Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak icin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik düşündüğümüz için her belirtiyi gebelik belirtisi olarak yorumlayabiliyoruz malesef psikolojik olarak. Adet olmuş olabilirsiniz stres adetimizi etkileyebiliyor.gebelik testi yapın içiniz rahat etsin.

Bende 1 sene denedim olmadi bugün catlama ignesi yaptirdim

hanımlar mrb bugun az once yaptım testi. adet gecikmemin 1. günü sizde gebelik varmı 2.cizgi anında cıktı çok endişeliyim gecen ay kimyasal gebelik gecirdimde

Eklentiler

• 20210118_131715.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 26
Insallah vardir ya. Gecen ayda ayni oldugu icin hemen gitmek istemoyorum aslinda kan testine. Elimde bitane daha test var aksam yapayim diyorum onda da cikarsa yarin giderim kana duramam
Canım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)

Canım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)
Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim buraya

Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim buraya
Canım özelde verebilirsin 2 saate çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…