Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide son adet tarihi 8 mart ve anca test yapioo ama umudu kesmisti ondan oldu bu yoksa biz stres yapioz yapioz yokk
8 mart mıııı ben ovulasyon dan 4 gun sonra test yaptımNisan 23 deyiz nasıl dayanmış aman allahım zaten sabırsız bı insanım ben 1bucuk ay bekleyemem aslaaa

8 mart mıııı ben ovulasyon dan 4 gun sonra test yaptımNisan 23 deyiz nasıl dayanmış aman allahım zaten sabırsız bı insanım ben 1bucuk ay bekleyemem aslaaa
takip etmioduki canm iste rastgele olmuş . zamannda cok ugrasti bzm gibi sonra birakti hic ugrasmadgi zmnda oldu ☺ 4 haftalk

Canımcım bu ilaçlar ne için acaba ?
Polikistik over sendromluluar için özellikle ii geliyormuş yumurtaların kaliteli olmasına dr a sordum günde iki kere içebilirsin dedi. Yumurtayı güçlendirir dedi. Bakalım bu ay bsşladım işe yarayacak mı

takip etmioduki canm iste rastgele olmuş . zamannda cok ugrasti bzm gibi sonra birakti hic ugrasmadgi zmnda oldu ☺ 4 haftalk
Masallah canim darısı bize ınsallah. Az once test yine negatif cıktı olsaydı cıkardı bence 4 gun var reglıme bu ay olmadı galiba

İnofolic ne şekilde bi ilaç yani hangi durumda kullanılıyor biraz bilgi verir msn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…