amin insallah Rabbim hayirli olani nasip etsin.. klomeni adet icin mi verdi yoksa gebelik istediginiz icin miKlomen verdi. Şimdi adet olunca hormon testi vermeye geldim. İnşallah Rabbim bu çabalarımızın karşılığını verir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallah Rabbim hayirli olani nasip etsin.. klomeni adet icin mi verdi yoksa gebelik istediginiz icin miKlomen verdi. Şimdi adet olunca hormon testi vermeye geldim. İnşallah Rabbim bu çabalarımızın karşılığını verir![]()
Gebelik için inşallahamin insallah Rabbim hayirli olani nasip etsin.. klomeni adet icin mi verdi yoksa gebelik istediginiz icin mi
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canimmmBugun sabah verdi yarin 4den sonra sonuclari mail olarak atvakmis doktor merakla bekliyoruz bakalim kuzum ciktigi gibi yazarim burayasen nasilsin varmi bir gelisme
![]()
Amin canim ins☺ tabiki var sperm 3 gun yasayabiliyor insallahhh tutmustur hayirli haberlerini alirizMrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda y akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.5 haziranı yani ovulasyon günü değilde 6 hazirani değerlendirdik.tutma şansı varmi
Rabbim hakkina hayirli olani nasip etsn canimmmm hayirlisiyla ins tutmust9ur haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar 3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri istiyoruz ama nasip olmadı. Histereskopi laparoskopi ve sonrasında bir aşılama ile hamile kalıp 6. Haftada düşük yaptım. İkinci aşılamamı 22 mayısta oldum. 5 haziran da 20.9,
8 haziranda 20.8 çıktı değerim. Bekliyorum yükselmesini ama hiç umudum yok artık. Bu tutmazsa sanırım tüpe geçeceğiz.
Hayirli sabahlar kizlar yine bir is gununden merhabaHayırlı sabahlar ♥![]()
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü hayırla sağlıkla sıhhatle güldürsün bir önce canım. Ki inşallah şu yaşadıklarımı Allah düşmanımın başına vermesin. Perşembe günü akıbeti belli olur sanırım haber veririm mutlakaRabbim hakkina hayirli olani nasip etsn canimmmm hayirlisiyla ins tutmust9ur haberlerini bekliyoruz![]()
![]()
Amin canim aminnn Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.guzel haberlerini bekliyoruz insallahİnşallah Rabbim hepimizin yüzünü hayırla sağlıkla sıhhatle güldürsün bir önce canım. Ki inşallah şu yaşadıklarımı Allah düşmanımın başına vermesin. Perşembe günü akıbeti belli olur sanırım haber veririm mutlaka![]()
Gec dollenme olabilir belki cnm hic daha once boyle geciktimiArkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
İnşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar 3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri istiyoruz ama nasip olmadı. Histereskopi laparoskopi ve sonrasında bir aşılama ile hamile kalıp 6. Haftada düşük yaptım. İkinci aşılamamı 22 mayısta oldum. 5 haziran da 20.9,
8 haziranda 20.8 çıktı değerim. Bekliyorum yükselmesini ama hiç umudum yok artık. Bu tutmazsa sanırım tüpe geçeceğiz.
Benim de bir kaç ay önce öyle oldu. Kahverengi leke geldi iki gün sonra da adet oldum yine yeni yenidenArkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Hayır bir iki gün oynardı sadece. Geç döllenmede ne zaman ortaya çıkardı adet geçeli bir hafta oldu çok ağrım varGec dollenme olabilir belki cnm hic daha once boyle geciktimi
Normalde leke geldikten sonra arkası gelmesi lazım dimi adette bende öyleydi ama kaç gğn geçti yok aşırı ağrım var test yapıyorum negatif kandada çıkmadı geç döllenme olsa ne zaman çıkarki kanda yada testteBenim de bir kaç ay önce öyle oldu. Kahverengi leke geldi iki gün sonra da adet oldum yine yeni yenideninşallah sizinki geç döllenmedir
![]()
Leke geldikten bir kaç gün sonra adet geliyor. Geç döllenme için bir hafta daha bekleyin kaç gün geçti adetiniz.Normalde leke geldikten sonra arkası gelmesi lazım dimi adette bende öyleydi ama kaç gğn geçti yok aşırı ağrım var test yapıyorum negatif kandada çıkmadı geç döllenme olsa ne zaman çıkarki kanda yada testte
Bir hafta geçti adet günü kan geldi ama açık renkti ve çok azdı oldum dedim yoktu sonra da iki damla falan kahverengi akıntı oldu devamı yine yok aşırı ağrım var şişim duygusalım olamıyorum stres oldum yaLeke geldikten bir kaç gün sonra adet geliyor. Geç döllenme için bir hafta daha bekleyin kaç gün geçti adetiniz.