Evet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallahDaha regline 2 gun varmis 2 gune bi ikiye yakin katlanmasini takip edilir erken ogrenmissin :)) ben 10 gun gecince ogrenebilmistim degerim 13.311 di
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık,Özel kürler,Bilinmeyen ama bilinmesi gerekilen herşey
- Konu Sahibi Beyyaz31
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun canim dua et bizeEvet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canim dua et bize
[/QUOTE
Hastaneye gidince aklıma geldin canım dua ettim ve etmeye devam edicem RABBİM bu güzel duyguyu herkse tatdırsın
Varsa çıkar canım ama hastalıgı söylediğin zaman direk de hamilelik süpem var diye kan değerine baksınlar öyle ilac versinler yoksa direk ilac veriyor yada iğne yapıyorlar hamile olursan çok zararlı arkadşım acile gitti mide bulantısından direk iğne yapıcak tı şüpem var değince kan testi yaptı değer yüksek çıktığından iğnede vuramam ilac da veremem demişti acildeki doktor
Öyle yapacam canim çok umudum yok yine de riske atmayacamVarsa çıkar canım ama hastalıgı söylediğin zaman direk de hamilelik süpem var diye kan değerine baksınlar öyle ilac versinler yoksa direk ilac veriyor yada iğne yapıyorlar hamile olursan çok zararlı arkadşım acile gitti mide bulantısından direk iğne yapıcak tı şüpem var değince kan testi yaptı değer yüksek çıktığından iğnede vuramam ilac da veremem demişti acildeki doktor
- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
Evet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah
hadi hayırlı olsun çoooook sevindiimm sağlıkla kucağına al inşallah. Az önce silik çizgili mesajını okumuştum şimdi bunu görünce heyecanını paylaşmak istedim , biz de bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık daha çok yeniyiz ama hayırlısı bakalım Allahisteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
İnşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun canım benim unutursun hastalığını bu güzel haberleeÖyle yapacam canim çok umudum yok yine de riske atmayacam
Amin canım sıkıntı yapma daha çok yenisinhadi hayırlı olsun çoooook sevindiimm sağlıkla kucağına al inşallah. Az önce silik çizgili mesajını okumuştum şimdi bunu görünce heyecanını paylaşmak istedim , biz de bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık daha çok yeniyiz ama hayırlısı bakalım Allahisteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kan testi yap canım kesin sonuç alırsınKızlar selam benim de adetim 2 gün gecikti yumurtlamadan beri göğüslerim inanılmaz ağrıyor ve acıyor, ara ara kasık ağrısı sancılanma yokluyor belirtilerim bu şekilde. Adetten bir gün önce test yaptım negatif çıktı o yüzden umudum yok ama belirtilerin devam etmesi ve adet olmamak acaba dedirtiyor siz ne düşünüyorsunuz yarın sabah bi test daha yapsam mı acaba
- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 31
Evet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok sukur canim insallah bundan sonra da guzel bi sekilde ilerleyecektir hic stres yapma tadini cikar bu gunlerin yakinda mide bulantilarin baslicak cunku
Sağlıklı olsun da canım katlanırım mide bulantılara çok stres yaparım normalde ay inşallah yapmamCok sukur canim insallah bundan sonra da guzel bi sekilde ilerleyecektir hic stres yapma tadini cikar bu gunlerin yakinda mide bulantilarin baslicak cunku
- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 31
Sağlıklı olsun da canım katlanırım mide bulantılara çok stres yaparım normalde ay inşallah yapmam
Ilk bebegin mi :)) ben de cok paniktim ilk olunca tecrubesiz oluuosn ama simdi senin gectigin yollari gecinde bi teselli verecek kadar tecrubeli oldum simdi ben o tehlikeli donemleri gecince bi rahatladm tabi sende yeni yeni basliyo.. kese gorecekmiyim bebegi gorecek miyim. Kalp atisi ne zmasn duyulcak hep bi heyecan
Evet 9 ay sonra çok şükür nasip oldu Sorma canım aynı heyecanlar nasıl var bende hemde sağ kasıgım yürüyünce şiddetli ağrı vuruyor uzanınca geciyor hafif oluyor hem tedirginlik hem korku hem heyecanIlk bebegin mi :)) ben de cok paniktim ilk olunca tecrubesiz oluuosn ama simdi senin gectigin yollari gecinde bi teselli verecek kadar tecrubeli oldum simdi ben o tehlikeli donemleri gecince bi rahatladm tabi sende yeni yeni basliyo.. kese gorecekmiyim bebegi gorecek miyim. Kalp atisi ne zmasn duyulcak hep bi heyecan
- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 31
Evet 9 ay sonra çok şükür nasip oldu Sorma canım aynı heyecanlar nasıl var bende hemde sağ kasıgım yürüyünce şiddetli ağrı vuruyor uzanınca geciyor hafif oluyor hem tedirginlik hem korku hem heyecan
Cok normal canim rahmin genislemeye basliyo kese olusuyo e icinde bi de bebek sivi derken vucudumuz artk bebis olmadan onceki gibi degil :) yaklasik 12 13 cu haftaya kadar kasilmalar rahimde agrilar yasarsin ayaklarini uzat dinlen o bi 3 5 dk icinde kendiliginden gecer. Tum bunlar bebegin ve rahmin buyudugu icin oluyo diye dusun☺☺
çok güzel yazılar ya Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasil etsinEvet ve şimdi hastaneden geliyorum 74.73 olmuş değerim 4 haftalık bir hamiş oldum bende çok şükür ALLAHIM a doktor 3 katına neredeyse çıkmış sağlıklı bir gebeliğin var dedi eşsiz bir duygu RABBİM herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tedirginliğim gitti resmen ALLAH razı olsun canım sendenCok normal canim rahmin genislemeye basliyo kese olusuyo e icinde bi de bebek sivi derken vucudumuz artk bebis olmadan onceki gibi degil :) yaklasik 12 13 cu haftaya kadar kasilmalar rahimde agrilar yasarsin ayaklarini uzat dinlen o bi 3 5 dk icinde kendiliginden gecer. Tum bunlar bebegin ve rahmin buyudugu icin oluyo diye dusun☺☺
Amin inşallah canım sen neyaptın tahlil yapabildin miçok güzel yazılar ya Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasil etsin
- 17 Temmuz 2019
- 591
- 456
- 18
- 31
Tedirginliğim gitti resmen ALLAH razı olsun canım senden
Insallah guzel bi surec gecirirsin saglijla gelsin bebisin bebisimzz