Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak icin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah allah tum isteyenlere nasip etsin bende 1 bucuk senedir istiyordum
İki aydır deniyoruz biz de ilk ay olmadı, testler negatifti ama ilk defa dört gün gecikme yaşadım. Sonra kan ve idrar falan negatif geldi tabi. Çok üzülmustum ya. Bakalım bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum günleri değerlendirdik. Gerisi nasip kısmet tekrardan tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Daha yeni baslamissiniz allahim insallah saglikli bi bebek verir size butun hamilelere bende insallah sag salim birsey olmadan guzel bi halilelik geciririm :))

Benimde aynı genelde 10 uncu 12 inci günde ilişkiye girmen gerekiyor iki gebeliğin de ilk denemede olmuştu ikinci düşük oldu psikolojik sorunlar verdı tekrar istiyorum kaçıncı günü deniyorsun
Bu genelleme doğru değil 28 29 günde bir adet olurum 5 gün sürer. Yumurtam ayın döngümün 19.günü çatlıyormuş meğer ve ben bunu bu ay doktorla öğrendim ovülasyonla takip ettim 12.gün gittiğimde 12 mm di yumurtam en sağlıklısı ovülasyonmuş belki de bundan kalamadık bunca ay bakalım ben artık ovülasyonla takip edicem

Herkesin farklı orası öyle benim hiç şaşmadı 10 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…