Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak icin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gullu32819

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
161
37
13
24
Merhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim

Merhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Bende 2 seneyi geçti evliliğim her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı fakat polikistik over olduğumu yumurtalıklarımız zayıf çalıştığını söyledi Bence sizde bi doktora görünün

Doktora gittim fakat ultrasonla bakti ve yumurtaliklarimda bir sorun olmadigimi soyledi suanda virus malum gitmek istemiyorum doktora

9 aydir deniyoruz 29 gunde bir olurum genelde 5 gun suruyor
Benimde aynı genelde 10 uncu 12 inci günde ilişkiye girmen gerekiyor iki gebeliğin de ilk denemede olmuştu ikinci düşük oldu psikolojik sorunlar verdı tekrar istiyorum kaçıncı günü deniyorsun

Benimde sizin gibi herhangi bir sorunum yokdu 5 ay kalamadim hamile ve 5 ayin sonunda adet bitti ertesi guniliski yasadim,iliskiden hemen sonra bacaklarimi yukari kaldirdim bir sure oyle beklettim.
1 aralikli iliskiye girdim 2 kez ve bebek oldu nasipdeymis demekki belki sizinde isinizeyarar bacaklarinizi yukari kaldirmak eyer denemediyseniz

Benimde aynı genelde 10 uncu 12 inci günde ilişkiye girmen gerekiyor iki gebeliğin de ilk denemede olmuştu ikinci düşük oldu psikolojik sorunlar verdı tekrar istiyorum kaçıncı günü deniyorsun
Biz gun asiri deniyoruz telefondaki ovulasyon testiyle takip ettigimde telefonumdaki uygulama da da ayni gundi yumurtlama gunum genelde oda dogru cikiyor

Cok tesekkur ederim denemedigim pozisyon kalmadi valla yipratiyor insani gunasiri deniyoruz bizde garantiye almak icin bakalim nasip

Canım bende 4 senedir evliyim gebe kalamadım doktora gittim yum takibi yapıldı sonra doktor hsg dedi yaptırdım sol tüpüm kapalı çıktı dr değiştirdim bu arada kaç kez sonra aşılama yaptırdım oda tutmadı şuanda hiç bişey yapmıyorum gelecek ay süt maydanoz buharına oturacam tüpüm açılsın diye bir umut sana tavsiyem rahim filmi (hsg) çektir mutlaka tüplerin durumunu öğren en baştan çünkü gerçekten önemli

Tesekkur ederim evet gelecek ay gidicem doktora eger bu ayda gebelik olusmassa

Canim mutlaka izle bu videoyu Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun

Arkadaşlar soruma cevap bulamıyorum lütfen yardım. Bu ay bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı sağ sol, göğüs dolgunluğu ve hassasiyeti, iştah, vücut ısısı artışı, bulanti vs hersey.
20si 1. Günümdü 28 ı boşalma oldu bi kaç kez şimdi bu ay 17si bekliyodum ama 15i geldi 1. 2 gün çok yoğun kan grldi pıhtılarla birlikte ve gece kanamam bi ara kesildi ondan sonra bu sabah baktım pembe kanamam var cok az şekilde. 3. Günüm bugün
Üstüne mi gördüm , Düşük mü yaptim, normal adet mi oldum hala kasigimda batma var ve adet döngüsünü normal ağrısız yasayan bi insan olarak bu pihtilar ağrılar tuhafıma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…