çoooook sevindiimm sağlıkla kucağına al inşallah. Az önce silik çizgili mesajını okumuştum şimdi bunu görünce heyecanını paylaşmak istedim , biz de bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık daha çok yeniyiz ama hayırlısı bakalım Allahisteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım sıkıntı yapma daha çok yenisin

Kan testi yap canım kesin sonuç alırsın

Cok sukur canim insallah bundan sonra da guzel bi sekilde ilerleyecektir hic stres yapma tadini cikar bu gunlerin yakinda mide bulantilarin baslicak cunku

Cok sukur canim insallah bundan sonra da guzel bi sekilde ilerleyecektir hic stres yapma tadini cikar bu gunlerin yakinda mide bulantilarin baslicak cunku
Sağlıklı olsun da canım katlanırım mide bulantılara çok stres yaparım normalde ay inşallah yapmam

Sağlıklı olsun da canım katlanırım mide bulantılara çok stres yaparım normalde ay inşallah yapmam

Ilk bebegin mi :)) ben de cok paniktim ilk olunca tecrubesiz oluuosn ama simdi senin gectigin yollari gecinde bi teselli verecek kadar tecrubeli oldum simdi ben o tehlikeli donemleri gecince bi rahatladm tabi sende yeni yeni basliyo.. kese gorecekmiyim bebegi gorecek miyim. Kalp atisi ne zmasn duyulcak hep bi heyecan

Evet 9 ay sonra çok şükür nasip oldu Sorma canım aynı heyecanlar nasıl var bende hemde sağ kasıgım yürüyünce şiddetli ağrı vuruyor uzanınca geciyor hafif oluyor hem tedirginlik hem korku hem heyecan

Evet 9 ay sonra çok şükür nasip oldu Sorma canım aynı heyecanlar nasıl var bende hemde sağ kasıgım yürüyünce şiddetli ağrı vuruyor uzanınca geciyor hafif oluyor hem tedirginlik hem korku hem heyecan

Cok normal canim rahmin genislemeye basliyo kese olusuyo e icinde bi de bebek sivi derken vucudumuz artk bebis olmadan onceki gibi degil :) yaklasik 12 13 cu haftaya kadar kasilmalar rahimde agrilar yasarsin ayaklarini uzat dinlen o bi 3 5 dk icinde kendiliginden gecer. Tum bunlar bebegin ve rahmin buyudugu icin oluyo diye dusun☺☺

çok güzel yazılar ya Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasil etsin

Tedirginliğim gitti resmen ALLAH razı olsun canım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…