İlginç yani okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması açık renk ve az geliyor. Büyük ihtimalle yerleşme de olabilir anlattıklarına göre. Dediğim gibi biraz daha bekle olmazsa tekrar kan ver. Ne zaman kan vermiştin. Test yaptın mı yakın zamanda.Bir hafta geçti adet günü kan geldi ama açık renkti ve çok azdı oldum dedim yoktu sonra da iki damla falan kahverengi akıntı oldu devamı yine yok aşırı ağrım var şişim duygusalım olamıyorum stres oldum ya
adetten 2 gün sonra verdim idrar testide dün yaptım yine tek çizgi anlamadım bu işi ya bari olacaksam olsaİlginç yani okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması açık renk ve az geliyor. Büyük ihtimalle yerleşme de olabilir anlattıklarına göre. Dediğim gibi biraz daha bekle olmazsa tekrar kan ver. Ne zaman kan vermiştin. Test yaptın mı yakın zamanda.
Hayır maalesef çabalayanlardanimadetten 2 gün sonra verdim idrar testide dün yaptım yine tek çizgi anlamadım bu işi ya bari olacaksam olsasiz hamile misiniz
Kanamam oldu şu an yaHayır maalesef çabalayanlardaniminşallah Rabbim hepimize nasip eder. İnşallah hamilesinizdir. Bizi de bilgilendirin mutlaka
Adetin mı geldi. Sağlık olsun inşallah bu ay olurKanamam oldu şu an ya
Evet ama açık renk geldi bu seferAdetin mı geldi. Sağlık olsun inşallah bu ay olur
5 gun perhiz suresi verdi doktor bize kuzum, tamda yumurtlamana denk gelmis test zamani amaaInsallah guzel sonuclar alirsiniz canimmmbizde ayni valla cuma gunu doktora gidicm bn esime test yaptiricaktk bu hafta yumurtlama donemim o yuzden degerlendirsek daha iyi sanki ne kadar perhiz tutmasi gerekiyordu tahlil icin canim
Canim benim ertesi gun cikmistti sonucu 1 gun bekledim sadece. Ama ozel kucuk birnhastanede yaptirmisitim ben yogunluk falan yoktur belki bu yuzden 1 gunde cikmis olabilirKızlar ben dün hormon tahlili yaptırdım hala sonucu çıkmadı. Yakın zamanda tahlil yaptıran var mı sonucunu kaç günde aldınız?
Dün sabah vermiştim ama hala çıkmadıCanim benim ertesi gun cikmistti sonucu 1 gun bekledim sadece. Ama ozel kucuk birnhastanede yaptirmisitim ben yogunluk falan yoktur belki bu yuzden 1 gunde cikmis olabilirkac gun oldu senin
Aynen bu hafta gidemicz sanirmmm kaldi5 gun perhiz suresi verdi doktor bize kuzum, tamda yumurtlamana denk gelmis test zamani amaa
Belli olmaz sen daha fazla gecikirse testleri tekrarlaHayır bir iki gün oynardı sadece. Geç döllenmede ne zaman ortaya çıkardı adet geçeli bir hafta oldu çok ağrım var
Bende 6aydir evliyim 2aydir deniyoruz...aslinda bende vajinumus vardi onun icin olmadi ama temmuzdan umutluyum inşallah olur6 aylık evliyim bende. 2 aydır deniyoruz olmadı. Geçen ay yumurtlama takibi yaptım evde testle ve değerlendirdim çok umutluydum ama sonu hüsraninşallah bu aydan umutluyum soğan kürü deniyorum bakalım en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder inşallah
Benim devlette aksama cikmisti cnmKızlar ben dün hormon tahlili yaptırdım hala sonucu çıkmadı. Yakın zamanda tahlil yaptıran var mı sonucunu kaç günde aldınız?
Bende 6aydir evliyim 2aydir deniyoruz...aslinda bende vajinumus vardi onun icin olmadi ama temmuzdan umutluyum inşallah olur
Ilk yaptirgimizda 3 saat icinde cikmisti hemenc ama dun verdigi sperm sonucunu simdi bekliyoruz doktor esimi aradi mail olarak atacakmis sonra yuz yuze gorusmeye gidecek bakalimDün sabah vermiştim ama hala çıkmadıçıksa doktora gidicem peki sperm tahlili sonucu ne zaman çıkıyor bir bilginiz var mı
Olsun olsun degerlendirin yumurtlamayi sonraki ay a verir esin dicem ama insallahda gerek kalmazAynen bu hafta gidemicz sanirmmm kaldi
Kizlar merhaba 2 gün adetim geciktim bugün beta testi yaptırdım 0-100 cıktı sizde hamilemiyimKizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah
Beklenen adet tarihleri(Bat)
Tuba953328 Haziran
Besra0913 Haziran
Kizlar merhaba 2 gün adetim geciktim bugün beta testi yaptırdım 0-100 cıktı sizde hamilemiyimtıkla...
Tamam canım çok teşekkür ederimIlk yaptirgimizda 3 saat icinde cikmisti hemenc ama dun verdigi sperm sonucunu simdi bekliyoruz doktor esimi aradi mail olarak atacakmis sonra yuz yuze gorusmeye gidecek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?