• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri istiyoruz ama nasip olmadı. Histereskopi laparoskopi ve sonrasında bir aşılama ile hamile kalıp 6. Haftada düşük yaptım. İkinci aşılamamı 22 mayısta oldum. 5 haziran da 20.9,
8 haziranda 20.8 çıktı değerim. Bekliyorum yükselmesini ama hiç umudum yok artık. Bu tutmazsa sanırım tüpe geçeceğiz.

Bugun sabah verdi yarin 4den sonra sonuclari mail olarak atvakmis doktor merakla bekliyoruz bakalim kuzum ciktigi gibi yazarim buraya :KK54:sen nasilsin varmi bir gelisme 🙃
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canimmm 😊 bizde ayni valla cuma gunu doktora gidicm bn esime test yaptiricaktk bu hafta yumurtlama donemim o yuzden degerlendirsek daha iyi sanki ne kadar perhiz tutmasi gerekiyordu tahlil icin canim

Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda y akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.5 haziranı yani ovulasyon günü değilde 6 hazirani değerlendirdik.tutma şansı varmi
Amin canim ins☺ tabiki var sperm 3 gun yasayabiliyor insallahhh tutmustur hayirli haberlerini aliriz😍

Günaydın kızlar 3 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri istiyoruz ama nasip olmadı. Histereskopi laparoskopi ve sonrasında bir aşılama ile hamile kalıp 6. Haftada düşük yaptım. İkinci aşılamamı 22 mayısta oldum. 5 haziran da 20.9,
8 haziranda 20.8 çıktı değerim. Bekliyorum yükselmesini ama hiç umudum yok artık. Bu tutmazsa sanırım tüpe geçeceğiz.
Rabbim hakkina hayirli olani nasip etsn canimmmm hayirlisiyla ins tutmust9ur haberlerini bekliyoruz :KK200: :KK200:

Rabbim hakkina hayirli olani nasip etsn canimmmm hayirlisiyla ins tutmust9ur haberlerini bekliyoruz :KK200: :KK200:
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü hayırla sağlıkla sıhhatle güldürsün bir önce canım. Ki inşallah şu yaşadıklarımı Allah düşmanımın başına vermesin. Perşembe günü akıbeti belli olur sanırım haber veririm mutlaka 😍

İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü hayırla sağlıkla sıhhatle güldürsün bir önce canım. Ki inşallah şu yaşadıklarımı Allah düşmanımın başına vermesin. Perşembe günü akıbeti belli olur sanırım haber veririm mutlaka 😍
Amin canim aminnn Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Gec dollenme olabilir belki cnm hic daha once boyle geciktimi

İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌺♥️ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Benim de bir kaç ay önce öyle oldu. Kahverengi leke geldi iki gün sonra da adet oldum yine yeni yeniden 😂😂 inşallah sizinki geç döllenmedir🙏

Benim de bir kaç ay önce öyle oldu. Kahverengi leke geldi iki gün sonra da adet oldum yine yeni yeniden 😂😂 inşallah sizinki geç döllenmedir🙏
Normalde leke geldikten sonra arkası gelmesi lazım dimi adette bende öyleydi ama kaç gğn geçti yok aşırı ağrım var test yapıyorum negatif kandada çıkmadı geç döllenme olsa ne zaman çıkarki kanda yada testte

Normalde leke geldikten sonra arkası gelmesi lazım dimi adette bende öyleydi ama kaç gğn geçti yok aşırı ağrım var test yapıyorum negatif kandada çıkmadı geç döllenme olsa ne zaman çıkarki kanda yada testte
Leke geldikten bir kaç gün sonra adet geliyor. Geç döllenme için bir hafta daha bekleyin kaç gün geçti adetiniz.

Kızlar ben dün hormon tahlili yaptırdım hala sonucu çıkmadı. Yakın zamanda tahlil yaptıran var mı sonucunu kaç günde aldınız?

Leke geldikten bir kaç gün sonra adet geliyor. Geç döllenme için bir hafta daha bekleyin kaç gün geçti adetiniz.
Bir hafta geçti adet günü kan geldi ama açık renkti ve çok azdı oldum dedim yoktu sonra da iki damla falan kahverengi akıntı oldu devamı yine yok aşırı ağrım var şişim duygusalım olamıyorum stres oldum ya

Back
X