aynen canm bkle ayni belirtiler bizdede var bkliozElimde erken gebelik testi var canım 6 gün önce ama güvenmiyorum beklicem biraz daha birde geçmeyen kasık ağrım gaz falan bugün biraz temizlik falan yordum kendimi geçti gibi ara ara var ama önceki gibi değil beklemek en iyisi sanırım
Zor olsada bekliyoruz o zamanaynen canm bkle ayni belirtiler bizdede var bklioz
Canım ne kadara aldın 35 TL diyorlar ıkı yere sordum 35 ı vereceğime hastaneye giderim dedim almadımElimde erken gebelik testi var canım 6 gün önce ama güvenmiyorum beklicem biraz daha birde geçmeyen kasık ağrım gaz falan bugün biraz temizlik falan yordum kendimi geçti gibi ara ara var ama önceki gibi değil beklemek en iyisi sanırım
Ben iki defa test yaptım bılıyosun bu gunu zor getirdim resmenben normlde bekleyemem kan testi verrdm coktan ama bu ay beklicm sanki olcaksamda yakin zamanda gunü gecmeden olck gibiyim yani uzamiycak
bnde 4 tane idrar testi yaptim yokBen iki defa test yaptım bılıyosun bu gunu zor getirdim resmenama olup olmama konusunda hıc bı fikrim yok hıcbısı hissetmiyorum
40 tlye aliodum bn 2 3 ay onceCanım ne kadara aldın 35 TL diyorlar ıkı yere sordum 35 ı vereceğime hastaneye giderim dedim almadım
bnde 4 tane idrar testi yaptim yok
35 dedi bı eczane dıgerı de 38 fılan dedi almadım zaten esımden gizli alıyorum40 tlye aliodum bn 2 3 ay once
hayirlisi be gülümGercekten dedıgın gıbı ya batcaz birlikte ya cıkcaz deniz senle
40 tlye aliodum bn 2 3 ay once
hayirlisi be gülüm
bn ovulasyon testi almistim netten 30 tane yaninda 4 tanede gebelik yollamişlar onlari kullandim sanki cikicak gibi bide direk adetim gecince bn kan testi yaptrcm cnm 2 3 gun gecerse eger bnm daha cok var senden ozmn35 dedi bı eczane dıgerı de 38 fılan dedi almadım zaten esımden gizli alıyorumsessiz sedasız birde gorsen banyo dolabının ustune saklamışım unutsam bulamam son 1 tane kaldı cuma gunu yapmayı dusunuyorum dayanabılırsem
bn ovulasyon testi almistim netten 30 tane yaninda 4 tanede gebelik yollamişlar onlari kullandim sanki cikicak gibi bide direk adetim gecince bn kan testi yaptrcm cnm 2 3 gun gecerse eger bnm daha cok var senden ozmn
Canım bebek tutunamadı mı acabaİyi geceler kızlar inş bu ay herkes hamiş olur çok amin ☺benimde bu ay başıma gelenler gelenler kaset test yaptım pozitif bir mutlu ben bir keyifliyim sormayın belirtilerin hepsi mevcut bel ağrısı göğüs kasıkta ağrı, akıntı, ve daha fazlası ertesi gün kan testi yaptım negatif ben bir şok görmeyin yani 2 günde iki duyguyu birden yaşadım ve adetimde 3 gün geçmişti. Bu negatiften sonrada ben hala çift çizgiyi görüyordum taki düne kadar adet oldum ☺ Yani demem o ki artık artık hiç birşeye güvenim kalmadı
Kan testinde değerim 3 tü. Bebiş olsaydı değer daha fazla olurdu sanırım. İlkleri yaşadığım için pek bilmiyorumCanım bebek tutunamadı mı acaba
Hayırlısı olsun canım ınsallahKan testinde değerim 3 tü. Bebiş olsaydı değer daha fazla olurdu sanırım. İlkleri yaşadığım için pek bilmiyorum
Aynen canım. Allahtan bu sefer fazla takmadım hemen toparladım kendimiHayırlısı olsun canım ınsallah
Insallah canim hayırlısıyla valla adetıme 5 gun var regl olacakmışım gibi sızı giriyor boyle kendini dinlemekte kotu herseye yoruyor ınsanAynen canım. Allahtan bu sefer fazla takmadım hemen toparladım kendimiDemekki kısmet değilmiş. İnşallah daha fazla bekletmez bizleride bizde anne oluruz
sen yaptir önce bende p.tesi yaptirirrmValla olmaz birlikte anca beraber kanca beraber ben mecbur cumartesı giderim cunku esim sureklı calısıyor bu cumarteside sansıma dugun ıcın dıs cekım yapmamıstık onu planlıyoruz artık sabah kan verir oglen kuafore giderim herhalde asırı atraksiyonlu gececek benım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?