tatlım ekleriz tabikide ne yazalım adet tarihine 14 kasımmı 14 aralıkmı?sen söyle yazalım hemen.....
merhaba kizlar; regle tarihimi 1 aralik vermistim, erken yumurtladim 27 kasim olmus oldu. bu sabah test yaptim tabiiki de negatif!!!!!!!!!! cilem daha dolmadi demek kizlar; beni silin lutfen ya da ben de silerim. uzulemedim bile artik oole alistimki; 13 belki de 14 ay deneme, hicbir sorun yok olmuyor olmuyorrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
KIZLAR Bİ DE BENİM DOĞUM GÜNÜM BUGÜN NOLUR ALLAHIM İNŞ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ Bİ BEBİŞİM OLACAĞINI ÖĞRENİRİM BU AY NOLUR:çok üzgünüm:
KIZLAR Bİ DE BENİM DOĞUM GÜNÜM BUGÜN NOLUR ALLAHIM İNŞ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ Bİ BEBİŞİM OLACAĞINI ÖĞRENİRİM BU AY NOLUR:çok üzgünüm:
canım üzülme her şeyde vardır bir hayır hepimiz aynı stresi yaşıyoruz aylardır sana ne gibi tetkikler yapıldı paylaşır mısın
merhaba arkadaşlar bende 13.aydayım artık tetkikler başladı. adet tarihim 5 veya 6 aralık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?