kızlar ya benim 2 gündür sol kasığımda hiç durmayan bir karıncalanma var bu ne olabilir ki sizce?
hmmm...cnm valla bilmiyorum ki ne olabilir...çok rahatsız ediyomu yarında devam ederse bi doktoruna sor istersen cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya benim 2 gündür sol kasığımda hiç durmayan bir karıncalanma var bu ne olabilir ki sizce?
kızlar bu arada profillerinizi gezdimde ziyaretçi mesajı bölümünüz kapalı betty gündoğmadan ve sevilim sizinkilere baktım profil ayarlarınızdan aktif hale getirsenize o bölümü benimki açık mesela inceleyebilirsiniz
geldim kızlar ama maalesef durum pek açıcı değil bilgisayar başına ancak geçebildim başım felaket derecede ağrıyo progesteron çok düşük çıktı kızlar doktor adet olduğunda gel tedaviye başlayalım dedi sanırım klomen türü bi ilaç vericek gittiğimde ultrasonla da bakacakmış kistim falan varmı diye bakalım artık hayırlısı durum vahimmi dedim doktora hani bebeğim olmazmı anlamında hayır hamile kalabilirsin dedi offf offf doktorum nedense benden çok ümit dolu iki üç gündür ben zaten iyice doktor stresine girmiştim bi umutsuzluk kaplamıştı içimi onu ümitli görünce biraz rahatladım ama yine de tam olarak değil kızlar bende durumlar böyle işte şimdi şu ikide bir geciken adetimi bekliyorum ilaçlara başlamak için
kızlar bende burdayım bizde dün çalışmalara başladık bakalım tutacakmı bu ay sters yaptım biraz....şu anda belki hamileyimdir yaaaa kızlar beklemek çok kötü yaa...bu ay olsun istiyorum artık....
arkadaslar bugun kan testı yaptrdım 0,36 degerım yanı hamıle deglimcok uzuldum cookk
![]()
arkadaşlar sizlere teşekkür etmek istiyorum sizlerle tanışmadan önceo kadar sıkılıyordum ki yanlış anlamayın sakın biliyosunuz bu konular biraz zor paylaşılıyor paylaşınca eeeee ne zaman bu ay da mı yok diye üzücü sorular geliyor derdini paylaşmak istiyorsun fakat bu sorular yüzünden paylaşamıyorsun ama sizle tanışalı okadar mutluyum ki istediğim herseyi anlatabiliyorum sorularıma cevap alıyorum kardeş gibi oldunuz benim için sağolun hersey için iyiki varsınız beni anlayan sayılı insanlar arasındasınız hepinizi çok seviyorummmm:asigim:
sevilim betty canlarım kullanıcı paneline girin sol üstten
sonra kontrol panelinizde sol tarafta ayarlar özellikler var
orada seçenekleri düzenle bölümü var
o bölümde özel mesajlar ve ziyaretçi mesajlarını aktif hale getirirseniz olur canlarım
bu ayarı yaptığınızda size herhangi birinden mesaj gelirse sağ üstte isminizin altında bildiri olarak size ulaşıyor oraya tıkladığınızda mesajlarınızı okuyabilirsiniz
aynen kızlar hepimiz burda birbirimize destek olucaz ve bu zorluklarla birlikte başa çıkıcaz hep birlikte bi gün birimizin canı sıkkın olacak bir gün diğerimizin ama burda hep birileri iyi olacak ve birbirimize pozitif enerji vererek ayakta duracaz
birlikten kuvvet doğar ve biz inşallah bebişlerimize kavuşucaz canlarım
merhaba kızlar benide aranıza alın bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay eczaneden yumurtlama testi aldım ona ilk defa denedim testi işallah bu ay olmuştur 13 aralıkta hastalanmam lazım allahım işallah olmuştur allah herkese bebek versin aratmasın :ecrin_bebek: