Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlginç yani okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması açık renk ve az geliyor. Büyük ihtimalle yerleşme de olabilir anlattıklarına göre. Dediğim gibi biraz daha bekle olmazsa tekrar kan ver. Ne zaman kan vermiştin. Test yaptın mı yakın zamanda.

adetten 2 gün sonra verdim idrar testide dün yaptım yine tek çizgi anlamadım bu işi ya bari olacaksam olsa siz hamile misiniz

adetten 2 gün sonra verdim idrar testide dün yaptım yine tek çizgi anlamadım bu işi ya bari olacaksam olsa siz hamile misiniz
Hayır maalesef çabalayanlardanim inşallah Rabbim hepimize nasip eder. İnşallah hamilesinizdir. Bizi de bilgilendirin mutlaka

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canimmm bizde ayni valla cuma gunu doktora gidicm bn esime test yaptiricaktk bu hafta yumurtlama donemim o yuzden degerlendirsek daha iyi sanki ne kadar perhiz tutmasi gerekiyordu tahlil icin canim
5 gun perhiz suresi verdi doktor bize kuzum, tamda yumurtlamana denk gelmis test zamani amaa

Kızlar ben dün hormon tahlili yaptırdım hala sonucu çıkmadı. Yakın zamanda tahlil yaptıran var mı sonucunu kaç günde aldınız?
Canim benim ertesi gun cikmistti sonucu 1 gun bekledim sadece. Ama ozel kucuk birnhastanede yaptirmisitim ben yogunluk falan yoktur belki bu yuzden 1 gunde cikmis olabilir kac gun oldu senin

Canim benim ertesi gun cikmistti sonucu 1 gun bekledim sadece. Ama ozel kucuk birnhastanede yaptirmisitim ben yogunluk falan yoktur belki bu yuzden 1 gunde cikmis olabilir kac gun oldu senin
Dün sabah vermiştim ama hala çıkmadı çıksa doktora gidicem peki sperm tahlili sonucu ne zaman çıkıyor bir bilginiz var mı

Bende 6aydir evliyim 2aydir deniyoruz...aslinda bende vajinumus vardi onun icin olmadi ama temmuzdan umutluyum inşallah olur

Bende 6aydir evliyim 2aydir deniyoruz...aslinda bende vajinumus vardi onun icin olmadi ama temmuzdan umutluyum inşallah olur

yaa zamanlarımız aynı resmen İnşallah bu ay dan bende umutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah bizide çok bekletmesin inşallah bu ay o güzelhaberi alırız

Kızlar aile hekimliği yani sağlık ocakları hormon tahlili yapıyor mu? Devlet hastanesine biraz uzak oturuyorum ve de virüsten dolayı pek gitmek istemiyorum ya

Dün sabah vermiştim ama hala çıkmadı çıksa doktora gidicem peki sperm tahlili sonucu ne zaman çıkıyor bir bilginiz var mı
Ilk yaptirgimizda 3 saat icinde cikmisti hemenc ama dun verdigi sperm sonucunu simdi bekliyoruz doktor esimi aradi mail olarak atacakmis sonra yuz yuze gorusmeye gidecek bakalim

Kizlar merhaba 2 gün adetim geciktim bugün beta testi yaptırdım 0-100 cıktı sizde hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…