- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
Canım amaliyat oldu mu eşiniz sonuçlar ne durumdaMerhabalar hanimlaar
Biz 2 bucuk senelik evliyiz. 1 senedir korunmuyoruz. Doktor kontroluje ilk ben 4 ay olmadigi zaman suphelenip gittim. Doktor 1 yila kadar suresi var diyip gonderdi 1 yila kadar normamis. Ama icime kurt dustu kafama takmiyorum stres yapmiyorum. Iliskidede hemen kalmiyorum yarim saat yatiyorum oyle kalkiyorum. Icime kurt dustu. 8. Ayda gittim tanidigim baska bir kadin dogumcuya hicde erken falan demedi nekdar uzuldugumu gorunce. Kan tahlili degerlerime bakti hormon testi, ltan muane yumurtaliklara falan bakti hersey guzel temiz dedi esinde test yaptirsin bende urolojiyle gorusunde onun tetleride temiz cikarsa rahim filmi cektirirsin rahim filminden sonrada hamilelik sansi artiyor falan dedi yine olmassa 1 yila kadar asilama deneriz dedi. Ben tamamım. Esim test verdi sonuclar cikti anam anlamiyorum yazilanlardan gittik urolojiye oturduk doktorun karsin "sperm sayisi ve hizi dusuk " neeenasil yani dedim olamaz mi yani cocugumuz bizim yok olurda zoor degerleri yukseltmek gerek ben gece gunduz googlede KK de nasil sayi yukseltilir hiz yukseltilir arastirmaya basladim kürler vitaminler hepsini not ettim. Aktardan sperm sorunu icin bitkisel macun yaptirdim 1 ay kullandi sadece keciboynuzu kür yaptım ve çayını icti 1 ay falan onuda dr un verdigi vitaminide sadecec 2 hafta kullandi sagolsun canim kocaam
siskinlik yaptigini hissediyormuşşşş.. her aksam meyvesi kuruyemisi tabak yaptik birlikte. Tabi ben işte aklima geliyor uzuluyorum gozlerim doluyir kimseye belli etmemeye calisiyorum allahim cok zor bir surec cok zor bir yol. Kimseyede anlatamiyorum kime anlatcam. Esimin ailesi nede benim aile soyoeyemem hastalikta olsa kimin dedikodu cikaricagini bilmiyorum agizdan agiza yayilir ondan eminim ve esim uzulur gururu kirilirdi dertlesmedim kimseyle. Ymburdn basliklari takip ediyordum sadece. Neyse aralik ayinda sperm testini yaptirmistik zaten. Kürler vitaminler derken nisan ayi geldi ben artik kuduruyorum kullnmiyorsun duzenli icmiyorsun sigarayi azaltmiyorsun diye. Aramiz cok bozuldu araya sogukluk girdi. Eskiden kafama takmayan ven simdi hergun gozumu acar acmaz bununla uyaniyordum. Ben okadar arastirirken kendisi cabalamiyordu yada benim gozume batiyordu. Artik oda sıkıldı bu durumdan ve mayisda yine bir uroloji yollari gorundu bize. Doktora tum herseyi anlattik doktor ve sonra esimin anlattiklarindan suphelendigi birsey cikti doktorun. Varikosel
esimin kasiklarinda agrilar hissediyormus son aylarda ama ciddiye almamis cok erkeklerde oluyormus genelde arar ara. Tokdor film istedi renkli birsey noktolar var filmde cektirdi bizimki ana tama varikosel bu doktor onayladi ameliyat sart sol taraf ilerlemis sagdada baslangic varikoselden dolayi spermler fazla cikmiyor cikamiyor buda sperm sayini szalriyor. Cocuk olur ama cook deneme ve uzun zaman alir dedi. Tamam dedim hemen ameliyat yapalim. Sperm testin istedi ameliyatdan once bakcaklarmisndegerlere ameliyattan 3 ay sonrada tekrar bi test vercek ikisini karsilastiracaklarmis sayida artma varmi falan diye. Esim ptesi yada sali test vermeye gitvek sonra ameliyat tarihi belli olcak sonrada gule oynaya ugurlicam ameliyata onu
ay yeterki duzelsin valla kafayi yiucek duruma geldim ruh sagligim bozuldu
ameliyattan sonra gebeliknsansi 3 ile 6 ay icinde olmasi buyuk ihtimalmis doktor dedi ee ona ragmen olmassada tüp bebek yollari gorundu bize artik
Ve size tavsiyem, Asla 1 sene gecmesini beklemeyin gebelik için. 1,2 ay deneyin baktin olmuyor gidin testlerin heosini yaptirin inanin birset var ise onceden ogrenipnhemen tedaviye koyukursunuz bukadar bekleyis ve her ay regli olunca veya bembeyaz tertemiz gebelik testlerini gorunce gozlerinizde yaşlar birikmez. Ben en cokta bukadar bekleyip doktora gec gittigim icin pismanım. Ama yinede şukur bunada sukur binlerce kezsuan asıl sebebini biliyoruz ve benim hala umudum var ben bu gemiden mutlu inicem
![]()