Mrb cnm benim gogus belirtim sadece kahverengi bolumu dokununca aciyodu adet zamani goguslerim cokhafif dolgundu adetin gectimiala ala sadece yuvarlak yeri acioo
Benimde oyleydı suan bisi yok ama meme ucu hassasiyeti gebelik belırtısıymıs netten bak istersen canımala ala sadece yuvarlak yeri acioo
Bu ay akışına bıraktım çok kendimi dinlememeye çalışıyorum sonu hüsran olduğu için kendimi dinlesem belirti çok gaz sancısı iste bazen kasik ağrısı gibi oluyor ama gaz da yapabilir göğüslerim yeni yeni ağrımaya başladı normalde çok agrirbizimde 5 gün varbendede var o bide kabizlik var belirtimi degilmi bilemeyiz tek başina canim baska belirti yokmu
Başka belirgin var mi canım adet günün ne zamanayy benmde öyle fena yani
Kız o krem rengi alıntı benim yumurtlamadan beri çok var iç çamaşırım lekelenip duruyor bak bunu belirti olarak alabilirim ama benim adete yakında genelde akintim oluyor çok puffy çok kafa karıştırıcı şeyler bunlar yumurtlamadan hemen sonra var mi yok mu anlasak keşke 15 gün beklemek çok uzunBırde
Birde akıntı basladı krreme benzıyor
25 Nisan adet gunumdu.sonuc bellimi
Kizlar size sunu soyliyim o kremrengi iccamasiri kirleten akinti adet olmazsaniz devam ediyo eger adet olcaksaniz kesiliyo kuru oluyosunuz ben hamileyim hala devam ediyo beyaz losyon gibi kremsiKız o krem rengi alıntı benim yumurtlamadan beri çok var iç çamaşırım lekelenip duruyor bak bunu belirti olarak alabilirim ama benim adete yakında genelde akintim oluyor çok puffy çok kafa karıştırıcı şeyler bunlar yumurtlamadan hemen sonra var mi yok mu anlasak keşke 15 gün beklemek çok uzun
Canım valla okadar delirdim ki bugune kadar nasıl regl oluyordum akıntı oluyormuydu hic hatırlamıyorumKız o krem rengi alıntı benim yumurtlamadan beri çok var iç çamaşırım lekelenip duruyor bak bunu belirti olarak alabilirim ama benim adete yakında genelde akintim oluyor çok puffy çok kafa karıştırıcı şeyler bunlar yumurtlamadan hemen sonra var mi yok mu anlasak keşke 15 gün beklemek çok uzun
bnm yumurtlama gectiginden beri orasi aciyor sadece canm hamilemsn snMrb cnm benim gogus belirtim sadece kahverengi bolumu dokununca aciyodu adet zamani goguslerim cokhafif dolgundu adetin gectimi
aaa bnm 1 kere oldu krem gibi akinti bidaha hic olmadiKizlar size sunu soyliyim o kremrengi iccamasiri kirleten akinti adet olmazsaniz devam ediyo eger adet olcaksaniz kesiliyo kuru oluyosunuz ben hamileyim hala devam ediyo beyaz losyon gibi kremsi
ay suan en yakin arkaadasimin hamile oldugunu ogrendimBenimde oyleydı suan bisi yok ama meme ucu hassasiyeti gebelik belırtısıymıs netten bak istersen canım
Aminn canım ınsallah hayırlısıyla kaldı 4. Acaba yarın test mi yapsam yine sabahay suan en yakin arkaadasimin hamile oldugunu ogrendim4 yildir bekliyolardi cok sevindim Allah bizede nasip eder ins offfff
yap yap bisey kaybetmessin canm ☺Aminn canım ınsallah hayırlısıyla kaldı 4. Acaba yarın test mi yapsam yine sabahesımde evde ilk defa sabah test sokuyla uyandırırım ama yine tek cızgı gorecegım den korkuyorum
Son testımyap yap bisey kaybetmessin canm ☺
ozaman bekle canm cuma yapSon testımevimin yanındaki ıkı eczaneyede gittim bıdaha gitmeye cekınırım
limon testini bilionmu bide karbonat .dSon testımevimin yanındaki ıkı eczaneyede gittim bıdaha gitmeye cekınırım
En dogrusu vallaozaman bekle canm cuma yapbn direk kan testi yaptrcm günü gecerse
limon testini bilionmu bide karbonat .d
simdi o hamile olan arkadasa dedimki bi parmak testini yapsana sakincali dio yapmadiDeniz en son parmak testinden sonra o islere tobelıyım
kiz nolck ya var ya yok napak ölekmiDeniz en son parmak testinden sonra o islere tobelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?