• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanimlaar :KK24:
Biz 2 bucuk senelik evliyiz. 1 senedir korunmuyoruz. Doktor kontroluje ilk ben 4 ay olmadigi zaman suphelenip gittim. Doktor 1 yila kadar suresi var diyip gonderdi 1 yila kadar normamis. Ama icime kurt dustu kafama takmiyorum stres yapmiyorum. Iliskidede hemen kalmiyorum yarim saat yatiyorum oyle kalkiyorum. Icime kurt dustu. 8. Ayda gittim tanidigim baska bir kadin dogumcuya hicde erken falan demedi nekdar uzuldugumu gorunce. Kan tahlili degerlerime bakti hormon testi, ltan muane yumurtaliklara falan bakti hersey guzel temiz dedi esinde test yaptirsin bende urolojiyle gorusunde onun tetleride temiz cikarsa rahim filmi cektirirsin rahim filminden sonrada hamilelik sansi artiyor falan dedi yine olmassa 1 yila kadar asilama deneriz dedi. Ben tamamım. Esim test verdi sonuclar cikti anam anlamiyorum yazilanlardan gittik urolojiye oturduk doktorun karsin "sperm sayisi ve hizi dusuk " neee😳 nasil yani dedim olamaz mi yani cocugumuz bizim yok olurda zoor degerleri yukseltmek gerek ben gece gunduz googlede KK de nasil sayi yukseltilir hiz yukseltilir arastirmaya basladim kürler vitaminler hepsini not ettim. Aktardan sperm sorunu icin bitkisel macun yaptirdim 1 ay kullandi sadece keciboynuzu kür yaptım ve çayını icti 1 ay falan onuda dr un verdigi vitaminide sadecec 2 hafta kullandi sagolsun canim kocaam:işsiz: siskinlik yaptigini hissediyormuşşşş.. her aksam meyvesi kuruyemisi tabak yaptik birlikte. Tabi ben işte aklima geliyor uzuluyorum gozlerim doluyir kimseye belli etmemeye calisiyorum allahim cok zor bir surec cok zor bir yol. Kimseyede anlatamiyorum kime anlatcam. Esimin ailesi nede benim aile soyoeyemem hastalikta olsa kimin dedikodu cikaricagini bilmiyorum agizdan agiza yayilir ondan eminim ve esim uzulur gururu kirilirdi dertlesmedim kimseyle. Ymburdn basliklari takip ediyordum sadece. Neyse aralik ayinda sperm testini yaptirmistik zaten. Kürler vitaminler derken nisan ayi geldi ben artik kuduruyorum kullnmiyorsun duzenli icmiyorsun sigarayi azaltmiyorsun diye. Aramiz cok bozuldu araya sogukluk girdi. Eskiden kafama takmayan ven simdi hergun gozumu acar acmaz bununla uyaniyordum. Ben okadar arastirirken kendisi cabalamiyordu yada benim gozume batiyordu. Artik oda sıkıldı bu durumdan ve mayisda yine bir uroloji yollari gorundu bize. Doktora tum herseyi anlattik doktor ve sonra esimin anlattiklarindan suphelendigi birsey cikti doktorun. Varikosel 😳😳 esimin kasiklarinda agrilar hissediyormus son aylarda ama ciddiye almamis cok erkeklerde oluyormus genelde arar ara. Tokdor film istedi renkli birsey noktolar var filmde cektirdi bizimki ana tama varikosel bu doktor onayladi ameliyat sart sol taraf ilerlemis sagdada baslangic varikoselden dolayi spermler fazla cikmiyor cikamiyor buda sperm sayini szalriyor. Cocuk olur ama cook deneme ve uzun zaman alir dedi. Tamam dedim hemen ameliyat yapalim. Sperm testin istedi ameliyatdan once bakcaklarmisndegerlere ameliyattan 3 ay sonrada tekrar bi test vercek ikisini karsilastiracaklarmis sayida artma varmi falan diye. Esim ptesi yada sali test vermeye gitvek sonra ameliyat tarihi belli olcak sonrada gule oynaya ugurlicam ameliyata onu 💃🏻💃🏻 ay yeterki duzelsin valla kafayi yiucek duruma geldim ruh sagligim bozuldu 😅😅 ameliyattan sonra gebeliknsansi 3 ile 6 ay icinde olmasi buyuk ihtimalmis doktor dedi ee ona ragmen olmassada tüp bebek yollari gorundu bize artik :eğlence:

Ve size tavsiyem, Asla 1 sene gecmesini beklemeyin gebelik için. 1,2 ay deneyin baktin olmuyor gidin testlerin heosini yaptirin inanin birset var ise onceden ogrenipnhemen tedaviye koyukursunuz bukadar bekleyis ve her ay regli olunca veya bembeyaz tertemiz gebelik testlerini gorunce gozlerinizde yaşlar birikmez. Ben en cokta bukadar bekleyip doktora gec gittigim icin pismanım. Ama yinede şukur bunada sukur binlerce kez🤲🏻 suan asıl sebebini biliyoruz ve benim hala umudum var ben bu gemiden mutlu inicem:anne:
Canım amaliyat oldu mu eşiniz sonuçlar ne durumda

Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim 11 aydır deniyorum olmuyor eşim doktora gitti sıkıntı yok ovulasyon testi denedim 3-4 ay yumurtlamayı gördüm ama olmadı 2 ay önce rahim filmi çektirdim hafif T şeklindeymiş bazı doktorlar normal diyor klomenle 3-4 ay deneyip ameliyat olucam eğer gebelik oluşmazsa bu ay klomene başladım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

kizlar selamunaleykum varmi yeni gelismeler bebsler ins bat tarihleriniz ne zaman benim 11 eylul bekliyorum bakalim
Selam yeni üye oldum.
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim 11 aydır deniyorum olmuyor eşim doktora gitti sıkıntı yok ovulasyon testi denedim 3-4 ay yumurtlamayı gördüm ama olmadı 2 ay önce rahim filmi çektirdim hafif T şeklindeymiş bazı doktorlar normal diyor klomenle 3-4 ay deneyip ameliyat olucam eğer gebelik oluşmazsa bu ay klomene başladım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Selam ben de 3 yıllık evliyim 3 yildir uğraşıyoruz istiyoruz ama daha olmadı Allahü teala en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize

🌸🌸🌸Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.🌸🌸🌸
Kizlar bat tarihlerinizi yazın takip edelim inşallah😍😍👍💕
Selam canim 9senedir evliyim 7 aylik evliydim kist patlamasi sonucu 2sene korunduk gibi bisey oldu arada oldu korunma sonra ilac tedavisi gordum olmadi 4.senemde ilac tedavisi ile hamile kaldim 16.gun kaldi 1sene ara verdim tekrar ilac tedavisi oldum kalamyinca 2defa asilama oldum nasip olmadi hala yok hamile kalamadim

Hanimlar Dostinex kullanıp hamile kalanlar var mi lütfen cevaplayın. Dostinex 8 li verdi doktor iç iki ayy sonra gel dedi. Dostinex içtikten sonra zaten hamile olarak gelirsin bana demisti.
2018 de ayni şekil 8 li içmiş ve hamile kalmiştim ama 4 haftalikken düşük yaptim maalesef.
şimdi 7 cisini içtim adetime 10 gün varken idrarda test yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var ne yapsam acaba ?

Selam canim 9senedir evliyim 7 aylik evliydim kist patlamasi sonucu 2sene korunduk gibi bisey oldu arada oldu korunma sonra ilac tedavisi gordum olmadi 4.senemde ilac tedavisi ile hamile kaldim 16.gun kaldi 1sene ara verdim tekrar ilac tedavisi oldum kalamyinca 2defa asilama oldum nasip olmadi hala yok hamile kalamadim
Rabbim kucagimizi doldursun ins cnm tup bebek denemedinizmi dun arkadasimla konustum 2 aylik 1.5 aylik hamileymis hic adet olmamis Rabbim verse birinci aydan veriyor

🌸🌸🌸Kizlarrrr merhaba 1 yildir evliyimmm cocuk istiyoruz olmuyorrr siz ne kadarlik evlisiniz doktora gittiniz mi nasil tedavi surecleri gecirdiniz hepsini burda konuşalim tartisalim derdimize care arayalim.🌸🌸🌸
Bende 9 aydır evliyim 7 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı bat 23 eylül

Ben 1.5 senelik evliyim çok istedik ama hiç olmadi ikimizde de sorun yok ve bu ay özele gitmeye karar verdim boşuna 1.5 sene devlet hastanelerinde süründüm hiç biri tedavi etmedi olur biraz daha deneyin dediler
Özel dr adetinin 5. Günü klomen verdi iki gu sonra kontrole gittim iki yumurtam oluşmuş bir 19 mm biri de 20 mm gectigimiz sali igne oldum şuan bat 18 eylülü bekliyorum inşallah hamile kalırız :anneadayı::emir_bebek:

Yaa ben bu ay nedense farkli hissediyorm ama cokta umutlanmak istemiyorm beraber bekleyelim😊😊
Insallah canim ne gibi tedaviler gecirdin
2018 de Dotinex ilac kullanarak 2 ci ay hamile kaldım sadece hormonlar yükselmesi sonuçu hamile kalamiyorum. Bu sene de ayni doktora gittik yine ayni ilacı verdi 2 ay kullan gel zaten önceki gibi hamile olarak gelirsin demişti
bu 2 ci ayim inşallah hayırlısı olsun. Adetime 4 gün var idrar test negatif çıkması normal mi ? Yani adet gecikmesi olduktan sonra hamileysem cikar değil mi yada hamileysem şimdiden çıkması mi lazım?

hayirlisi olsn canimmm bi doktora falan gittinmi
Evet gittim bi sene normal yollarla deneyin dedi muayene etti yumurtalık rezervin çok fazla kistin falan yok dedi folik asit yazdı 2021 de tekrar gidicem o zamana kadar inşallah olur

kizlar selamunaleykum varmi yeni gelismeler bebsler ins bat tarihleriniz ne zaman benim 11 eylul bekliyorum bakalim
Aleykumselam bacım, ben ayın sonunu bekliyorum 29 u. Ama artik saldim ya bu ay ovulasyonla bile takipnetmicem gun asiri iliski olarak zaten ilerliyoruz akisina birakincada. Bu ay sperm testi vericek esim degerleri yukselmistir umarim bu aydan tek umudum o :işsiz:

Rabbim kucagimizi doldursun ins cnm tup bebek denemedinizmi dun arkadasimla konustum 2 aylik 1.5 aylik hamileymis hic adet olmamis Rabbim verse birinci aydan veriyor
Yok canim denemedim doktor tavsiye etti ama biz pek yanasmadik hem bütçeden dolayi hemde istemiyoruz açıkçası

Back
X