10 gun var canmhayirlisi canim bat ne zmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gun var canmhayirlisi canim bat ne zmn
az kalmiş10 gun var canm
her zamn gogus belirti vermeyeblrms cnmkızlar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama karnımın içi acı hissi oluyor geçiyor 2gündür çok sık olmaya başladı ümitleniyorum ama göğüslerimde bir hareketlenme yok. İlk hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı çok acıyorlardı koltuk altından bastırınca. 3/ 5 mayısa bat tarihim inşallah tutar![]()
Olur ınşallah canımaz kalmişbenimde son 4 gün batcammi cikcammi bilmomm
![]()
Merhabalar benim de 4. Ayım denemede. En son dr a gittiğimde yumurtan aşırı büyümüş çatlamamış dedi. İnofolic combi kullanıyorum. Kdliteli yumurta için. Dr 5 ay bekleyelim gebelik olmazsa klonene başlarıx dedi. Çatlama iğnesine gerek yok demekki kendin de takiple olabiliyor. Deneyiminixi merak ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.mrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim![]()
Deniz bugun oglen 12 de uyandım ustunde bı agırlık vardı cabuk yoruldum bı ara dısarı cıktım geldim yemek yedim aksam 7 gibi sanırım yeniden uyumuşum yeni uyandım sag kasıgım da yumru sekılde agrı hissediyorum belimde agrıyor ama sol tarafada agri gelip gidiyor regl agrısı a benzettim iki defa kasılma geldi kasıklarıma. Kendimde hamile gibi hissetmeye basladım ama bilmiyorum dengem sasti birazamin cnm amin ☺☺☺☺☺ varmi biseyler .d
mrb canm çatlayabiliyor tabi ama seninki kendi çatlamamiş eger ovulasyon testi kullanirsan kendin yakalayablrsn yumurtlamayi ve çatlamayi klomen kullan bnceMerhabalar benim de 4. Ayım denemede. En son dr a gittiğimde yumurtan aşırı büyümüş çatlamamış dedi. İnofolic combi kullanıyorum. Kdliteli yumurta için. Dr 5 ay bekleyelim gebelik olmazsa klonene başlarıx dedi. Çatlama iğnesine gerek yok demekki kendin de takiple olabiliyor. Deneyiminixi merak ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
vallaha bnde inadina erken uyaniom gec uyuom neden acabaDeniz bugun oglen 12 de uyandım ustunde bı agırlık vardı cabuk yoruldum bı ara dısarı cıktım geldim yemek yedim aksam 7 gibi sanırım yeniden uyumuşum yeni uyandım sag kasıgım da yumru sekılde agrı hissediyorum belimde agrıyor ama sol tarafada agri gelip gidiyor regl agrısı a benzettim iki defa kasılma geldi kasıklarıma. Kendimde hamile gibi hissetmeye basladım ama bilmiyorum dengem sasti birazsende durumlar ne canım
Bu ay başladım ovulasyon testine sat 14 Nisan bat 13 Mayıs. Yumurtlama henüz çıkmadı gerçi daha erken . Klomen nasıl kullanılıyo günde kaç kez adet döneminde mi başlanılıyomrb canm çatlayabiliyor tabi ama seninki kendi çatlamamiş eger ovulasyon testi kullanirsan kendin yakalayablrsn yumurtlamayi ve çatlamayi klomen kullan bnce
Bende cok gec uyuyordum bugun bırseyler oldu. Ucu acıyorsa gebelik hormonu diyorlar canım benimde sivilcem cikmadi daha ama gecen hafta bıtane cikmıstı ben regle cok var diye sallamadım. Benim suan kasık agrım arttı baya kotu hissediyorumvallaha bnde inadina erken uyaniom gec uyuom neden acabanormlde 12ye kdr uyurum .d bnde bugun sadece gogus uçlarima aci girio diger taraflarda bsy yok ucu acio sadece belim fln agrimio sol kasik birz agrio sivilce hala yok cikmadi
evet canim doktor bna adetin 3. gunu baslatti 5 gün kullaniyosun gunde 2 tane cnm sonra 3 4 gun sonra baslarsin ovulasyonaBu ay başladım ovulasyon testine sat 14 Nisan bat 13 Mayıs. Yumurtlama henüz çıkmadı gerçi daha erken . Klomen nasıl kullanılıyo günde kaç kez adet döneminde mi başlanılıyo
kim dio gebelik hormonu dieBende cok gec uyuyordum bugun bırseyler oldu. Ucu acıyorsa gebelik hormonu diyorlar canım benimde sivilcem cikmadi daha ama gecen hafta bıtane cikmıstı ben regle cok var diye sallamadım. Benim suan kasık agrım arttı baya kotu hissediyorum![]()
İnofolic tozu ne kadar kullandınız ben de combi olanını kullanıyorum inşallah işe yararCnm bende klomen kullanmistim onunla hamile kalamadim inofolic tozla hamile kaldim belirtilerimi yazayim sana belki yardimci olurum adete 1 hafta kala gozum kararmaya başladi aniden kalktigimda ayagi adet gunum geldi karnimda feci bisanci adet agrisi aynisi hicfarki yok bide ayni beyaz losyon gibi bembeyaz biakinti vardi adet olcagim zaman kuru olurdum busefer hic kurumadim elim ayagim buz gibiydi usume geliyordu goguslerim hafif dolgundu ama yinede supelenecek kadar degil adetimi 4 gun gecince esimin israriyla test yaptm bana kalsa hic inanmiyodum direk pozitif cikti sok oldum
Cnm kullandigim ilkayda hamile kaldim daha once klomen sekerhapi fln kullanmistim onlarla olmadiİnofolic tozu ne kadar kullandınız ben de combi olanını kullanıyorum inşallah işe yarar
Yanliz ben yumurtlamaya kadar kullandim cnm yumurtladigimi anlayinca kestim aysonuna kadar kullanmadim yumurta fazla buyur diye korktum iyikide ole yapmisimCnm kullandigim ilkayda hamile kaldim daha once klomen sekerhapi fln kullanmistim onlarla olmadi
Benim de ilk kullanışım inşallah ben de netice alırımCnm kullandigim ilkayda hamile kaldim daha once klomen sekerhapi fln kullanmistim onlarla olmadi
Insallah cnm eger onla olmazsa obur ayda toz olani dene pembekutu olanini gunde 1 paket ictim ben cnmBenim de ilk kullanışım inşallah ben de netice alırım![]()
sonuc bellimiBenimde yumurtlama gunum 10 nisan regl gunune son 6.
Bizde degerlendirdik.
İnsallah bu kez olur.
Biz daha yeni istemeye basladık gecen ay negatif sonuc aldık. Bakalım bu ay ne olacak.![]()
kim dio gebelik hormonu die![]()
ala ala sadece yuvarlak yeri aciooCanım iste sut hormonu devreye giriyor ondan oyle acı hissi