Erken gebelik mi bu dediğiniz acabaBen predictor tavsiye ederim. başka bir test ile teyit etmekte fayda var. Biraz ücretli ama kesin sonuç. Umarım gönlünüze göre olur.
fotoğrafını yükleyebilir misinizKızlar merhaba,
bat 17 nisan bugün laboquick marka kaset test yaptım ilk bir dk falan bekledim bir şey çıkmadı, ben de testi öylece bırakıp işe daldım. Bi yarım saat sonra falan tuvalete gittiğimde silik bir çizgi ile karşılaştım.
sizce gebe olabilir miyim
Yükledimmfotoğrafını yükleyebilir misiniz
gebe olma ihtimaliniz yüksek görünüyorYükledimm
Yaa insallahgebe olma ihtimaliniz yüksek görünüyor
Bence hamilelik varYükledimm
Testte var görünüyor başka bir marka ile de deneyin derimKızlar merhaba,
bat 17 nisan bugün laboquick marka kaset test yaptım ilk bir dk falan bekledim bir şey çıkmadı, ben de testi öylece bırakıp işe daldım. Bi yarım saat sonra falan tuvalete gittiğimde silik bir çizgi ile karşılaştım.
Predictor early aldim birazdan deneyecegim bakalimevet sadece teyit etmek amaçlı yoksa görünüyor zaten çift çizginiz.
Loboquık yarım saat içinde yanlış sonuç vereceğini sanmıyorum bayada pembe çizgiKızlar merhaba,
Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor güvenilir test predictor da öyle bence hamilelik var dayanırım derseniz bir kaç gün sonra kan verin. Şu an verseniz çıkar ama düşüktürKizlar predictor early ile tekrarladim testi 3 dkda bu cikti daha silik ama görebiliyor musunuz
Bence olabilirsin canım yarım saatte bu jadarda cizgi cikmaz sen bence ilk anda farketmemis olabilirsinKızlar merhaba,
Erken gebelik testi al bu seferYaa insallahgidip bir test daha alip tekrarlasam mi ne dersiniz
Canim predictor early ile tekrarladim goruntusunu ekledim bi baksana ona daErken gebelik testi al bu sefer
Evet var bu test yanilmaz koş kan ver cabukKizlar predictor early ile tekrarladim testi 3 dkda bu cikti daha silik ama görebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?