- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gullu32819
-
Bende 2 seneyi geçti evliliğim her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı fakat polikistik over olduğumu yumurtalıklarımız zayıf çalıştığını söyledi Bence sizde bi doktora görününMerhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Bende 2 seneyi geçti evliliğim her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı fakat polikistik over olduğumu yumurtalıklarımız zayıf çalıştığını söyledi Bence sizde bi doktora görünüdoktora
Doktora gittim fakat ultrasonla bakti ve yumurtaliklarimda bir sorun olmadigimi soyledi suanda virus malum gitmek istemiyorum doktoraBende 2 seneyi geçti evliliğim her ay düzenli adet görürdüm asla şaşmazdı fakat polikistik over olduğumu yumurtalıklarımız zayıf çalıştığını söyledi Bence sizde bi doktora görünün
Eşin için test yapıldı mı senin hormonlara değerlere falan bakıldı mıDoktora gittim fakat ultrasonla bakti ve yumurtaliklarimda bir sorun olmadigimi soyledi suanda virus malum gitmek istemiyorum doktora
Bakildi bi sorunumz yokEşin için test yapıldı mı senin hormonlara değerlere falan bakıldı mı
Ovulasyon testini denedin mi canım bide doğal kürler var yumurta geliştirenMerhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Canım denemenizin kaçıncı ayı birde kaç günde bir regl oluyorsun kaç gün sürüyorMerhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Ovulasyon testi denedim bir ay ve bi kerede sogan kuru denemistimOvulasyon testini denedin mi canım bide doğal kürler var yumurta geliştiren
9 aydir deniyoruz 29 gunde bir olurum genelde 5 gun suruyorCanım denemenizin kaçıncı ayı birde kaç günde bir regl oluyorsun kaç gün sürüyor
Benimde aynı genelde 10 uncu 12 inci günde ilişkiye girmen gerekiyor iki gebeliğin de ilk denemede olmuştu ikinci düşük oldu psikolojik sorunlar verdı tekrar istiyorum kaçıncı günü deniyorsun9 aydir deniyoruz 29 gunde bir olurum genelde 5 gun suruyor
Benimde sizin gibi herhangi bir sorunum yokdu 5 ay kalamadim hamile ve 5 ayin sonunda adet bitti ertesi guniliski yasadim,iliskiden hemen sonra bacaklarimi yukari kaldirdim bir sure oyle beklettim.Merhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Biz gun asiri deniyoruz telefondaki ovulasyon testiyle takip ettigimde telefonumdaki uygulama da da ayni gundi yumurtlama gunum genelde oda dogru cikiyorBenimde aynı genelde 10 uncu 12 inci günde ilişkiye girmen gerekiyor iki gebeliğin de ilk denemede olmuştu ikinci düşük oldu psikolojik sorunlar verdı tekrar istiyorum kaçıncı günü deniyorsun
Cok tesekkur ederim denemedigim pozisyon kalmadi valla yipratiyor insani gunasiri deniyoruz bizde garantiye almak icin bakalim nasipBenimde sizin gibi herhangi bir sorunum yokdu 5 ay kalamadim hamile ve 5 ayin sonunda adet bitti ertesi guniliski yasadim,iliskiden hemen sonra bacaklarimi yukari kaldirdim bir sure oyle beklettim.
1 aralikli iliskiye girdim 2 kez ve bebek oldu nasipdeymis demekki belki sizinde isinizeyarar bacaklarinizi yukari kaldirmak eyer denemediyseniz
Sperm sayısı zayıflar üst üste deneme emi.. Adetin 5 günse 26 29 da bir oluyorsan 10 12 14 deneCok tesekkur ederim denemedigim pozisyon kalmadi valla yipratiyor insani gunasiri deniyoruz bizde garantiye almak icin bakalim nasip
Tesekkur ederim evet gelecek ay gidicem doktora eger bu ayda gebelik olusmassaCanım bende 4 senedir evliyim gebe kalamadım doktora gittim yum takibi yapıldı sonra doktor hsg dedi yaptırdım sol tüpüm kapalı çıktı dr değiştirdim bu arada kaç kez sonra aşılama yaptırdım oda tutmadı şuanda hiç bişey yapmıyorum gelecek ay süt maydanoz buharına oturacam tüpüm açılsın diye bir umut sana tavsiyem rahim filmi (hsg) çektir mutlaka tüplerin durumunu öğren en baştan çünkü gerçekten önemli
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahTesekkur ederim evet gelecek ay gidicem doktora eger bu ayda gebelik olusmassa
Canim mutlaka izle bu videoyu bir cok kisi gebe kaldi insallah sende olumlu sonuc alirsin canimMerhabalar gebe kalmak icin onerebileceginiz tavsiyeler varmi hicbir sorunumuz yok her ay duzenli adette oluyorum 1bucuk senelik evliyim
Canim mutlaka izle bu videoyu Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursunCanım bende 4 senedir evliyim gebe kalamadım doktora gittim yum takibi yapıldı sonra doktor hsg dedi yaptırdım sol tüpüm kapalı çıktı dr değiştirdim bu arada kaç kez sonra aşılama yaptırdım oda tutmadı şuanda hiç bişey yapmıyorum gelecek ay süt maydanoz buharına oturacam tüpüm açılsın diye bir umut sana tavsiyem rahim filmi (hsg) çektir mutlaka tüplerin durumunu öğren en baştan çünkü gerçekten önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?