Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında olay şöyle, benim isim şehir disinda, hafta içi kendi evimde değilim, hafta sonu geldikçe ocak şubat ayı denedik olmadi, corona olunca ise gitmiyorum, evdeyim, hazır evde iken ovulasyon testi yaptim, gec yumurtladigimi gordum 2 aydır, 19. 20. Gun... ben daha once muayebe oldum hormon testlerimde problrm yok, ama tupe filan bakılmadı, eşim de hiç muayene olmadi, temmuza kadar denicem, temmuzda artık dr a gidicez muayeneye.
Doğru düşünmüşsün öyleyse.

Geçen ay olmadı. Ama devam ❤ bu ay erken yumurtlama oldu galiba, 12. Gün test bu şekilde, ama yinede test yapmaya devam edicem, bakalim hayirlisi. ( bu ay mantar icin hap kullandım acaba erken.yumurtlamada o mu etkili oldu bilemedim )

Eklentiler

• 20200530_151635.jpg
    20200530_151635.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 21
Biz de bu ay basladık denemelere kızlar yaa cok heyecanlı bir süreçmiş bu insallah cok beklemeden hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizinn 🥰 iki yıllık evliyiz her gün mü gün aşırı mı bilemedik daha genciz de bu hafta sadece bir gün boş bırakabildik yarın da yumurtlama gösteriyor takvim yine denicez ay sonuna kadar da gün aşırı insallah tutar

Biz de bu ay basladık denemelere kızlar yaa cok heyecanlı bir süreçmiş bu insallah cok beklemeden hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizinn 🥰 iki yıllık evliyiz her gün mü gün aşırı mı bilemedik daha genciz de bu hafta sadece bir gün boş bırakabildik yarın da yumurtlama gösteriyor takvim yine denicez ay sonuna kadar da gün aşırı insallah tutar
Nasılsınız? Inşallah gönlünüze göre olmuştur her şey.

Merhaba, 2 yıllık evliyim, ocak ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum, ilk 2 ay olmayınca mart ayında ovulasyon testi kullanmaya başladım. Yine olmadi. Nisan ayında tekrar test ile ovulasyon takibi yaptım, 3 4 mayıs 2 gün yumurtlamam oldu , değerlendirdik, dus ediyorum her gün, hayırlı vakitte nasip olur inşallah❤
Dilerim bi sonraki anneler gününde, yavrum kucağımda olur.
Bende çok istiyorum . Herhalde bı 5 kere test yaptım bir kere pozitif çıktı onda da kimyasal gebelik mis çok üzüldüm

in

İnşallah Rabbım sizi de beni de tüm isteyenleri de evladına kavuşturur. Ben de 2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir istiyoruz olmuyor. Ovülasyon testi 7 aydır deniyorum kaç defa doktora gittim . Benim de eşimin de sağlık sorunu yok. Son gittiğim doktor tamamen benim stresimin engel olduğunu söyledi mart başında gitmiştim. Hamileliği aklından çıkarmadan hamile kalamazsın dedi çok kızdım , 10 gün sonra korona çıktı kafam hep oradaydı işe de gitmiyorum iş stresi de bitti . Yine olmadı. Ben başaramıyorum aklımdan çıkarmayı başarabileni de tebrik ediyorum ve ben artık doktora inanıyorum ben takıldığım için böyle oluyor. Sana tavsiyem başarabilirsen bu düşünceyi kafandan çıkar, gün sayma , adet olmadan 3 gün önce test yapmaya başlama 😅🤦‍♀️ ben engel olamıyorum düştüm bu girdaba 😅😅
Şuan aynı surumdayiz. Bizde bir yıldır deniyoruz ve ben aşırı kafayı takıyorum bir gün geciksem acabaaa diyorum ama olmuyo galiba çok fazla takıyorum. Folik asitte kullanıyorum. Bı kere tam oldu dedim testlerin pozitif çıktı kimyasal gebelik mis . Ondada moralimi bozdum inşallah olur bir gün

Şuan aynı surumdayiz. Bizde bir yıldır deniyoruz ve ben aşırı kafayı takıyorum bir gün geciksem acabaaa diyorum ama olmuyo galiba çok fazla takıyorum. Folik asitte kullanıyorum. Bı kere tam oldu dedim testlerin pozitif çıktı kimyasal gebelik mis . Ondada moralimi bozdum inşallah olur bir gün

canim ben ocaktan beri denedim temmuzda gebe kaldım. Her şey çok güzel ilerledi ikili tarama filan. 16. Hafta kontrole gittiğimde bebegimin kalbindec ciddi sorun oldugunu öğrendim, tedavi imkansız, bi kaç hafta ömrü kalmıştı yavrumum. 5 gün önce bebeğimi kaybettim . Normal dorumla. 5 gündür gözümün yaşi dinmedi.

Dicem o ki, her şeyin bi zamanı vardır üzme kendini. Allah sanada banada gönlümüze göre versin. En kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.

Nacizane fikrim Dr knotrolune gidin, siz ve eşiniz. Hormonlar, rahim filmi, sperm testi yaptırın.Öyle denemeye devam edin.

Çok üzüldüm canım. Ama umarım inşallah sağ saglim sağlıklı bir çocuk dunyaya getirirsin. Bende çok ağladım kafayı çok takıyorum. Olmicak diye isyan ediyorum. Doktor stres en büyük dusmanjn dedi

Çok üzüldüm canım. Ama umarım inşallah sağ saglim sağlıklı bir çocuk dunyaya getirirsin. Bende çok ağladım kafayı çok takıyorum. Olmicak diye isyan ediyorum. Doktor stres en büyük dusmanjn dedi
Allah razi olsun canim🙏Bende her ay test yapıp tek çizgi görünce ne ağlıyordum. Sonra çift çizgi mucize gibi geldi.. ama devam etmedi mucizem.

Stres yapma dr çok hakli. En büyük düşman stres maalesef. En güzel vakitte olur inşallah sağlıkla. Yaşın kac bu arada

Allah razi olsun canim🙏Bende her ay test yapıp tek çizgi görünce ne ağlıyordum. Sonra çift çizgi mucize gibi geldi.. ama devam etmedi mucizem.

Stres yapma dr çok hakli. En büyük düşman stres maalesef. En güzel vakitte olur inşallah sağlıkla. Yaşın kac bu arada
Aynen canim. 26 yaşım

Back