Gebe miyim?

Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor güvenilir test predictor da öyle bence hamilelik var dayanırım derseniz bir kaç gün sonra kan verin. Şu an verseniz çıkar ama düşüktür
Galiba dayanamam bugün esim gelince bi kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum

Kan tahlili nerde verilmeli peki canim saglik ocaginda hemen aliyorlar mi yoksa acile mi gitmek lazim ilk deneyimim hic bilgim yok
Bizim.burda saglik ocaginda 11 den sonra kan almiyorlar baska yerde nasil bilmiyorum ama acile gidip dişim ağriyo antibiyotik yutmam lazim.ama gebeliktem suphelniyorum beta hcgme baktirmak istiyorum dersen oyle olurlar diger turlu normal olarak almiyorlar artik acilde benimde bat 19 njsan 9 gun varken yaptim negatif cikti yarin sabah yine yapicam

Mantikli geldi canim bu dedigin gidip kaset testi aliyim son testleri yapmistim
Aklında soru işareti kalmasın istiyorsan ver gitsin. Özellerde çok pahalı olmuyor maddi imkanını bilmiyorum ama 1saatte de çıkıyor sonuçlar. Hem beklememiş oluyorsun. Bizim burda 450₺. Sağlık ocağı almıyor şuan zaten. Devlette de biraz dil dökmen gerekiyor o da insaflı doktora denk gelirsen

Bende aynı markadan yaptım bat yarın ve aynı sizin gibi çıkarıyor beklemedeyim inşallah hamileyizdir

Bi ozel hastane var yakinda ona gidip verelim aksam o zaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…