evleneli 4 ay kadar oldu ev hanımıym eşim evde olmadığı zamanlar çok sıkılıyorum ev çok sessiz çok ruhsuz bi ses bi nefes arıyorum evde hep.sonra düşündüm evlilk biraz geçsn öyle çock yapn diyolardı herkes zaten bebişim bnle olduktn snra 9 ayda beklicem 9 ay neyime yetmez diye düşündüm ve baş koydum bu yolaCanim 2 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz adet günüm çarşamba adet belirtileri var olacam çok pişmanım keşke evlendikten 8 ay sonra falan yapsaydım eşim istemedi ben ozaman da çok istiyordum eşini dinledim umarım hemen olur çünkü o mutluluğa ihtiyacım var
ay inşAllah yaaaaTabiki hemen yap bence:)) bi de agri girip cikmasi sancilanma bunlarin oyle saniyelik surmesi gebelikte oluyo canim insallah vardie bebis
Inşallah canim ben korkudan test yapamıyorum adeti bekleyecemumarım ALlah o mutlulupu bir anda verir kalbine canımm bnde istiyorum test yapıcm bugun yarın çok heycnlıym adetimde 2 gün geçti
sn adet ne zamnInşallah canim ben korkudan test yapamıyorum adeti bekleyecem
15 veya 16 ocaksn adet ne zamn
ay bişi kalmamış bn geçen ayın 15inde oldm şusn itibari ile adettn 3 gn geçti normalde test yapsan sonuç verir blki ama biraz dha beklemek istiyorum aynı zamanda test yapalım mı15 veya 16 ocak
Bende hiç bi belirti yok umudum da yok adet gelir diye düşünüyorum çarşamba veya perşembe gelmezse kan veririm diye düşünüyorum testi harcamak istemiyorumay bişi kalmamış bn geçen ayın 15inde oldm şusn itibari ile adettn 3 gn geçti normalde test yapsan sonuç verir blki ama biraz dha beklemek istiyorum aynı zamanda test yapalım mı
hımmm anldm canm valla bndede çok bi belirti yok iştahım çok açık ve ara ara çok nadir sancı gelip gidiyo o kadr.Ben tesr yapcaksam korunmasız yumurtlama zamanında ilişki olduğu için yapcm bi umutBende hiç bi belirti yok umudum da yok adet gelir diye düşünüyorum çarşamba veya perşembe gelmezse kan veririm diye düşünüyorum testi harcamak istemiyorum
Bende o zaman girdim ilişkiye ama 2.deneme de tutacak kadar şanslı miyim bilmiyorum inşallah ikimizde de vardirhımmm anldm canm valla bndede çok bi belirti yok iştahım çok açık ve ara ara çok nadir sancı gelip gidiyo o kadr.Ben tesr yapcaksam korunmasız yumurtlama zamanında ilişki olduğu için yapcm bi umut
inşAllh canm bnmde 2. denemeBende o zaman girdim ilişkiye ama 2.deneme de tutacak kadar şanslı miyim bilmiyorum inşallah ikimizde de vardir
Hayırlı güzel haberler alalım bu haftainşAllh canm bnmde 2. deneme
canmmm bak bugn ilk drfa test yaptm 5 dk içinde böyle olu ama başka markadan bi tand daha mı yapsam çok hycnlıym çok kptormk istemym kndimi yanlışda olablrHayırlı güzel haberler alalım bu hafta
Hayırlı güzel haberler alalım bu hafta
Inşallah canim ben korkudan test yapamıyorum adeti bekleyecem
Evet canim hamileyimevet belirtiler farkli oluyo adet belirtisiyle cok benzer oluyo zaten
senin belirtilerin nelerdi canım
Hayırlı olsun canim kan ver ve bana dua et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?