- Konu Sahibi Gullu32819
-
Gebelik düşündüğümüz için her belirtiyi gebelik belirtisi olarak yorumlayabiliyoruz malesef psikolojik olarak. Adet olmuş olabilirsiniz stres adetimizi etkileyebiliyor.gebelik testi yapın içiniz rahat etsin.Arkadaşlar soruma cevap bulamıyorum lütfen yardım. Bu ay bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı sağ sol, göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti, iştah, vücut ısısı artışı, bulanti vs hersey.
20si 1. Günümdü 28 ı boşalma oldu bi kaç kez şimdi bu ay 17si bekliyodum ama 15i geldi 1. 2 gün çok yoğun kan grldi pıhtılarla birlikte ve gece kanamam bi ara kesildi ondan sonra bu sabah baktım pembe kanamam var cok az şekilde. 3. Günüm bugün
Üstüne mi gördüm , Düşük mü yaptim, normal adet mi oldum hala kasigimda batma var ve adet döngüsünü normal ağrısız yasayan bi insan olarak bu pihtilar ağrılar tuhafıma gitti
Teşekkür ederim canım izledimCanim mutlaka izle bu videoyu Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun
Tebrikler bal gibi var hayırlı olsun kan testiyle teyit etmelisin :)hanımlar mrb bugun az once yaptım testi. adet gecikmemin 1. günü sizde gebelik varmı 2.cizgi anında cıktı çok endişeliyim gecen ay kimyasal gebelik gecirdimde
Insallah vardir ya. Gecen ayda ayni oldugu icin hemen gitmek istemoyorum aslinda kan testine. Elimde bitane daha test var aksam yapayim diyorum onda da cikarsa yarin giderim kana duramamTebrikler bal gibi var hayırlı olsun kan testiyle teyit etmelisin :)
Canım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)Insallah vardir ya. Gecen ayda ayni oldugu icin hemen gitmek istemoyorum aslinda kan testine. Elimde bitane daha test var aksam yapayim diyorum onda da cikarsa yarin giderim kana duramam
Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim burayaCanım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)
Canım özelde verebilirsin 2 saate çıkıyor.Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim buraya
Ya simdi 2. Testide yaptim ama digerine gore daha silik cikti neden acaba kafam karisti suanCanım özelde verebilirsin 2 saate çıkıyo
Atabilir misin buraya bakalımYabsi
Ya simdi 2. Testide yaptim ama digerine gore daha silik cikti neden acaba kafam karisti suan
Canım ayrıca her testin ölçüm eşiği aynı değil. Birinde silik diğerinde daha net çizgi normal birşey.Yabsi
Ya simdi 2. Testide yaptim ama digerine gore daha silik cikti neden acaba kafam karisti suan
Nasil anlamadim ikiside ayni markaydiCanım ayrıca her testin ölçüm eşiği aynı değil. Birinde silik diğerinde daha net çizgi normal birşey.
Ben farklı marka kullandığını düşünerek yorum yapmıştım ama sonuç olarak bu testlerde de ölçüm farklılığı olabilir. Testini buraya atabilir misinNasil anlamadim ikiside ayni markaydi
alttaki son yaptıgımBen farklı marka kullandığını düşünerek yorum yapmıştım ama sonuç olarak bu testlerde de ölçüm farklılığı olabilir. Testini buraya atabilir misin
Canım çünkü sabah ilk idrarla yapman gerekiyor testi sıvı alımı falan yapmissan testini etkileralttaki son yaptıgım
Ilk testin dogru olma olasiligi varmi peki sivi tuketilince pozitif cikma ihtimali varmiCanım çünkü sabah ilk idrarla yapman gerekiyor testi sıvı alımı falan yapmissan testini etkiler
Canımcim iki testin de pozitif senin o yönden için rahat olsunIlk testin dogru olma olasiligi varmi peki sivi tuketilince pozitif cikma ihtimali varmi
Ozelde ucret alirlarmi acilden girsemCanımcim iki testin de pozitif senin o yönden için rahat olsunkan ver için raht olsun sen beni dinle akşama git bir özele iki saate versinler hcgyi
Alırlar canım ben 80 TL vermistim ama en azından için rahat ediyorOzelde ucret alirlarmi acilden girsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?