• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben
Canim 2 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz adet günüm çarşamba adet belirtileri var olacam çok pişmanım keşke evlendikten 8 ay sonra falan yapsaydım eşim istemedi ben ozaman da çok istiyordum eşini dinledim umarım hemen olur çünkü o mutluluğa ihtiyacım var
evleneli 4 ay kadar oldu ev hanımıym eşim evde olmadığı zamanlar çok sıkılıyorum ev çok sessiz çok ruhsuz bi ses bi nefes arıyorum evde hep.sonra düşündüm evlilk biraz geçsn öyle çock yapn diyolardı herkes zaten bebişim bnle olduktn snra 9 ayda beklicem 9 ay neyime yetmez diye düşündüm ve baş koydum bu yola

ay bişi kalmamış bn geçen ayın 15inde oldm şusn itibari ile adettn 3 gn geçti normalde test yapsan sonuç verir blki ama biraz dha beklemek istiyorum aynı zamanda test yapalım mı

ay bişi kalmamış bn geçen ayın 15inde oldm şusn itibari ile adettn 3 gn geçti normalde test yapsan sonuç verir blki ama biraz dha beklemek istiyorum aynı zamanda test yapalım mı
Bende hiç bi belirti yok umudum da yok adet gelir diye düşünüyorum çarşamba veya perşembe gelmezse kan veririm diye düşünüyorum testi harcamak istemiyorum

Bende hiç bi belirti yok umudum da yok adet gelir diye düşünüyorum çarşamba veya perşembe gelmezse kan veririm diye düşünüyorum testi harcamak istemiyorum
hımmm anldm canm valla bndede çok bi belirti yok iştahım çok açık ve ara ara çok nadir sancı gelip gidiyo o kadr.Ben tesr yapcaksam korunmasız yumurtlama zamanında ilişki olduğu için yapcm bi umut 🤷🏻‍♀️

hımmm anldm canm valla bndede çok bi belirti yok iştahım çok açık ve ara ara çok nadir sancı gelip gidiyo o kadr.Ben tesr yapcaksam korunmasız yumurtlama zamanında ilişki olduğu için yapcm bi umut 🤷🏻‍♀️
Bende o zaman girdim ilişkiye ama 2.deneme de tutacak kadar şanslı miyim bilmiyorum inşallah ikimizde de vardir

Hayırlı güzel haberler alalım bu hafta
canmmm bak bugn ilk drfa test yaptm 5 dk içinde böyle olu ama başka markadan bi tand daha mı yapsam çok hycnlıym çok kptormk istemym kndimi yanlışda olablr

Hayırlı güzel haberler alalım bu hafta
5DCBF998-ACA8-40E1-864B-FF6A063254AA.jpeg

senin belirtilerin nelerdi canım

Benim belirti midemde surekli tuhaflik vardi hazimsizlik gibi yani. Cok rahatsiz edici bisey hala da devam ediyo.. goguslerim beklenen adetten cok daha once hassaslasti agrimaya basladi adet olacakmis gibi sisti. Adet sancisi gibi agrilae girip cikti neden sokulmuyo bu adet diyidum hatta.. bi de mantar oldum gebelik hormonu salgilaninca basliyomus o ilk defa oldu hayatmda cunku.. tabi duzensiz adet olunca 10 gun gecmis oldu. Oyle bi test yaptm aninda cift cizgi hemde oyle koyuki t cok daha koyuydu hatta🤦‍♀😁 ondaondae acaba test mi yanlis esim ovulasyon testi falan mi aldi yanlislijka diye supheye dustum hemen kan verdim kesinlesti ☺☺

Kızlar bende 2 gün önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı dün kan tahlili yaptırdım değer 20.8 doktor değerin hamilelik değeri ama kesin diyemem 1hafta sonra tekrar gel dedi adetime 2 gün var kasıklarımda baskı bacaklarda ağrı arada sırada mide bulantısı yaşıyorum doktor kesin sonuç vermediği için kendimi ümitlendirmek istemiyorum hamişler sizin kan değeriniz kaç çıktı

Back