Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizimde 5 gün var bendede var o bide kabizlik var belirtimi degilmi bilemeyiz tek başina canim baska belirti yokmu
Bu ay akışına bıraktım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum sonu hüsran olduğu için kendimi dinlesem belirti çok gaz sancısı iste bazen kasik ağrısı gibi oluyor ama gaz da yapabilir göğüslerim yeni yeni ağrımaya başladı normalde çok agrir

Bırde

Birde akıntı basladı krreme benzıyor
Kız o krem rengi alıntı benim yumurtlamadan beri çok var iç çamaşırım lekelenip duruyor bak bunu belirti olarak alabilirim ama benim adete yakında genelde akintim oluyor çok puffy çok kafa karıştırıcı şeyler bunlar yumurtlamadan hemen sonra var mi yok mu anlasak keşke 15 gün beklemek çok uzun

Kizlar size sunu soyliyim o kremrengi iccamasiri kirleten akinti adet olmazsaniz devam ediyo eger adet olcaksaniz kesiliyo kuru oluyosunuz ben hamileyim hala devam ediyo beyaz losyon gibi kremsi

Canım valla okadar delirdim ki bugune kadar nasıl regl oluyordum akıntı oluyormuydu hic hatırlamıyorumbenim durum vahim

ay suan en yakin arkaadasimin hamile oldugunu ogrendim 4 yildir bekliyolardi cok sevindim Allah bizede nasip eder ins offfff
Aminn canım ınsallah hayırlısıyla kaldı 4. Acaba yarın test mi yapsam yine sabah esımde evde ilk defa sabah test sokuyla uyandırırım ama yine tek cızgı gorecegım den korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…