ovv kiyamam ben bunlari 1 senedir yasiom anliom senin ne duygularda oldgnu hayrlisi ins bidaki aya canmİyi geceler kızlar inş bu ay herkes hamiş olur çok amin ☺benimde bu ay başıma gelenler gelenler kaset test yaptım pozitif bir mutlu ben bir keyifliyim sormayın belirtilerin hepsi mevcut bel ağrısı göğüs kasıkta ağrı, akıntı, ve daha fazlası ertesi gün kan testi yaptım negatif ben bir şok görmeyin yani 2 günde iki duyguyu birden yaşadım ve adetimde 3 gün geçmişti. Bu negatiften sonrada ben hala çift çizgiyi görüyordum taki düne kadar adet oldum ☺ Yani demem o ki artık artık hiç birşeye güvenim kalmadı
ins canim çokkk aminnnnAynen canım. Allahtan bu sefer fazla takmadım hemen toparladım kendimiDemekki kısmet değilmiş. İnşallah daha fazla bekletmez bizleride bizde anne oluruz
kiz bnm gogus uclarima igne batiyo gibi bisey oluo smdiInsallah canim hayırlısıyla valla adetıme 5 gun var regl olacakmışım gibi sızı giriyor boyle kendini dinlemekte kotu herseye yoruyor ınsan
Canım aslında o yazımı sizler içinde yazdım kendinizi dinlemeyin psikolojikmen sizi etkileyip hamile gibi belirtiler gösteriyor vücüdunuz. Diyorum ya bende hepsi ama hepsi vardı. Ama sonu yine bir hüsran. Zaten hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor. Geçen anneme sordum diyor ben hiç belirti yaşamadım adetim geçerdi bakardım ki hamileyimInsallah canim hayırlısıyla valla adetıme 5 gun var regl olacakmışım gibi sızı giriyor boyle kendini dinlemekte kotu herseye yoruyor ınsan
İnş canımcım benimde 2 sene oldu 8 ay önce bir boş gebelik ve bu ayda böyle birşey oldu. Etrafımdakilere diyorum ki benden normal bir gebelik beklemeyin daha bunun dış gebeliği var onu da atlattım mı normaline geçerimovv kiyamam ben bunlari 1 senedir yasiom anliom senin ne duygularda oldgnu hayrlisi ins bidaki aya canm
Tamam canım hayırlısıyla gunumuz gccsin ınsallahsen yaptir önce bende p.tesi yaptirirrm
Benimde oyle bıde karnımda hani regl olacakken bı agrı olur ya oyle bısey oluyor galiba regl olucam benkiz bnm gogus uclarima igne batiyo gibi bisey oluo smdi
Dogru diyorsun canım en iyisi biraz umursamaz davranmak galibaCanım aslında o yazımı sizler içinde yazdım kendinizi dinlemeyin psikolojikmen sizi etkileyip hamile gibi belirtiler gösteriyor vücüdunuz. Diyorum ya bende hepsi ama hepsi vardı. Ama sonu yine bir hüsran. Zaten hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor. Geçen anneme sordum diyor ben hiç belirti yaşamadım adetim geçerdi bakardım ki hamileyim ☺ Ama inş hamilesindir tüm kalbimle diliyorumsadece akışına bırak kendini dinleme kendini dinleyince Ümidin daha da artıyor adet olunca da hüsrana ugruyorsun. Ama inş hamilesindir ☺
daha bugun pazartesi ofofTamam canım hayırlısıyla gunumuz gccsin ınsallah
bn vallaha pek anlayamiom gribim hala bide kabiz belirtiler ndn oluo onu anlayamiomBenimde oyle bıde karnımda hani regl olacakken bı agrı olur ya oyle bısey oluyor galiba regl olucam ben
daha anca dölleniyodur canm olcksa bat a var senin dahakızlar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama karnımın içi acı hissi oluyor geçiyor 2gündür çok sık olmaya başladı ümitleniyorum ama göğüslerimde bir hareketlenme yok. İlk hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı çok acıyorlardı koltuk altından bastırınca. 3/ 5 mayısa bat tarihim inşallah tutar
hangi sehirdesn sn cnmBenimde oyle bıde karnımda hani regl olacakken bı agrı olur ya oyle bısey oluyor galiba regl olucam ben
bn vallaha pek anlayamiom gribim hala bide kabiz belirtiler ndn oluo onu anlayamiom
Şanlıurfa canım sen nerdesınhangi sehirdesn sn cnm
Insallah canımkızlar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama karnımın içi acı hissi oluyor geçiyor 2gündür çok sık olmaya başladı ümitleniyorum ama göğüslerimde bir hareketlenme yok. İlk hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı çok acıyorlardı koltuk altından bastırınca. 3/ 5 mayısa bat tarihim inşallah tutar
balikesirŞanlıurfa canım sen nerdesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?