hayirlisi canm inş olmuştur daha erken gerçeBenimde yumurtlama gunum 10 nisan regl gunune son 6.
Bizde degerlendirdik.
İnsallah bu kez olur.
Biz daha yeni istemeye basladık gecen ay negatif sonuc aldık. Bakalım bu ay ne olacak.
Trihkerimiz ayniymis canim benimde 14 nisan sabah piki yakaladim aksamuzeri silinmisti ovulasyon testindeki cizgi ins ayni zamanda guzel haberleri de alirizmrb kızlar tam 13 aydır gebe kalmaya çalisiyorum daha yeni 1 ay önce doktora gittim ilk defa önce vajinal muayene oldum üstten muayene oldum smier testi yapildi ve hormon tahlili yapildi hic birinde sorun cikmadi ..sonra tekrar gel dedi klomen verdi 5 gün onu kullandim ve yumurtlamaya yakin tekrar gittim 18 mm dedi ve ben çatlatma ignesi istemedim ovulasyon testiyle kendim yakaladim.13 nisan yumurtlama 14 nisan çatlama oldu 3 gün degerlendirdik ..bugune kadar ..ve cok agrim var kasiklarda nedeninide merak ediyorum ..sizinle gün gün paylasicam birlikte bat tarihine ulasalm szde gebelk hikayrlnzii yaptrdgnz tedavileri paylasin fikir sahibi olalim
İnsallahhayirlisi canm inş olmuştur daha erken gerçe
ins canim 29 nisan bnm bat cok var daha beklemek cok zor ofofffTrihkerimiz ayniymis canim benimde 14 nisan sabah piki yakaladim aksamuzeri silinmisti ovulasyon testindeki cizgi ins ayni zamanda guzel haberleri de aliriz
ins canm yaaaBat 30 insAllah hamisimdir bende hayırlısı olsun ☺
Aynen beklemek zor simdiden araştırmalardayim aklimda bu konu hep nasil gececek zaman bilmiyorumins canim 29 nisan bnm bat cok var daha beklemek cok zor ofofff
Aminnnnnnnnnnins canm yaaa
cok zor beklemek aklima geliyor hep bide grip gbi oldum 2 senedr olmuyorm grip dun oldmAynen beklemek zor simdiden araştırmalardayim aklimda bu konu hep nasil gececek zaman bilmiyorum
aminnn inssss ❤❤❤Allah hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. :)
Gecmis olsun agir geçirmiyorsan bitki caylari filan iyi gelir ilk bebegun mi olacak inscok zor beklemek aklima geliyor hep bide grip gbi oldum 2 senedr olmuyorm grip dun oldm
Aminbat 3 mayısburdaki herkes hamiş olsun allahım
Inşallah canimKizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
ilk canm 1 bck yillik evliyim dahaGecmis olsun agir geçirmiyorsan bitki caylari filan iyi gelir ilk bebegun mi olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?