Gebeliğe Hazırlık ❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide son adet tarihi 8 mart ve anca test yapioo ama umudu kesmisti ondan oldu bu yoksa biz stres yapioz yapioz yokk
8 mart mıııı ben ovulasyon dan 4 gun sonra test yaptım😜😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁Nisan 23 deyiz nasıl dayanmış aman allahım zaten sabırsız bı insanım ben 1bucuk ay bekleyemem aslaaa

8 mart mıııı ben ovulasyon dan 4 gun sonra test yaptım😜😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁Nisan 23 deyiz nasıl dayanmış aman allahım zaten sabırsız bı insanım ben 1bucuk ay bekleyemem aslaaa
takip etmioduki canm iste rastgele olmuş . zamannda cok ugrasti bzm gibi sonra birakti hic ugrasmadgi zmnda oldu ☺ 4 haftalk

takip etmioduki canm iste rastgele olmuş . zamannda cok ugrasti bzm gibi sonra birakti hic ugrasmadgi zmnda oldu ☺ 4 haftalk
Masallah canim darısı bize ınsallah. Az once test yine negatif cıktı olsaydı cıkardı bence 4 gun var reglıme bu ay olmadı galiba

Cnm bende klomen kullanmistim onunla hamile kalamadim inofolic tozla hamile kaldim belirtilerimi yazayim sana belki yardimci olurum adete 1 hafta kala gozum kararmaya başladi aniden kalktigimda ayagi adet gunum geldi karnimda feci bisanci adet agrisi aynisi hicfarki yok bide ayni beyaz losyon gibi bembeyaz biakinti vardi adet olcagim zaman kuru olurdum busefer hic kurumadim elim ayagim buz gibiydi usume geliyordu goguslerim hafif dolgundu ama yinede supelenecek kadar degil adetimi 4 gun gecince esimin israriyla test yaptm bana kalsa hic inanmiyodum direk pozitif cikti sok oldum
İnofolic ne şekilde bi ilaç yani hangi durumda kullanılıyor biraz bilgi verir msn cnm

Back