bizimde 5 gün varYa kızlar afedersiniz ama adetime 5 gün kaldı bende bu ay çok gaz sancısı oldu sizce belirti olabilir mi bu
balikesircok yakinmsz .d vallaha delirdik nolck bole zmnda gecmiyoo
Ben kullanıyordum resmen 1 haftadır ihmal ediyorum gidip alayım sımdıfolik asit kullaniyomusunuz
bnde 2 aydir kullaniyorum boşami kullaniom acaba .dBen kullanıyordum resmen 1 haftadır ihmal ediyorum gidip alayım sımdı
Bosa degıldır canım bebek olmasa bile vucytta eksikse kullanmak gerekiyormuş ben tedaviden once gıttıgımde folık asiti 1 aydır kullanıyordum on ragmen vucudumda folık asit oranı azdı B12 im dusuk tu ek vitamin vermek zorunda kaldı doktorbnde 2 aydir kullaniyorum boşami kullaniom acaba .d
ayy benmde öyle fena yaniYa kızlar afedersiniz ama adetime 5 gün kaldı bende bu ay çok gaz sancısı oldu sizce belirti olabilir mi bu
he iyi ozmn kullanmaya dewmBosa degıldır canım bebek olmasa bile vucytta eksikse kullanmak gerekiyormuş ben tedaviden once gıttıgımde folık asiti 1 aydır kullanıyordum on ragmen vucudumda folık asit oranı azdı B12 im dusuk tu ek vitamin vermek zorunda kaldı doktor
Deniz ya benim karnıma arılar giriyor bacagıma vuruyor regl olcam sanırımhe iyi ozmn kullanmaya dewm
Merak içersinde bekliyorum bakalım umudum da yok ama bi ihtimal işteins vardr canm az kalmis bat a hadi bklm nolckkk sende bizdensin
Birde akıntı basladı krreme benzıyorhe iyi ozmn kullanmaya dewm
yani umudumuz var ❤Merak içersinde bekliyorum bakalım umudum da yok ama bi ihtimal işte
bnde akinti hic yokkkBırde
Birde akıntı basladı krreme benzıyor
ayyy olmaaaaaDeniz ya benim karnıma arılar giriyor bacagıma vuruyor regl olcam sanırım
Akıntı ıyı bısey mı kotu mu anlamadımbnde akinti hic yokkk
Insallah olmayız canım umudum yok galiba ya psikolojim bozulduayyy olmaaaaa
bnmde ole ya ne blm offfInsallah olmayız canım umudum yok galiba ya psikolojim bozuldu
Allah sabır versin bize canımbnmde ole ya ne blm offf
amin cnm amin ☺☺☺☺☺ varmi biseyler .dAllah sabır versin bize canım
hayirlisi canim bat ne zmnKızlar bende bekliyorum sabırsızlıkla adete daha cok var aslında ama belirtiler hep o yonde gibi gelıyor boyle adet olcakmıs hhissi kabızlık gaz şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?