• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak icin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar soruma cevap bulamıyorum lütfen yardım. Bu ay bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı sağ sol, göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti, iştah, vücut ısısı artışı, bulanti vs hersey.
20si 1. Günümdü 28 ı boşalma oldu bi kaç kez şimdi bu ay 17si bekliyodum ama 15i geldi 1. 2 gün çok yoğun kan grldi pıhtılarla birlikte ve gece kanamam bi ara kesildi ondan sonra bu sabah baktım pembe kanamam var cok az şekilde. 3. Günüm bugün
Üstüne mi gördüm , Düşük mü yaptim, normal adet mi oldum hala kasigimda batma var ve adet döngüsünü normal ağrısız yasayan bi insan olarak bu pihtilar ağrılar tuhafıma gitti
Gebelik düşündüğümüz için her belirtiyi gebelik belirtisi olarak yorumlayabiliyoruz malesef psikolojik olarak. Adet olmuş olabilirsiniz stres adetimizi etkileyebiliyor.gebelik testi yapın içiniz rahat etsin.

hanımlar mrb bugun az once yaptım testi. adet gecikmemin 1. günü sizde gebelik varmı 2.cizgi anında cıktı çok endişeliyim gecen ay kimyasal gebelik gecirdimde :(

Eklentiler

• 20210118_131715.webp
    20210118_131715.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 26
Insallah vardir ya. Gecen ayda ayni oldugu icin hemen gitmek istemoyorum aslinda kan testine. Elimde bitane daha test var aksam yapayim diyorum onda da cikarsa yarin giderim kana duramam😀
Canım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)

Canım bence senin HCG düşük değil baya cikmis testte. Kendini sartlama yerinde olsam akşam gider veririm kanı :)
Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim buraya

Yaa cok umitlendim insallah dediginiz gibidir. Burda bama en yakin saglik ocagi var orada oglen 12de kan alimi bitiyor yarina kaldi malesef ama elimde bitane daha test var aksama dogru onuda yapayim atarim buraya
Canım özelde verebilirsin 2 saate çıkıyor.

Back
X