Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dnzdnz25

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
390
204
18
EVET HAMILEYMISIM 26 NISAN ÖGRENDIM BELIRTILERIM ALTTA POSTTA MEVCUTTUR COK MUTLUYUM mrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim

Son düzenleme:
Benimde yumurtlama gunum 10 nisan regl gunune son 6.
Bizde degerlendirdik.
İnsallah bu kez olur.
Biz daha yeni istemeye basladık gecen ay negatif sonuc aldık. Bakalım bu ay ne olacak.

Trihkerimiz ayniymis canim benimde 14 nisan sabah piki yakaladim aksamuzeri silinmisti ovulasyon testindeki cizgi ins ayni zamanda guzel haberleri de aliriz

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin

Inşallah canim ben akraba evliliklerinde 2 cocuk icin risk daha yuksek die biliyorum ama bu durumda bi doktora danisarak hamilelik planlaman daha dogru tabi

biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…